reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
trzymam kciuki za kikolka i michasia by jak najszybciej wrocili do domu....
gratuluje wszystkich zabkow, miesiecznic i rocznic...

Miran zycze milego odpoczynku w PL. NALEZY Ci sie jak nikomu innemu! ;-)

a ja bojowo nastawiona szykuje sie do lekarza, a niech mi sprobuja nie zrobic badan to im powiem co o nich mysle :wściekła/y::-)

Oli dzis chyba "wstal lewa noga" bo rowniez jest bojowo na wszystko nastawiony i marudzi od rana. wyzygal cale poranne sniadanie jak i wczorajsze wieczorne mleko i naprawde brak mi juz pomyslow o co mu chodzi. Wizyte mam umowiona na czwartek dla niego, mam nadzieje ze cos na to poradza...

no i pogoda dobijajaca, czuje sie jakby byla 9 wieczor a nie rano.... ciemno jak w d.... i pewnie zaraz lunie...

ajjjj lece bo tylko marudze dzis ;-)

czesc dziewczyny u nas dzisiaj pięęęęknie :-) lekki wiaterek też jest więc będzie czym oddychać :-) chociaż popołudnu zapowiadają burze zobaczymy...
popatrzcie jacy idioci: Skok przez niemowlęta - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości

hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
trzymam kciuki za kikolka i michasia by jak najszybciej wrocili do domu....
gratuluje wszystkich zabkow, miesiecznic i rocznic...

WITAMY odpoczywaj ile możesz :-)

czesc dziewczyny u nas dzisiaj pięęęęknie :-) lekki wiaterek też jest więc będzie czym oddychać :-) chociaż popołudnu zapowiadają burze zobaczymy...
popatrzcie jacy idioci: Skok przez niemowlęta - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości

Tak samo jest to idiotyczne jak polewanie glowy dziecka zimna woda - ot co kraj to obyczaj. Jak widac zarowno zaczyniajacy (mezczyzni) jak i matki zaczynianych sa w stresie.

Zupelnie jak w tradycji kato oblewanie dziecka woda czy zanurzanie w chrzcielnicy - tez odczynianie urokow nie?
Kazdy jest na swoj sposob idiota.

Tak samo jest to idiotyczne jak polewanie glowy dziecka zimna woda - ot co kraj to obyczaj. Jak widac zarowno zaczyniajacy (mezczyzni) jak i matki zaczynianych sa w stresie.

Zupelnie jak w tradycji kato oblewanie dziecka woda czy zanurzanie w chrzcielnicy - tez odczynianie urokow nie?
Kazdy jest na swoj sposob idiota.

no napewo polewanie wodą też na swój sposób jest niepoważne ale do skoków przez dzieciaki bym go nie porównywała a jak by on ak skozył na e dzieciaczki albo sie potknął, nogi by mu się plątały... szkoda słów

No a jakby panu w sukience rece zdrzaly i by utopil nam dziecko :/ ;) ot chodzilo mi jedynie o dosadnosc okreslenia "idioci" :) ot koloryt lokalny. Raczej dziecka bym tam nie polozyla - ale tylko raczej, i pewnie dlatego ze wychowana jestem tu a nie tam :)

No a jakby panu w sukience rece zdrzaly i by utopil nam dziecko :/ ;) ot chodzilo mi jedynie o dosadnosc okreslenia "idioci" :) ot koloryt lokalny. Raczej dziecka bym tam nie polozyla - ale tylko raczej, i pewnie dlatego ze wychowana jestem tu a nie tam :)

no może przesadziłam ale dgybym drugi raz piała pod wpływem impulsu to też bym tak napisała :-)
u nas pan w sukience dziecka nie trzyma trzyma go rodzic a pan w sukience lekko mu główkę kropi na dodatek woda letnią a nie zimną:-)

reklama
Wracam do sprawy kostek ... wiec na bolace zeby trzeba dziecku dać kostke do reki żeby sobie gryzło... Co Wy tego nie wiecie?:-D mnie powaliło...

Więc do nas dotarł front.. zaczelo sie pieknie, teraz czarne chmury. Mały juz spokojny ..Wydaje mi sie , ze idzie 4 zab.. ech

Miran WITAJ !!!!!!!!!

Do góry