reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzień dobry dziewczynki,
wstałam wcześnie, rano to chmury były jak na cały dzień deszczu, a tu proszę, po chwili piękne słoneczko.

Dzisiaj mam dzień sprzątania (aby było przyjemnie jak wrócimy) i pakowania, jutro lecimy do Sharm El Sheikh z parą młodą :-)

Pisałyście, że nie można się kąpać w morzu, jeziorze..ale to przecież na basenie gromadzi się najwięcej bakterii i wirusów.
Ja osobiście nie zamierzam rezygnować z pływania i oglądania cudownych rybek i pięknych raf koralowych, moja fasolka też chce pooglądać sobie, wierzę, że wszystko będzie dobrze :tak::tak:

Wracam do pakowania, jak wrócę z urlopu, to mam nadzieję, że wrzucę Wam jakieś tropikalne fotki :-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego tygodnia!

reklama
Dzień Dobry :)

Ja już myślałam, że Wiki ok, a od rana tak ja kaszle, że masakra jakaś :( Ide z nią do lekarza na 11:45, oby to nie były oskrzela znowu :(

Kurde ,bo to tak jest maluszki ida do przedszkola i zaczynaja sie choroby. Kochana pojdziesz z Wiki do lekarza i sie dowiesz co sie dzieje. Nic sie nie martw.
Buziaczki

batonik24 hmm czyli praktycznie tylko w basenach można się kąpać , no cóż lepsze to niż nic :-p chyba rozłożę sobie na podwórku swój i tyle :tak:

TakaJednaKobitka zgadzam się z tym co napisała Ewcia_822, głównie chodzi o to żeby nie nabawić się jakiejś infekcji lub bakterii bo to może być, ale nie musi, szkodliwe dla fasolek :tak: ja osobiście korzystałam w zeszłym tygodniu z basenu z wodą ozonowaną bo ona podobno jest najbezpieczniejsza :tak: co prawda miałam małą schizę :-D i chyba na razie sobie basen odpuszczam ;-) będę chodzić później dla odciążenia kręgosłupa a póki co jeszcze nie trzeba :-D:-D chyba że od cycków które zwiększają swoją objętość w zastraszającym tempie:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia_822, głównie chodzi o to żeby nie nabawić się jakiejś infekcji lub bakterii bo to może być, ale nie musi, szkodliwe dla fasolek :tak: ja osobiście korzystałam w zeszłym tygodniu z basenu z wodą ozonowaną bo ona podobno jest najbezpieczniejsza :tak: co prawda miałam małą schizę :-D i chyba na razie sobie basen odpuszczam ;-) będę chodzić później dla odciążenia kręgosłupa a póki co jeszcze nie trzeba :-D:-D chyba że od cycków które zwiększają swoją objętość w zastraszającym tempie:-D:-D:-D:-D:-D

Dokładnie, o to mi chodziło :)

i juz..UFFF zrobilam LISTE...trudno tyle juz nas jest

prosze zoabczyc czy jestescie na niej ja nie to PROSZE napisz na PW(prywatna wiadomosc) swoje dane i was dopisze..":).

Strasznie dużo piszecie! Ale to fajnie :D Ja na weekend byłam u teściów w górach i całe dnie spędzałam w ogrodzie bawiąc się z 2-letnim siostrzeńcem. Muszę sobie poprawić kondycję, bo ciężko nadążyć za takim małym łobuzem. Nawet nie wiem kiedy słońce mnie przyrumieniło i w związku z tym mam pytanie. Czy będziecie używać zwykłych kremów z filtrem, czy są jakieś specjalne dla kobiet w ciąży?

reklama
Do góry