reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
poszłam do łazienki, a ten złośliwiec przylazł i mi kompa wyłączył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz wielce zmęczony i się położył w sypialni. nie mogę z nim. strzeli focha, dowali się o byle co (nawet o to, że sobie wody nalałam a nie soku :confused: ) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!:eek::eek: nie mam już na to siły. naprawdę, jeśli z clo nic nie wyjdzie (przede mną jeszcze tylko jeden cykl) to to oleję- nie będę robić dziecka z takim bucem :no::no: ja mu mówię, że ma wydorośleć, to będziemy mieć dziecko, a on walnie, że jak dziecko będzie to on się zmieni- pierd***le taki interes. i tak wątpię, czy wogóle kiedykolwiek będę mieć swoje dziecko :-:)-(

i z nerwów sr**czki dostałam :baffled:[/QUOT

KOCHANA siły i jeszcze raz, siły ci życzę , ja mam wrażenie że on nie chce dziecka ,,,przepraszam za moje słowa , ale kiedyś zanim ja zdecydowałam się na fasolkę

to szukałam pretekstu aby nie dość że nie mówić o zajściu w ciążę to jeszcze miałam pretensję o byle co aby się pokłócić i iść spokojnie spać bez bzbzbz,,:-D, mam nadzieję że się mylę ale może pogadaj z nim na spokojnie zapytaj dlaczego taki jest , może coś go męczy ,,
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

no to ci powiem, że się mylisz :-p oboje bardzo chcemy dziecka. razem chodzimy do gina, G też łyka cynk i wogóle. po prostu walnął wczoraj focha i tyle. z niego czasem dzieciuch jest i nic tylko mu dać spokój, bo jak się chce rozładować atmosferę żartami, to jeszcze bardziej się obrazi. taki to mój burak jest ;-)

Bunia eh ja pamiętam jak byłam po maturze w oczekiwaniu na wyniki to chciałam isc na studium a nie studia czy bym zdała czy bym nie zdała matury, a to dlatego że szkoła byłaby niedaleko Mojego :-D:-D:-D Dobrze, że jednak wybrałam studia ale studium też ok, zawsze jakiś tytuł jest :-D:-D:-D

wiesz, ja już jestem po polonistyce, po zaocznej szkole masażu, a od września chodzę na tą administrację :-)

Lorelain
To prawda, emoty rewelacja

Mezowi pokazalam ten tekst z truskawkami i ta emota obok - boska
Pekalismy obydwoje ze smiechu;-)

Ide sie przyszykowac troszke do lekarza bo niby na 15 ale musze busa zobaczyc, i cos przegryzc,.. Jeszcze tu przyjde

Mama ja też pamiętam te czasy, a to już niewiele zostało, a ja wciąż niedowierzam w to co robię i jak pomyślę, że to tuż tuż to naprawdę nie chce mi się wierzyc :-D:-D:-D

Iwonko- u mnie też paskudnie sie zrobiło :( zaraz chyba bedzie padać :( dobrze że wykorzystałam wczorajszy dzionek :)

Lorelain - nie mogę z Twojego posta, jakoś mi tak humor poprawił xD
i te emotyyy :p

kurcze 40kg..... ja już jestem wielka, jakbym JESZCZE 40kg dostała........ o matko, wole nie myśleć o_O

ja bym się już chyba nie podniosła z takim ciężarem dodatkowym :eek: dźwig byśmy musieli mieć w domu ;-);-) moja mama mnie uświadomiła, że ze mną w ciąży przytyła 30kg i większość jej została, mimo że byłam 2 gim dzieckiem i musiała latać między 2 latkiem a noworodkiem :szok::szok::szok:

ale w sumie choćbym miała i 100kg przytyć to chcę dziecko i już :tak::tak: potem się pomyśli nad zrzuceniem ;-);-)

Bunia ja skończyłam na licencjacie i od października myślimy ze znajomymi na mgr isc ale nie wiem czy się to uda :-D:-D:-D

reklama
BUNIA- DOBRZE,ZE JUZ POGODZENI [FONT=&quot]
h055.gif

MARYLKA,ZAPMARTA- dzikuje za komplement z salonem

SORBUS- czekam z Toba na wyniki i trzymam za reke
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry