reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - co Ty masz taki ciąg do edukacji hę? :>

jakoś tak mi się podoba :-) lubię się uczyć :sorry: a pozatym mam rentę rodzinną po tacie do 25 roku życia jeśli się będę uczyć, więc dodatkowo na tym korzystam. lubię chodzić do szkoły, ludzi poznawać, jeździć na wspólne imprezki :-D

reklama
A mi kilogramy lotto. Jak się nosi ukochane dzieciątko pod serduchem to kilogramy mają najmniej do znaczenia :tak::tak::tak: Liczy się zdrowe dziecko, a nie kilogramy a później nieprzespane noce i karmienie to moment kilosy lecą w dół
Mama a nu właśnie... powtórzę się ale salonik pikny, że hej :]
Bunia a ja najbardziej lubiłam wypady między zajęciami na pifffo ;]

Agus a lepiej juz się czujesz chorubsko poszło w siną dal???
ja wczoraj i przed wczoraj cale dnie siedziałam na uczelni zawsze tak mam że pogoda mi nie dopisuję wtedy kiedy trzeba :wściekła/y:

Wychodzę na parę chwil z domu.
Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę dziś :-):-):-)
BAdylinka ja zawsze mam rację hehe :-):-):-):-):-)

coś w tym jest :)

hehe wracaj wracaj, ale pomyśl sobie ile będziesz miała stron do nadrobienia! :D

a co do egzaminów

Na egzaminie znudzony profesor mówi do niezbyt dobrze przygotowanego studenta:
- Zadam tylko jedno pytanie wyciągające. Jak pan odpowie to pan zdał, jeśli nie - to dwója. Ile liści jest na tym drzewie za oknem?
- 3487 - odpowiada bez zająknięcia student.
- Jak pan to policzył? - pyta zdumiony profesor.
- A to już, panie profesorze, jest drugie pytanie.

i jeszcze coś ;-)

Kiedy byłem młodszy nienawidziłem ślubów. Zawsze kiedy moje stare ciotki przechodziły koło mnie, klepały mnie po ramieniu, mówiąc:
- Będziesz następny.
Skończyły z tym zwyczajem, kiedy zacząłem im robić to samo na pogrzebach.

PYSIA jeszcze troch i zrobimy Ci panienski na watku [FONT=&quot]
k030.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT]

ja przytylam z Zuza 12 kg a z Domisiem 14kg

SZCZESLIWA- Tobie rowniez dziekuje za komplement i witam Cie
[FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

IWONKA2B- [FONT=&quot]witam Cie i sciskam

2137906kijdo2cvly.gif

[/FONT]

reklama
Iwonko- co ty nie przeszło jeszcze :( w nocy myślałam ze sie udusze .....ale dzisiaj już jest lepiej nie kaszle tak bardzo tylko katar jest dalej :(:(
nioo widzisz jak na uczelni byłaś to taka pogoda a jak masz wolne troszeczke to tak paskudnie sie robi :(
Mama - czesc kochana :) i nie ma za co :***
i dziekuje wam za komentarzyki na NK:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry