reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- cześć siostra

[FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

zdrowka duuuzo dla Ali i byle do testow pd koniec czerwca to moze sie wyjasni czemu tak czesto choruje...

AGNIESZKA- witaj,jak zakupy?

WISIEŃKA- ja mam do Zuzy przedszkola 2 rzuty beretem wiec szybk poszl a zaraz bedzie Tom..

reklama
:-)a ty brałaś estrogen????Mi przepisał progesteron! Kochana nie denerwuj się, wszystko bedzie dobrze. Jaki konkretnie lek brałaś i jak długo????
mama Pola tez nie ma , w tej starej firmie ma teraz kupę roboty. Za to w tej nowej będzie o 16- 16,30 zawsze w domku. Zaczyna tam od lipca.:-)

witaj Kpi!:-)ale ten czas leci,juz niedługo będziesz tuluć swoją Natalkę:tak:.no i nareszcie jesteście na swoim,super:tak::-)

no leci niesamowicie ... zaraz sie zabieram za prasowanie i proszę mnie dopingować !!!!

bibi, kpi - witam się osobiście jako nowa w tym wątku :) i nieśmiało proszę o kciuki za Aliena który mógłby być łaskaw się pojawić :p

D

witaj ;) też osobiście ;)
kciuki za Aliena trzymam :)

KPI23- witaj kochana!!! wiem jak to jest z tym strachem-na pocieszenie napisze,ze kazda tak ma....spakuj torbe i niech czeka i pamietaj ze musisz miec swierze badania -nie starsze niz miesiec i wynik z grupą krwi:tak:zagladaj jeszcze pki jestes w 1 kawalku:-D:-Dsciskam Cie

wiem też, że każda da radę przeżyć ...ale wiesz jak jest z głową ... nie uwierzy nikomu na słowo ...
grupę krwi mam a gina mi mówiła, że badania ważne są 6 tygodni ...
w każdym razie jutro idę robić kolejne badania

Testy robiłam w dzień @ i 4 dni po pierwszym, obydwa negatywne. Potem byłam u gina który przepisał mi duphaston na wywołanie @. Brałam dupka i@ nie było. Wcześniej jeszcze przed terminem @ czułam kłucie w jajniku, miałam wzdęcia i sutki mnie bolały. Potem to wszystko przeszła i tylko bolał mnie brzuch jak na@ a nawet mocniej. Teraz po dupku nic nie boli. Test zrobiłam tak zspontanicznie. Miałam zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkirm i bolały mnie piersi ale nic takiego mocnego. To szczęście, ze wpadłam na zrobienie testu.:-)
kpi ty nasza wielka ciężarówko. Życzę ci lekkości do porodu i lekkiego porodu, odwagi kochana cóz, to nieuniknione, trzymam &&&&&&&&&&&&& i będę z tobą oddychać.

oj wielka, wielka :-)
rozumiem teraz jak sie czują słonie na pustyni ...

a jak Ty się czujesz w nowym stanie?

Witajcie Kochane ;)

Córka marnotrawna wróciła :-D:-D:-D, nie wiem na jak długo ale każda chwila dobra, czyż nie?

Przede wszystkim gratuluję wszystkim zafasolkowanym!!!!!! Oby Wasze skarby rozwijały się grzecznie i przysparzały mnóstwo radości!!!

Staraczkom życzę szybkich sukcesów :-)

A nowe forumki witam ;)

Bardzo, bardzo dziękuję mamie05, że o mnie pamięta i pyta jak żyję ...

A żyję całkiem nieźle choć coraz mi ciężej - chodzę jak kaczka, nie mogę się w łóżku z boku na bok przewrócić, stopy bolą i puchną ... no ale cóż, takie uroki ostatnich dni ... Poza tym się boję porodu ... I ten lęk strasznie mnie demotywuje. Nawet nie spakowałam jeszcze torby, niby wszystko już poprane i poprasowane ale jakoś tak nie mam weny ...

Natalcia w zeszłym tygodniu ważyła 2800, następna wizyta w najbliższy poniedziałek ;), no chyba że wcześniej urodzę ... hehehe

Poza tym od około 2 tygodni mieszkamy u siebie i jest cudnie :-), sami w swoim mieszkanku ... wiele jeszcze brakuje ale cóż ... miło będzie powoli urządzać :-).

Na razie po zalaniu nie mamy ciepłej wody (do odwołania!!!) i windy ...

Ale się rozpisałam ... :zawstydzona/y:
Pozdrawiam ;)
moja kochana ciężaróweczka :):):):) JESTEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superaśno :) jak tam łóżeczko skręcone ??? podoba sie ??? mmmm na swoim :) ja też bym chciała ale puki co moge tylko pomarzyć :) nie no Natalka sie przeciez 28 dopiero urodzi ja mam z nią to ustalone :) a jak coś to spoko tak cie lubie że dajesz cynka i przyjeżdżam i rodze za Ciebie :):) tylko wiesz jakby sie okazało że jestem już zakiełkowana to ty przetrzymasz mojego froszka a potem mi oddasz zeby pomyłki nie było :):):) super że zajżałaś do nas :):):):):):):)

:-)a ty brałaś estrogen????Mi przepisał progesteron! Kochana nie denerwuj się, wszystko bedzie dobrze. Jaki konkretnie lek brałaś i jak długo????

najpierw estrogen a potem progesteron - właśnie progesteron to ok ale martwie sie bardzo tym estrogenem bo tam pisało ze w ciązy zabronione a juz wychodzi na to ze byłam bo brałam go niecałe 2 tygodnie temu ostatni raz ( bralam przez tygzień )
Boze oszaleje do jutra chyba z niepokoju

mama cześć siostra:-D.napisałam Ci na poprzedniej sr=tronie,że salon piękny wyszedł:tak:.oby do końca czerwca,masz rację:tak:

aga witaj:tak::-)

sorbuś nie denerwuj się,nie wolno Ci,chociaż domyslam się,ze jak przeczytałaś ta ulotkę,to Cię...:wściekła/y::-(.wierzę,że wszystko będzie dobrze,zobaczysz:tak:

Dziewczyny a ja zamiast sie cieszyć umieram ze strachu - przez ten cholerny estrogen który bralam na wywoałnie @ - a pisało na ulotce ze nie wolno - a testy negatywne i gin kur :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamiast kazac bete zrobić to mi przepisał od razu podam go do sądu jak mojemu dziecku coś bedzie - normalnie płakać mi się chce :-:)-:)-:)-(
SORBUS Rozumiem Twoj strach,ale bete masz piekna i dzidzia rosnie zdrowo i jesli do tej pory ciąża sie utrzymala to bedzie si:tak::tak::tak::tak:tyle cioć tu czeka na Twojego maluszka,ze nie moze byc inaczej;-)a na poczatku ciazy dzidzi dzywia sie cizlkiem zoltym nie ma lozyska bo dopiero sie twrzy -takze spokojnie i prosze-poczestuj sie czekoladką na poprawe humorku:tak:
i Lorelain gratuluje wyniku betki;-)

BIBINKA- wiem,ze napisalas-czytalam i pdziekowalam
[FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
mama dziękuję:))
Zakupy w miarę udane co prawda nie kupiłam dokładnie tego co chciałam ale coś tam w torbie się znalazło i jestem zadowolona:)
Jak odwiedziny mlodam?
Wisieńko no gratuluję kochana:)
Prześlij mi na priva swój adres wyślę Ci zdjęcie które mam fotoblogu,będziesz mogła powiesić sobie na ścianie:)
jsorbek Tobie również gratuluję:)Wysoki wynik oj tak:)
Bibinko cześć:)
Mam nadzieję że i Ja nie długo dołączę do zafasolkowanych:)

sorbuś tulem cie i nie denerwuj się moja testowniczko wspólna. Musi byc dobrze:tak:
kpi ja jestem oszołomiona, nie dociera to do mnie jeszcze na 100%Pol szaleje, Maciek wariuje z radości. Uciekło mi gdzies te kilka tygodni i trochr żałuję, ze nien wyszły pierwsze testy. No ale teraz zaczynam się rozkoszować ciążą zwłaszcza, ze na razie czuję sie dobrze, ani zmęczenia, ani mdłości ani nic innego:-)no może poza apetytem, Ciągle jestem głodna:-)
agusia naprawdę wielkie Dziękuję ale chcę z autografem bo jak będziesz już sławna to będę się chwaliła

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no pochwal sie co kupiłaś :):)
Sorbuś na pewno będzie wszystko ok :) trzymam kcuki mama ma racje to napewno silna fasolka

zaraz wracam ide po batonika prosze przypilnować sklepu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry