reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agusia dzieki raz jeszcze
bibinka jakos mam lenia, dawno nie miałam czasu z wami poklepać.A nie ciągne mnie tez przynajmniej na razie do innych wątków. Maciek umył gary to troche sie zlewozmywak przynajmniej zluzował i .... jakby juz czyściej, hehe:-D
Chce mi się zrobic suwaczka ale nie wiem jeszcze jakiego to poczekam na gina:-)

reklama
Witam:-):-)

WISIENKA wierzysz już że będzie dzidziuś
SORBUŚ nie martw się - będzie dobrze:tak::tak: Tulę cię mocno 0 i nie denerwuj się bo teraz Ci nie można!!!
MARYLKA - smacznego batonika;-)
AGNIESZKA - to ty też masz szpiega:cool2: bo kiedyś Kinga pisała że ma
MAMA - witaj:-) Jak remoncik:rofl:
BIBINKA - zdróweczka dla Aluni

WItam wszystkie pozostałe dziewczyny

aga z pewnością niedługo dołączysz:tak::-)
[/B]

też mam taką nadzieję.
Mój M chodzi taki pozytywnie naładowany,cieszę się że mi pomaga,wspiera mnie i że okazuje emocje i zdecydowany jest zostać rodzicem po raz drugi:))

jsorbek nie zasmucasz no co Ty :))
nika pewnie wszystkie mamy.Nie ważne.Nie zawracam sobie tym głowy.A co u Ciebie nika?

Wisienka, Sorbek, gratuluje pięknych betek:-)
Sorbek, na pewno wszystko jest w porządku, nie zamartwiaj się za dużo:tak:
Wisienko, czekamy na suwaczek po wizycie:tak:
Agnieszka, mama, mam nadzieję, że już niedługo dołączycie do grona zafasolkowanych:tak:

Z ostatniej @ wychodzi mi 7 tydzień. Myslę, ze jest 6.
sorbus nie uciekaj od nas:-(
nika juz wierze z minuty na minute bardziej. Po becie. Jutro jak dostane ją do ręki to w ogóle uwierzę:-)
jezynka witaj,korci mnie już suwaczkowo. A ja ty się czujesz???/ Masz jakies objawki. Ja z Mackiem wymiotowałam od 10 tygodnia dopiero ale za to mocno do 16 a potem do końca sporadycznie.:-)Mam nadzieje, ze ta cisza teraz nie zapowiada nic gorszego!

Ostatnia edycja:
wisienka nie ma co się stresować,poodpoczywaj sobie;):-)
hej nika!dzięki;):-)
sorbuś będzie dobrze;)
mama M żywotny aż za bardzo:cool2::-D,a ja nie mam na nic ochoty....:-(
jeżynka hej!a ja?????????????????:-D.jak się czujesz?

reklama
Kochane ja tak tylko na chwilke :)
Wisieńko ,sorbuś Jeszcze raz kochane moje gratulacje :):)
niestety ale musze jutro odwiedzić lekarza interniste :( kaszel sie tak pogorszył ze już nikt nie chce mnie słuchać w domku :(
Ja czekam na Krzyśka i chcemy dokończyć remoncik :):):) w nowym mieszkanku :) wiec kochane milusiego dzionka wam życze :) buziaczki :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry