reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, a jednak jestem z powrotem, choć nie na długo...:-( u nas wygląda na burzę, bardzo się zciemniło...
A co do pytania, od kiedy się staram (sorki, ale zapomniałam która o to pytała:zawstydzona/y:), to już spieszę wszystkim wyjaśniać: jestem na forum dopiero od kilku dni, wczesniej nigdzie raczej nie pisałam, ale tutaj tak mi się spodobało, dziewczyny, atmosfera i w ogóle... że postanowiłam się do was przyłączyć, ale (jak pisałam na początku): jestem na etapie planowania dzidziusia, dopiero po wakacjach odstawiam tabletki, chwilę odczekam, i potem zaczynam staranka, więc wychodzi za jakieś m.w. 6 miesięcy, to wszystko jest trochę powiązane z innymi sprawami, m.in. czy i kiedy dostanę pracę (bo niestety od tygodnia jestem bez pracy...:szok::-:)-:)-(,a myślałam, że dostanę umowę na stałe i zaraz zaczniemy się starać- a tu nic z tego!:wściekła/y: i nasze plany muszą trochę poczekać. A poza tym chcemy z M. już iść na swoje, więc teraz zajmuje nas bardzo temat kupna mieszkania- mam nadzieję, że najdalej za parę miesięcy ten piękny sen się ziści...:tak:, bo już naprawdę mamy dość mieszkania z rodzicami- ile można!!!??????:dry:
Dlatego też zapisałam się głównie na wątek mamy 2012, bo raczej bliżej mi do niego, ale z wami też czasami sobie pogadam, bo póki co tamten wątek dopiero nieśmiało się rozkręca, a u was aż wrze od rozmów, widać, że już się wszystkie tu bardzo zżyłyście...:-)

reklama
witam się poniedziałkowo

Najpierw na szybko:
wiseńka, sorbuś normalnie aż mi się buzia śmieje jak przeczytałam że wy zaciążone jesteście!!! aaaaaa normalnie cudownieeee, moje ogromniaste gratulacje, wiedziałam że coś jest na rzeczy.... super wieści, od razu humor mam wspaniały!!!! :-D:-D:-D

Teraz chociaż trochę doczytam resztę....

Cześć czołem kluski z rosołem!
witam wszystkie STARE I NOWE E-KOLEZANKI:tak::-).przepraszam,ele nie mam aczsu poczytać:zawstydzona/y:

SORBUŚ,WISIENKA gratuluję betki:tak::-),ale fajnie:-).fluidów się nałykałam;)))
bafinka ja po odstawieniu tabsów miałam @,a na następny czekałam 2 m-ce,a potem znów 2 m-ce i dopiero mi się "unormowało" na 30-35 dni cykle ,także myslę,że jeszcze możesz spokojnie poczekać:tak:.teraz po zabiegu mija 55 dzień,a ja @ nie mam...
bb77 tulę kochana...będzie dobrze,zobaczysz:tak:
mama salon pięękny!!!!!!!!!!;))))))))))))

byłam z Alą na kontroli,wszystko czyste,ale ma inhalacje 2 X dziennie.mam nadzieję,że kaszel przejdzie:tak:

Bardzo się ciesze, że osłuchowo jest czysto, często jest tak , że kaszelek u dzieci długo się utrzymuje. Szybciutko już się Alusia wykuruje

Dziewczyny a ja zamiast sie cieszyć umieram ze strachu - przez ten cholerny estrogen który bralam na wywoałnie @ - a pisało na ulotce ze nie wolno - a testy negatywne i gin kur :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamiast kazac bete zrobić to mi przepisał od razu podam go do sądu jak mojemu dziecku coś bedzie - normalnie płakać mi się chce :-:)-:)-:)-(

Uważam , że gdyby to było groźne to lekarze ot tak sobie by nie przepisywali, często informacje w ulotkach są naciągane. Betka jest śliczna i wskazuje tylko na to, że fasoleczka sobie w spokoju pięknie rośnie

marylko nie gniewaj się kochana ale nie pochwalę się bo mam szpiega na bb i papuguje za mną wszystko normalnie idzie krok w krok za mną:-/

Wszystko to bardzo dziwne, po czym wiesz, że masz jakiegoś szpiega? no i jak by cie mieli znaleźć? no i po co szpiegować? hmmmmmmmmmmmm :confused::dry:

Kochane ja tak tylko na chwilke :)
Wisieńko ,sorbuś Jeszcze raz kochane moje gratulacje :):)
niestety ale musze jutro odwiedzić lekarza interniste :( kaszel sie tak pogorszył ze już nikt nie chce mnie słuchać w domku :(
Ja czekam na Krzyśka i chcemy dokończyć remoncik :):):) w nowym mieszkanku :) wiec kochane milusiego dzionka wam życze :) buziaczki :*

Robiłeś sobie syropek z cebuli? ... jest super na bolące gardełko i w ciąży jak najbardziej zalecany. W smaku też pyszny :-);-)
Wisieńko styczeń Ci wychodzi :-Dsuper ale dzidzi będzie się nam rodziło w nowym roku w styczniu 2011,mój Alan też ze stycznia i to z 1go :-D

Lecę na obiadek nie długo do was wrócę :tak:

No to ja również witam się w klubie styczniowych dzieci

AGNIESZKA- my to co teraz kupilismy t powoli robimy wiec mysle ze jeszcze tydzien a potem w salonie robimy jeszcze sciane z luksferow,ale to jest prawie 1500 zl wiec jeszcze troche ,zanim zrobimy...

JEZYNKA- cześć
[FONT=&quot]
142.gif
[/FONT]

dawno Cie nie widzialam...i dziekuje,mam nadzieje,ze po tym @ sie uda-na to licze.

NIKA- [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT]

jak tam Pati??brat przyjedzie to sie nagadacie a potem jak bedziecie jechac do nas to zycze,zebys juz miala fasolke pod sercem..

MARAN- Ty tez dzis z doskoku ,wiec cześć kobietko bo chyba sie nie witalam z Toba
[FONT=&quot]
h010.gif
[/FONT]
Cześć! To co piwkujemy? drinkujemy? ... bo nie wiem co na stół stawiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ISANA fajnie że podoba Ci się u nas:-D No i trzymam kciuki za szybkie kupno własnego M:tak:
MAMA dzięki:-D:-D:tak: Brat to raczej będzie kompan do szaleństw z Patrycją - ona go uwielbia, już ma plany co będą robić, w co grać itp;-);-) Już to widzę jakie tu będzie szaleństwo:cool2::cool2:

Dziewczyny, a wy ile czasu przed staraniami zaczęłyście pisać na forum? Czy może dopiero jak już się za to "zabrałyście na dobre" ?(przepraszam za wyrażenie)???? Bo mi się wydaje, że mam jakieś schizy na tym punkcie, bo już się angażuję w temat, a do staranek jeszcze kilka miesięcy:zawstydzona/y:, wy też tak miałyście, czy tylko mi odbija?
Nika, dzięki!:-) Twoje kciuki bardzo się nam teraz przydadzą, wbrew pozorom nie jest tak latwo kupić fajne mieszkanko za przyzwoitą cenę.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a wy ile czasu przed staraniami zaczęłyście pisać na forum? Czy może dopiero jak już się za to "zabrałyście na dobre" ?(przepraszam za wyrażenie)???? Bo mi się wydaje, że mam jakieś schizy na tym punkcie, bo już się angażuję w temat, a do staranek jeszcze kilka miesięcy:zawstydzona/y:, wy też tak miałyście, czy tylko mi odbija?

Spoczko ja też się jeszcze nie staram :-).... zaczęłam pisać jak podjęliśmy decyzje o starankach, ale plany sie zmieniły i odkładamy staranka na przyłość. Musze najpierw mieć prace na stałe :sorry2:

a prosiłam żebyście nie narąbały postów!!!! :p
wpadłam zobaczyć co się dzieje i wracam spać.... cholera połamana cała jestem.... choróbsko mnie chyba łapie :(
bo przecież nie implant ;)

wpadne wieczorkiem

sorbuś
na pewno wszystko jest dooooooooobrze i nie masz się czym martwić

wisienka jeszcze raz wam gratuluję pięknej betki
dziewczynki:

ja akurat staram się od marca ubiegłego roku. na forum dołączyłam chyba w lutym- nie jestem pewna. ale na innym wątku byłam- jednak wolę te dziewczyny. są bezkonkurencyjne ale to nic że wcześniej jesteś - poznasz się z nami, staniesz się ekspertką od określania czasu ciąży, wyników betki, brania leków ;-) tu jest super i choćbyś nawet planowała dziecko za 5 lat to jesteś mile widziana

agnieszka- masz naprawdę świetne zdjęcia na blogu. te klify są cudne, ale najbardziej podobają mi się "odpoczynek motyla" i "poniedziałkowy błękit nieba". na pewno masz więcej zdjęć- wrzucaj je jak najszybciej, bo sie nie mogę nowych cudów doczekać
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={98CA3BC0-7135-11DF-8641-00226898A410}

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
trochę nadrobiłam co tu naskrobałyście!!:-)
mama to Ty teraz mistrz wałka i farby jesteś. "bo Ty kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boisz!!":-D Salon skonczony już? co następne pod wałek :-D:-D
wisieńka super że Pol ma nową pracę. No widzisz jak wam sie układa fajnie. Trochę smutków poszło precz!!!;-)
lorelain jak tam w nowej pracy??

Witam się z nowymi staraczkami!!! Fluidki ciążowe już tu dziewczyny ślą, także i nam (jeszcze nie zafasolkowanym) coś skapnie!!:tak::tak:

A ja dzisiaj się wkurzyłam maksymalnie. Poszłam do PUP bo termin miałam, tam patrzę jest oferta " Specjalista z zakresu rehabilitacji medycznej" to się grzecznie pytam czy mogę się starać o tą posadę. To się dowiedziałam, że nie bo nie mam wykształcenia medycznego. WRRRRRRR normalnie szlag mnie trafia. Wykształcenie wyższe mgr. po akademii medycznej, gdzie kupę zajęć miałam jak na lekarskim i nie należę do wykształcenia medycznego. a kurde na rehabilitacji bardziej się pewnie zna ratownik czy pielęgniarka niż ja (nie obrażając nikogo) , ach wzburzyłam się. Jutro idę do szpitala do kadr, może jednak będę mogła starać się o pracę. Noto się wyżaliłam :-p

Z innych ciekawych spraw- byłam u lekarz, bo od 2 tygodni mam kaszel powodujący duszności. Kurde mam antybiotyk i jakieś leki-jak ja nie lubię antybiotyków i lekarstw. No ale jak ich nie wezmę to będę męczyć się coraz bardziej jeszcze pewnie przez miesiąc. AAAAA No i oczywiście czytam ulotkę od antybiotyku, a tam napisane że wziąć tabletkę godzinę przed posiłkiem, lub 2 godziny po posiłku, no i czekam teraz żeby móc go wziąć i oczywiście jak na złość jeść mi się chce jak wilk:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry