reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinko oczywiście, że Ty też bedziesz chwalic się teścikiem niedługo, i bunia, Kinga, marylka i wszystkie których nie wymieniłam:-)
U mnie na razie senność, zgaga, częste siusiu, robię się wrażliwa na zapachy, huśtawka nastrojów no i lęk by tym razem było ok. Jestem dobrej mysli, ale wiadomo jakiś strach w sercu jest.
Wisienko, to Ty styczniówką jesteś chyba?
bibinko jak staranka?

reklama
Agnieszka, mama, mam nadzieję, że już niedługo dołączycie do grona zafasolkowanych:tak:
Czekam tylko na wizytę,badania i cobaczymy co bozia dalej nam da:)
AGA dzięki że pytasz:tak: Jakoś leci pomału;-) Własnie sobie uświadomiłam że za 4 tygodnie przylatuje mój brat:szok::-D Nawet nie wiem kiedy ten czas ucieka:cool2::cool2:
4 tygodnie to szybko zleci i będziesz miała brata w gościach.A Ty do Pl się nie wybierasz?

SZCZĘŚLIWA bidulko kuruj się i zdróweczka życzę:tak::tak:
Witaj JEŻYNKA:-)jak się czujesz?

AGNIESZKA jedziemy do PL dopiero pod koniec sierpnia:-( On teraz przylatuje sam samolotem a potem całą czwórką - a może piątką ;-) - jedziemy samochodem:-)

Ostatnia edycja:
jeżynko trzymam &&&&&&&&&,żeby było ok:tak::-).a ja nawet @ nie dostałam jeszcze...
szczęsliwa idź do lekarza koniecznie,zdrówka życzę:tak::-)
nika 4 tyg zleci jak nic:tak::-)

Witam popołudniowo ;-)

My dopiero dotarłyśmy do domku ... Zuzu bioderka rozwijają się pięknie, także czeka nas tylko kontrola u ortopedy za tydzień i potem już dopiero jak mała zacznie chodzić :tak:
Zaliczyłyśmy jeszcze krótką wizytę u znajomych i ławeczkę na placu zabaw ... Mogłaby ta pogoda trwać wiecznie :-):-):-)

Sorbuś, Wisieńka
... super wyniki betki !!!! bardzo się cieszę, że fasolinki potwierdzone medycznie :-):-):-)
a Ty Sorbuś się nie denerwuj !!! Na to, co było już nie masz wpływu ... a teraz, jak już wiesz, że jesteś w ciąży, to staraj się zapewnić sobie i maleństwu jak najwięcej spokoju :tak:wszystko będzie dobrze !!!!!!!!!!

reklama
mama kiedy zamierzacie skonczyć remont salonu?
AGNIESZKA- my to co teraz kupilismy t powoli robimy wiec mysle ze jeszcze tydzien a potem w salonie robimy jeszcze sciane z luksferow,ale to jest prawie 1500 zl wiec jeszcze troche ,zanim zrobimy...
Wisienka, Sorbek, gratuluje pięknych betek:-)
Sorbek, na pewno wszystko jest w porządku, nie zamartwiaj się za dużo:tak:
Wisienko, czekamy na suwaczek po wizycie:tak:
Agnieszka, mama, mam nadzieję, że już niedługo dołączycie do grona zafasolkowanych:tak:
JEZYNKA- cześć
[FONT=&quot]
142.gif
[/FONT]

dawno Cie nie widzialam...i dziekuje,mam nadzieje,ze po tym @ sie uda-na to licze.

NIKA- [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT]

jak tam Pati??brat przyjedzie to sie nagadacie a potem jak bedziecie jechac do nas to zycze,zebys juz miala fasolke pod sercem..

MARAN- Ty tez dzis z doskoku ,wiec cześć kobietko bo chyba sie nie witalam z Toba
[FONT=&quot]
h010.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry