reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja się jakoś dziwnie czuję wszystko mnie boli, spać mi się chce i w brzuchu coś kłuje. może coś się tam wkońcu dzieje, ale nie chcę się niepotrzebnie nakręcać, choć nadzieja jest ogromna. może być też tak na zmianę pogody, bo coś się zaczyna chmurzyć.

ech sama już nie wiem co myśleć- wyszukuje się co chwilę nowe objawy, żeby za chwilę znaleźć sobie wytłumaczenie. straszny jest ten czas wyczekiwania

trochę nadrobiłam co tu naskrobałyście!!:-)
mama to Ty teraz mistrz wałka i farby jesteś. "bo Ty kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boisz!!":-D Salon skonczony już? co następne pod wałek :-D:-D
wisieńka super że Pol ma nową pracę. No widzisz jak wam sie układa fajnie. Trochę smutków poszło precz!!!;-)
lorelain jak tam w nowej pracy??

Witam się z nowymi staraczkami!!! Fluidki ciążowe już tu dziewczyny ślą, także i nam (jeszcze nie zafasolkowanym) coś skapnie!!:tak::tak:

A ja dzisiaj się wkurzyłam maksymalnie. Poszłam do PUP bo termin miałam, tam patrzę jest oferta " Specjalista z zakresu rehabilitacji medycznej" to się grzecznie pytam czy mogę się starać o tą posadę. To się dowiedziałam, że nie bo nie mam wykształcenia medycznego. WRRRRRRR normalnie szlag mnie trafia. Wykształcenie wyższe mgr. po akademii medycznej, gdzie kupę zajęć miałam jak na lekarskim i nie należę do wykształcenia medycznego. a kurde na rehabilitacji bardziej się pewnie zna ratownik czy pielęgniarka niż ja (nie obrażając nikogo) , ach wzburzyłam się. Jutro idę do szpitala do kadr, może jednak będę mogła starać się o pracę. Noto się wyżaliłam :-p

Z innych ciekawych spraw- byłam u lekarz, bo od 2 tygodni mam kaszel powodujący duszności. Kurde mam antybiotyk i jakieś leki-jak ja nie lubię antybiotyków i lekarstw. No ale jak ich nie wezmę to będę męczyć się coraz bardziej jeszcze pewnie przez miesiąc. AAAAA No i oczywiście czytam ulotkę od antybiotyku, a tam napisane że wziąć tabletkę godzinę przed posiłkiem, lub 2 godziny po posiłku, no i czekam teraz żeby móc go wziąć i oczywiście jak na złość jeść mi się chce jak wilk:-D:-D:-D

a jaki kierunek kończyłaś? .... ja na tych medycznych to nie bardzo się znam :sorry2:
jeśli chodzi o moją pracę to się dzisiaj zwolniłam :-D:-D:-D

Dziewczyny drineczki i koktajle mleczne już się na wieczór chłodzą !!!

niech mnie któraś klepnie w tyłek zaczyna mi się nakręcanie- każde kłucie w podbrzuszu, zawrót głowy i zmęczenie wmawiają mi fasolkę. ale chwilę potem już mi to mija i napada mnie rozczarowanie

aga- termin mam na 15 czerwca, czyli za 8 dni. cała wieczność :baffled:

ogląda któraś z was Majkę na tvn? bo dzisiaj Majka urodziła córeczkę i dali jej na imię Basia :-D uśmiałam się że to na moją cześć, skoro jestem wierną fanką

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Loreline to ja poproszę jakiegoś drineczka:))
Mam pyt,jak wstawiłaś zdjęcie tej małpy koło suwaczków?
Buniu na kiedy masz termin @ ?

Czekam z drinami na mame, bo juz pisala smsa , że leci z piekarni zaraz będzie na forum ;-);-);-);-) ( ja za ten czas akurat grzeje dzieciakom kiełbaski na kolacje):-)

Hmm no nomrlanie tak jak wstawiasz zdjecie na forum, tylko ustawilam wielkośc 320 czy jakos tak i kopiujesz kod jak od suwaczków. Jak będzisz chciala to wutłumacze ci krok po kroku. Wrzuclam z imagechucka ... jak hcesz to podam ci linka ;-)

bunia,Marylka- czuje u was w tym cyklu fasolke

LORELAIN hejka:-) To ja też poproszę o drineczka
BUNIA a może to fasolinka:cool2:
MARGOLCIA witaj:-) Ach Ci urzednicy Idź do tego szpitala to może sie uda. Trzymam kciuki:tak::tak:

lorelain że co proszę?? jak to się zwolniłaś?? dlaczego??:eek: Ja po fizjoterapii jest. Skończyłam Śląski Uniwersytet Medyczny(dawniej akademia) a nie wiadomo czemu nie jesteśmy zawodem medycznym. ech ja już się kiedyś wkurzałam oto, jak chciałam zostać instruktorem pierwszej pomocy, to musiałabym przejść kurs jak osoba bez styczności z pierwszą pomocą, a ja miałam semestr zajeć.No ale to inna bajka.

A drineczka możesz mi zapodać, bo sama nie pijam a w towarzystwie mogę się napić np mojito

agnuś witaj, co tam słychać u was, jak młody??
bunia trudno jest nie myśleć o ciąży , a doszukiwanie się objawów to podejrzewam że 90% dziewczyn starających się przechodzi. Jeszcze wytrzymaj conajmniej tydzień do testowania .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry