trochę nadrobiłam co tu naskrobałyście!!:-)
mama to Ty teraz mistrz wałka i farby jesteś. "bo Ty kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boisz!!"

Salon skonczony już? co następne pod wałek

wisieńka super że Pol ma nową pracę. No widzisz jak wam sie układa fajnie. Trochę smutków poszło precz!!!;-)
lorelain jak tam w nowej pracy??
Witam się z nowymi staraczkami!!! Fluidki ciążowe już tu dziewczyny ślą, także i nam (jeszcze nie zafasolkowanym) coś skapnie!!

A ja dzisiaj się wkurzyłam maksymalnie. Poszłam do PUP bo termin miałam, tam patrzę jest oferta " Specjalista z zakresu rehabilitacji medycznej" to się grzecznie pytam czy mogę się starać o tą posadę. To się dowiedziałam, że nie bo nie mam wykształcenia medycznego. WRRRRRRR normalnie szlag mnie trafia. Wykształcenie wyższe mgr. po akademii medycznej, gdzie kupę zajęć miałam jak na lekarskim i nie należę do wykształcenia medycznego. a kurde na rehabilitacji bardziej się pewnie zna ratownik czy pielęgniarka niż ja (nie obrażając nikogo) , ach wzburzyłam się. Jutro idę do szpitala do kadr, może jednak będę mogła starać się o pracę. Noto się wyżaliłam
Z innych ciekawych spraw- byłam u lekarz, bo od 2 tygodni mam kaszel powodujący duszności. Kurde mam antybiotyk i jakieś leki-jak ja nie lubię antybiotyków i lekarstw. No ale jak ich nie wezmę to będę męczyć się coraz bardziej jeszcze pewnie przez miesiąc. AAAAA No i oczywiście czytam ulotkę od antybiotyku, a tam napisane że wziąć tabletkę godzinę przed posiłkiem, lub 2 godziny po posiłku, no i czekam teraz żeby móc go wziąć i oczywiście jak na złość jeść mi się chce jak wilk