reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam was wszystkie ja po dzisjeszym maratonie w pracy nie nadrobie Was :-( Mam nadzieje ,ze u Was wszytsko ok? pozdrawiam was i przytualski

To ja też siępisze na bezalkoholowego bo antybiotyk biore:-(
Chociaż przeczytałam ulotkę kilkarazy i nic nie ma o tym, żeby nie wolno było pić;-)

pralinka- dzięki. co prawda wystarczy choć jedno, ale za bliźniaki bym się nie pogniewała ;-)

malapralinka witaj!zdrówka życzę,ale Cię wzięło:szok:.a do testowania jeszcze 3 dni,więc...:cool2:
aga dzięki!jak zobaczyłam,jak kaszle po inhalacji,to mi ręcę opadały:-(,ale może tak musi byc na początku

nie sugeruj się pogorszeniem. to pozorne. ja też byłam chora, poszłam na inhalację i straciłam głos (czyli było gorzej) ale godzinkę później już było lepiej. mam nadzieję, ze w przypadku Ali jest podobnie. że musi się pogorszyć, żeby była spora poprawa. szkoda tylko dziecka :-(

agnieszka- u kogo masz chody, że mogłaś wkleić aż tyle suwaczków i ci to zaakceptowało ;-)
ja też bym chciała więcej dać :eek:
A u nikogo po prostu je wklejam ale robię odstępy tylko na jedną spację bo jak dasz na więcej to wtedy mało suwaczków Ci wejdzie.
O i zdjęcie udało mi się też wkleić:))
aga dzięki!jak zobaczyłam,jak kaszle po inhalacji,to mi ręcę opadały:-(,ale może tak musi byc na początku
Może poczekaj do jutra bibko i zobaczysz czy widać jakieś rezultaty.Życzę oby się poprawiło i żeby Alunia się już nie męczyła:)

Lorelain świetne te drinki,częstuję się już...:tak:

najdziwniejsze, że kłuje raz po jednej, raz po drugiej stronie :eek: żeby bliźniaki były ;-) :-D

BUNIA- fasolka [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

BIBINKA- po inhalacjach kaszel ma byc efektywniejszy ,wiec na pewno bedzie kaszlala wiecej tylko w koncu odkrztusi to co Jej zalega:tak:

WISIEŃKA- zycze Ci zeby sie plany z dziecmi powiodly [FONT=&quot]
a056.GIF
[/FONT]

MALAPRALINKA- no to Cie rozlozylo a my wcale nie bedziemy sie od Ciebie odpedzac i wiesz co...tak sie przez ten tydzien uzaleznisz ,ze nie bedziesz chciala do pracy wracać:tak::tak:

Kurde wzięłam ten antybiotyk i teraz siedzę i szukam czy ma wpływ na yasminelle :eek: zamiast się spytać lekarza, najpierw poszukać na necie to ja oczywiście najpierw wzięłam tabletkę, potem dopiero pomyślałam czy ma wpływ na anty :-D:-D masakra ze mną dzisiaj jest :-D

bibinka biedna córa.Dużo zdrówka ode mnie ślę!!!!!! Ja sie też męczę z kaszlem, mam mega duszności z tego powodu, ale oczywiście jak to ja po co od razu do lekarza iść, lepiej się pomęczyć. Dopiero mąż mnie wygonił, bo jak stwierdził "żona mi się wykańcza, czy może Pani zapisać do lekarza" normalnie padłam ze śmiechu i poszłam potulnie do lekarza.

malapralinka nie martw się , grzybek pójdzie sobie precz!! Tobie także przesyłam zdrówko!!!

Ale szalejecie z tymi emotikonkami :-)

Ja się też zasnawiałam czemu Agusia tak dużo ma, skoro mi tylko 4 wchodzą

Mama
a to ja wiem - już mi ciężko bez Was;-)
Nawet jak mnie nie ma to podczytuję jak tylko mam chwilkę...

Margolcia Witaj;-) i dziękuję za życzenie zdrówka

Ostatnia edycja:
reklama
WISIENKA plany masz hoho:tak: Życzę spełnienia:-)
BIBINKA - może musi być gorzej na poczatku żeby potem było lepiej:sorry: Biedna ta Twoja Alunia:-( Jeszcze raz zdróweczka:tak:
MALAPRALINKA - kuruj się kobieto:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry