reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BUNIA a może to fasolinka:cool2:

zawsze jest jakieś MOŻE... ;-);-)

agnieszka- pewnie, że poczekam. i to właśnie w tym wszystkim najgorsze- te czekanie. najlepiej tak zasnąć i obudzić się w dniu testowania :-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LORELAIN- n wlasnie ja tez nie wiem c chodzi z tym Agi szpiegiem,ale nie wnikam-to nie ja:no:
i niestety nie wiem v sie dzieje z MAGGY- dawn Jej nie bylo:sorry2:
ja juz poprsze drinaska-jak najbardziej
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif

MARGOLCIA-WITAJ SLODZIAKU[/FONT] [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

Jestem po spacerku z Polem i nawet po prysznicu i balsamowaniu. Jeju ja się tak normalnie czuje , ze czasem dziubek-brzusznik wydaje mi się snem!:-D
bunia moja fasolka kłuła mnie najpierw szpikulcem w jajnik więc bądz dobrej mysli, ja tez to brałam za coś?!:-p
Lorelain narobiłaś mi samczka na koktajl z truskawek, mniam, zaraz sobie zrobię
Styczniową mamusią z 1995r juz jestem teraz będę pewnie z 2011 a potem z czerwca 2012:-)
margolcia wieki kochana, gdzie się podziewałaś i co słychować???
mama dawaj tu z bułeczkami pora kolacji!!!!:-)Jak remoncik. Zamkniety już?
No właśnie też zastanawiałam co z Maggy. Hmmm:-(

kurcze,ta moja Ala po inhalacji jeszcze bardziej kaszle:szok:.miałam jej robić 2 x dziennie,ale jak zrobiłam o 15,to juz jej na noc męczyć nie będę.jutro M zrobi rano,a ja popołudniu.jak to jej nie pomoże ,to ja wymiękam....

lor drina proszę:tak::-)
margolcia,jak dla mnie,to Ty pasujesz,jak ulał na tą posadę:tak::-).to chyba Tylko u nas jest możliwe....
bunia u nas pewnie każda ma takie odczucia,jak czeka czy @ przyjdzie czy nie.trzymam &&&&&&&&&&&,żeby nie:tak::-)
nika,to Pati pewnie przeszczęśliwa,że wujek przyjedzie:tak::-)
wisienka plany masz super,życzę żeby się spełniły;)))

Właśnie weszłam do domu...
Ale naskrobałyście przez ten czas...
Tak na szyciora to tylko zobaczyłam wynik Bety, rewelacja ;-)

A teraz po pierwsze to PRZEZ WAS jestem zmuszona korzystac z explorera bo mi ochpoty na emotki narobiłyście

Po drugie u lekarza nie wesoło..
L4 mam leżące...
Co prawda ropy już mniej, ale dzisiaj nawet zauważyłam na języku krosty i wiecie co to jest??
Grzyb
Masakra jakas!!!
Powiedziała, że to że jestem osłabiona, mam zawroty głowy i mdłości to może byćwłaśnie reakcja na infekcje...
No i cały tydzień mam leżeć, więc sie ode mnie nie opedzicie

Edit:
Z tego wszystkiego przed lekarzem zrobiłam jeszcze test... Wiadomo jaki wynik

Ostatnia edycja:
najdziwniejsze, że kłuje raz po jednej, raz po drugiej stronie :eek: żeby bliźniaki były ;-) :-D

pralinka- heloł :-) ja też muszę eksplorera z powodu gifów używać ;-) to niedobrze, że aż tak cię infekcja wzięła :dry: ale jak będziesz teraz w domciu, to będzie towarzycho na BB :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia to trzymam kciukasy za bliźnieta

Właśnie w życiu takiej infekcji nie miałam, nie wiem skąd się to wzieło..
Ale oczywiście jużsobie do głowy wbijam bo przy poprzedniej ciąży też dziewnachoroba mnie złapała, jeszcze przed @

agnieszka- u kogo masz chody, że mogłaś wkleić aż tyle suwaczków i ci to zaakceptowało ;-)
ja też bym chciała więcej dać :eek:

reklama
malapralinka witaj!zdrówka życzę,ale Cię wzięło:szok:.a do testowania jeszcze 3 dni,więc...:cool2:
aga dzięki!jak zobaczyłam,jak kaszle po inhalacji,to mi ręcę opadały:-(,ale może tak musi byc na początku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry