reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam wszystkich z rana!

Gratuluje nowym mamusiom.:-D:-)

U mnie nocka spokojna,jeden kursik do kibelka .. dziwne bo poprzedniej nocy byłam az 6 razy. Dziś mam wizytę, ciekawe czego się dowiem.. jej jak ja chciała bym juz urodzić a takto chodze i przekładam rzeczy małej i patrze na tą moją torbę co by tam jeszcze upchać... Wczoraj wieczorem pobolewał mnie brzuch jak na okres... jej może już zaczyna się coś rozkręcać. Wczoraj rozmawiałam z moją mamą i ja niestety urodziłam się w 42 tyg:crazy::rofl2::rofl2: ja nie chce tyyle czekać, nie chce urodzić jakiegoś giganta bo te wszystkie ciuszki na 56 będą do wyrzucenia... Dziś mam jakiś leniwy dzień, wczoraj posprzatałam całe mieszkanie a dziś nie chce mi się nawet zrobić śniadania:-( Mam jeszcze jedno zmartwienie... moje biuro....niestety muszę szukać nowego pracownika bo ten który jest nie nadaje się :-(ahhh nie wiem jak to zrobie i kiedy... Miłego dnia wszystkim!

Magda M, Athena -GRATULACJE DLA WAS I WASZYCH CHŁOPACZKÓW:-)
Ja nadal w dwupaku....Zero skurczy, zero jakich innych dolegliwości.....No trudno!!!! Lecę zaraz w miasto kupić sobie buty na weselicho....jupiiiiii.....a byłam pewna że się na nie nie załapię.....
icon12.png

Zaraz Was podczytam!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja:)

zdec - ciuszków nie oddawaj - moze na następną pociechę się przydadzą????? o ile planujecie ...

stellaDODO - witaj w gronie jeszcze długo oczekujących ;), ja też mogę być lipcówką ... z któregoś USG wyszło mi 3 czy 4 ale mówią, że pierwsze USG najbardziej wiarygodne ...

Mika26, Gryzka - cieszę się, że nie tylko ja walczę jeszcze z praniem i góry leżą w domu do poprasowania ...

Agi78 - a widzisz jakie to życie nieprzewidywalne ... miała Cię ominąć impreza a tu po buciki poleciałaś ;)

Ola_fasola - jestem, jestem, i moja Natalcia się nie szykuje na razie ...

Miłego dnia!!!

Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(

reklama
Do góry