Kasiula1982
Fanka BB :)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
oj to masz podobnie jak ja
jak słyszę, że to cudowny stan to mnie wzdryga 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugie..... o nie... raczej nie...... no chyba że nam się wpadnie;-);-)
Ciąża dla mnie to choroba, nie nadaję się do tego:-(
jak słyszę, że to cudowny stan to mnie wzdryga 

mojej małej wychodzą dwie trójki na raz i bidulka męczyła się całą noc z gorączką a ja z nią bo mój poszedł na nockę, o 2 miałam mały kryzys i już miałam go ściągać do domu ale na szczęście udało się zbić temperaturę, teraz się bawi jakby nigdy nic
nawet za lekarzy i witaminy mi sie nie zwroci ,a gdybym miala temu dziecku za tys kupic cala wyprawke,to nie wiem czy trzeba by bylo jej na smietniku szukac,czy gdzie.Witajcie,
Porozpakowywały nam się dziewczyny wczoraj wieczorem:-):-)
cobra w sumie wszystko możliwe, ale się nie łódzę, dzisiaj na majtach znalazłam takie cienkie niteczki wyglądają jak krew, nie wiem czy to efekt wczorajszego badania, czy po prostu szyjka się rozwiera i trochę krwi poleciało.
Tak wczoraj lena o tych wodach pisała, teraz będę miała strasznego stracha czy mi w pracy nie "chlusną":-( a zaraz do niej idę....
Także dziewczynki nie rozpakowywać się tu beze mnie
I nie pisać mi tu 100stron;-)
A tak na prawdę: to życzę wszystim miłego dnia i owocnego w nowe dzieciaczki:-)
więc kto wie jak będzie u Ciebiecobra i jeszcze ile na becikowe trzeba czekać hehehhe
przyznam, że najwięcej kasy to mi poszło jak wrociłyśmy z mają ze szpitala, teraz to na szczepionki jedynie można becikowe zainwestować
Ale ja te 4 pralki to takiego "normalnego" prankaPogoda sie na koniec dnia popsula - mam nadzieje, ze do jutra poschnie ..
Ale w kwstii prasowania dla malego - to wszystko nietkniete, tylko poprane lezy sobie w szafieOstatnio sie smialam i mowilam mezowi, ze chyba on to bedzie prasowal - moj kregoslup nie wytrzyma calosci .. ale juz to widze, taaaa
![]()

stwierdził że polubił prasować małe fatałaszki, ale swoich koszul nie ma zamiaru