B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
burza77
Zaciekawiona BB
-Lorelain-
Fanka BB :)
Josephine - no co ty, ja właśnie nie wyglądam młodo i mi wszyscy dają ok 30
...
Wisienka - a tak z ciekawości to jakiego mieszkania ( domu) szukacie? ... dla czego myslicie nad wyprowadzką z Wrocławia? ... dzisiaj bawie się w 100 pytan do hehehe

;-)

Wisienka - a tak z ciekawości to jakiego mieszkania ( domu) szukacie? ... dla czego myslicie nad wyprowadzką z Wrocławia? ... dzisiaj bawie się w 100 pytan do hehehe

U
użytkowniczka usunieta
Gość
WISIENKA- No to jeszcze raz- GRATULACJE!!!!!!!!!
beta wyszla super i pieknie jest!!!!
SORBUS- Tobie tez GRATULUJE!!!!!!!! tak sie ciesze ze wszystko ok
Marylka... no mialam juz kupowac kolejny test ale nie... poczekam
jakby cos mialo byc to przeciez nie ucieknie 
a po co sie pozniej dolowac, bo jest I kreska... a wiec... czekam
Sol- witaj w klubie... ja w ciazy nie jestem, a tez jedno o czym mysle, to walnac sie do lozka i spac.. te ostatnie 3 dni prawie przespalam.. i dalej spiaca jestem.. pewnie to ta pogoda..
SORBUS- Tobie tez GRATULUJE!!!!!!!! tak sie ciesze ze wszystko ok
Marylka... no mialam juz kupowac kolejny test ale nie... poczekam
a po co sie pozniej dolowac, bo jest I kreska... a wiec... czekam
Sol- witaj w klubie... ja w ciazy nie jestem, a tez jedno o czym mysle, to walnac sie do lozka i spac.. te ostatnie 3 dni prawie przespalam.. i dalej spiaca jestem.. pewnie to ta pogoda..
B
bunia87
Gość
Wisieńka
Fanka BB :)
Nie sprzedaję , no chyba, ze to wynajete ktoś ode mnie kupi.:-)Szukamy domku bo wynajmujemy teraz . Juz mamy na oku ale sprawa ciąży wszystko przyćmiła:-)Weekend szukamy na ostro!
Lor wynajmujemy teraz mieszkanie, a we Wro mieszkanie 3 pokoje 60 metrów w normalnym stanie i dzielnicy kosztuje 350 -400 tyś, rata kredytowa 2500 tyś. Za wro około 25-30 km. mieszkanie takiej wielkości kupimy za 170 tyś. Rata max 1200 zł czynsz we wro 600 za wro 250. Możemy kupic dom 40 km od wro do 200 tyś. Oczywiscie nie nowy ale całkiem fajny. Po prostu kasa. Za wynajem z wszystkimi opłatami , netem mamy prawie 3000 ,teraz mamy zdolność i chcemy wreszcie swoje.
maggy ciesze się, ze cię widzę. Mam niespodziankę prawie na urodzinki co są za dwa dni
Lor wynajmujemy teraz mieszkanie, a we Wro mieszkanie 3 pokoje 60 metrów w normalnym stanie i dzielnicy kosztuje 350 -400 tyś, rata kredytowa 2500 tyś. Za wro około 25-30 km. mieszkanie takiej wielkości kupimy za 170 tyś. Rata max 1200 zł czynsz we wro 600 za wro 250. Możemy kupic dom 40 km od wro do 200 tyś. Oczywiscie nie nowy ale całkiem fajny. Po prostu kasa. Za wynajem z wszystkimi opłatami , netem mamy prawie 3000 ,teraz mamy zdolność i chcemy wreszcie swoje.
maggy ciesze się, ze cię widzę. Mam niespodziankę prawie na urodzinki co są za dwa dni
Ostatnia edycja:
reklama
Josephine - no co ty, ja właśnie nie wyglądam młodo i mi wszyscy dają ok 30...
zwariowali chyba...![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: