reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej z wieczorka witam się , pogoda super a samopoczucie jakieś dziwne , muli mnie i boli a @@@ nadal nie ma .po prostu super ,no i cucuny są za duże jak na moje ( ale akurat z tego to stary się cieszy ) . . trochę boję się zrobić tego testu ,,,

Josephine - no co ty, ja właśnie nie wyglądam młodo i mi wszyscy dają ok 30 :rofl2: ...

Wisienka - a tak z ciekawości to jakiego mieszkania ( domu) szukacie? ... dla czego myslicie nad wyprowadzką z Wrocławia? ... dzisiaj bawie się w 100 pytan do hehehe
:-D:-D:-D;-)

WISIENKA- No to jeszcze raz- GRATULACJE!!!!!!!!! :D beta wyszla super i pieknie jest!!!! :D

SORBUS
- Tobie tez GRATULUJE!!!!!!!! tak sie ciesze ze wszystko ok :D

Marylka... no mialam juz kupowac kolejny test ale nie... poczekam :) jakby cos mialo byc to przeciez nie ucieknie ;)
a po co sie pozniej dolowac, bo jest I kreska... a wiec... czekam :)

Sol- witaj w klubie... ja w ciazy nie jestem, a tez jedno o czym mysle, to walnac sie do lozka i spac.. te ostatnie 3 dni prawie przespalam.. i dalej spiaca jestem.. pewnie to ta pogoda..

Nie sprzedaję , no chyba, ze to wynajete ktoś ode mnie kupi.:-)Szukamy domku bo wynajmujemy teraz . Juz mamy na oku ale sprawa ciąży wszystko przyćmiła:-)Weekend szukamy na ostro!
Lor wynajmujemy teraz mieszkanie, a we Wro mieszkanie 3 pokoje 60 metrów w normalnym stanie i dzielnicy kosztuje 350 -400 tyś, rata kredytowa 2500 tyś. Za wro około 25-30 km. mieszkanie takiej wielkości kupimy za 170 tyś. Rata max 1200 zł czynsz we wro 600 za wro 250. Możemy kupic dom 40 km od wro do 200 tyś. Oczywiscie nie nowy ale całkiem fajny. Po prostu kasa. Za wynajem z wszystkimi opłatami , netem mamy prawie 3000 ,teraz mamy zdolność i chcemy wreszcie swoje.
maggy ciesze się, ze cię widzę. Mam niespodziankę prawie na urodzinki co są za dwa dni

Ostatnia edycja:
Wisieńko dziękuję i to samo o Tobie pomyślałam. Niezła z Ciebie kobitka. Ja niestety wyglądam już gorzej bo po ślubie przytyło mi się 13 kilo i nie wiem jak się tego pozbyć:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry