reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem
KPI- tak zakupy udane-spozywka juz porozkladana gdzie trzeba,2 zgrzewki wody w pom.gospodarczym-teraz pewnie woda bedzie szlaaaaaaaaaaa,ze hej.
a ja po prysznicu [FONT=&quot]
c055.gif
[/FONT] gorąco jak smok!!!

Domi BAWI SIE W PIASKOWNICY [FONT=&quot]
c060.gif
[/FONT]- na szczescie narazie jest w cieniu(ale juz niedlugo)
a ja chcialam wydac 100 na krzewy,ale niestety poszlo 200:sorry2:ale mam 4 tuje konika zolte i 2 zielone i 4 krzewy przypiekne i duze wiec sopro przybedzie w ogrodzie zaraz ide sadzic [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n040.gif

widze,ze moje podanie nie zostalo rozpatrzone bo naskrobane ,ze szok takze nienadrobie:sorry2:jesli wydazylo sie cos waznego to poprsze o info:tak:

teraz kawka i do grodu ide,ale mam Was na oku:-D

cztery domy dalej sasiadka po wielu latach staran urodzila 2 tyg.temu Hanie i kupilam Malej zestaw body-rozwych[/FONT] [FONT=&quot]
u010.gif
[/FONT]

monisia, a przyjmujesz gości w tym basenie ?? bo my się chętnie wprosimy :-p
iwonka, gratulacje !!!!!!!!!

Zuzu ŚPI !!! :rofl2:
Co prawda musiałam rozłożyć narożnik i zapchać cyca, ale liczy się efekt ;-)

dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
KUJON,KUJON!!!!
NIE no zartuje-super-gratuluje!!! [FONT=&quot]
86.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
86.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
86.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Zuzu już NIE śpi :baffled::baffled::baffled: RATUNKU !!! podmienili mi dzieckoooo ...

mama, czekamy na fotki , jak już zasadzisz :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry