Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jol - eeeeeeeeh te dzieci![]()

ryba nie przejmuj sie zaraz zaczniecie na nowo działać! bedzie dobrzekinga witaj a no miałam troszkę kłopotów :-( i egzaminy i tak jakoś nie miałam jak
no dostałam w końcu niestety @ w sobotę dziś mam już końcówkę
a jak tam Ty pewnie już w trakcie owulacji

no wiem wiem ale uprzedzałammaaaaryyylkaaa!!! : nakrecasz sie!![]()
no i superowo że już jest gites i że jsteś spokojna
josephine - no to rzeczywiście - ale powiem ci nie zszokowąłas mnie mam podobnie - ciągle musze się czyms martwic a jak nie mam czym to sie boje ze coś się stanie żebym znowu miała powód do zamartwiania
mama są w aptekach takie specjalne masci może mu kup jak tak bidulek sie mączy
badylinka - wiem o DDA ale w moim zapyziałym miasteczku nie ma niestety chętnie bym poszła a najlepiej do dobrego psychologa ale jak byłam u nas w olkuszu raz to mi kazała przepona oddychac i na tym sie skonczyło bo to sensu nie miało tylko kase wydałam niepotrzebnie
A wiecie co apropo zamartwiania - nie wytrzymałam i zadzwoniłam do tego gina co to czekam na wizyte w sierpniu - i powiedziałam mu ze brałam te leki z estradiolem i czy mam się czym martwić - wiem, wiem kopnieta jestem ale bałam sie ze ten mój obecny gin mnie trochę kłamie - w każdym razie powiedziałam mu co i jak i zapytałam co myśli i powiedział ze wiadomo ze takich leków sie nie podaje bo nie wiadomo jaki maja wpływ bo nikt przeciez nie przeprowadza doswiadczen na kobietach w ciazy ale że on mysli ze nie ma sie czym martwić - ze teraz tez ma taka pacjętke i jest wszystko ok - pytaałm go dwa razy czy nie ma sie czym martwić i powiedział ze mysli ze nie - był nawet mniej przejety niz ten mój a on jest duzo lepszym specjalistą i jego zdanie bardziej mnie uspokaja - także jestem juz spokojna - i ciesze sie dzidziusiem
i boecuje juz do tematu nie wracać - ale jaa ulga po tym telefonie to wam mówie
![]()
no ja tez nigdy spodni sobie znaleść nie mogewróciłam z zakupów oczywiście spodni nie kupiłam bo w nic się nie zmieściła moja szanowna d..aale za to kupiłam sobie 2 koszuli w kratkę i jedną bokserkę :-)
a dajj ssspokój!!!kinga no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&