reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahahah jak to zeżarła chipsy!?
nie moge te Twoje koty to przemega są :D

a ja oglądam ciąże z zaskoczenia..... looool babka urodziła dziecko w spodnie xD w życiu w to nie uwierze........ co, bez majtek chodziła!?

reklama
też bym chętnie obejrzała ten program, ale nie doładowaliśmy satelity i nie mamy discovery i paru innych kanałów. więc kanał a w necie idzie to znaleźć? ha! znalazłam- też obejrzę. jupiiiiiiiiiiiiii

Bunia kocica niezła:)

Ja nawet w lecie śpię w skarpetkach:) Za to reguluję sobie tempkę przez ręce:-D tez wystarczy że zanurzę w zimnej wodze i jest dobrze:)

i dupa- nie obejrzę sobie. tam to jest tylko opisane- nie ma filmików. buuuuuuuuuuu

to sobie znajdę coś innego i też będzie fajnie

bunia mojego szwagra kot tez zjadał chipsy :):):)

dobra a teraz nakręcająco :)
słuchajcie zawsze mam wypryski takie dość duże niestety na brodzie przed @ a w tym cyklu buzia czysta za to małe wypryski ale naprawde malutkie mam na ramieniu i dekolcie :( - nie wiem co gorsze i jak zazwyczaj byłam ostatnio sucha tak teraz jestem jakas tak wilgotna
ale nie mam jakiś tam strasznych upławów tylko że wilgotna jestem no i jak nigdy twarz wolna od pryszczy a brode to zawsze mam normalnie wysypana a przed @ to już gejzery no i wiecie zastanawiam sie czy to moga być jakieś objawy kurcze już bym chciała wiedzieć ehhhhhhhhhhh

marylka- ja przed @ też zawsze wysyfiona chodziłam, ale teraz to już mam ogromne ilości tego. nawet na plecach mi się takie ogromniaste porobiły- a nigdy nie miałam!!! no i też mam ciągle mokro. zwłaszcza rano- powódź. a pozatym cerę mam tak tłustą jak nigdy- i to od paru dni już. zwykle tak na 2-3 dni przed @ mi się robiły krostki, ale nie takie!!

też się wkręcam

bunia mojego szwagra kot tez zjadał chipsy :):):)

dobra a teraz nakręcająco :)
słuchajcie zawsze mam wypryski takie dość duże niestety na brodzie przed @ a w tym cyklu buzia czysta za to małe wypryski ale naprawde malutkie mam na ramieniu i dekolcie :( - nie wiem co gorsze i jak zazwyczaj byłam ostatnio sucha tak teraz jestem jakas tak wilgotna
ale nie mam jakiś tam strasznych upławów tylko że wilgotna jestem no i jak nigdy twarz wolna od pryszczy a brode to zawsze mam normalnie wysypana a przed @ to już gejzery no i wiecie zastanawiam sie czy to moga być jakieś objawy kurcze już bym chciała wiedzieć ehhhhhhhhhhh

maaaaryyylkaaa!!! : nakrecasz sie! :)

reklama
ja na jakiś czas uciekam- dostałam pracę do sprawdzenia i przepisania, więc trochę mnie nie będzie. ale będę was mnieć na oku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry