reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja to uwielbiam wczesną wiosnę- jak nie pada ale jest chłodno. no i jeeeeeeeeeeeeesieeeeeeeeeeń pewnie dlatego że w jesienne dziecko jestem. mi zawsze jest za ciepło. już od wiosny, do późnej nawet jesieni chodzę w sandałach, bo jak mam stopy odkryte to umiem wytrzymać. nawet jak leje to popierniczam w sandałach. ludzie sie na mnie dziwnie patrzą, jak oni pod parasolami w płaszczach, a ja latam w sandałach i krótkim rękawku ale mi jest dobrze. za to mój Grześ uwielbia słońce. jak jeździmy nad wodę to on leży na kocu, a ja z jeziora nie wychodzę- nie tylko dlatego, że jest wtedy chłodniej, ale też w wodzie czuję się taaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaa lekka, a jak z niej wyjdę to jak godzilla

Bunia ja tez tak kiedys latalam to sobie nogi odmrozilam i siee nabawilam zapalenia pecherza....zreszta to moja czesta przypadlosc....czytalam ze kobiety w ciazy szybko zapadaja na to cholerstwo....ale co tam moge sie poswiecic :-)

reklama
one wyglądają jak zwykłe majtki tylko sa z takiej ceratki i mają ściągacze też przy nuszkach zeby nic nie wypłyneło sa tez takie ceratki do wiązania po bokach ale te majtki będą wygodniejsze w przypadku Matiego u mnie panie biorą je jak dziecko jest na tetrze żeby ciuchów nie zmieniać wszystkich a teraz to jak odzwyczajają od pieluch to tez po nie przychodzą :) i widocznie muszą sie sprawdzać bo dużo mi ich schodzi i są nie drogie bo u mnie akurat są po 1,30 - a to zalezy z jakiej firmy czasem sie trafią za 1 zł :)

lori- wiesz co zrobiłam kuzynce jak lała w majty i nie chodziła na nocnik? kupiłam jej majteczki z kucykiem pony (uwielbiała go) i powiedziałam, że teraz będzie je nosić bo jest duża i mogę się nie martwić, że posiusia swojego ukochanego konika. co prawda parę razy się jednak polała,bo zawołała za późno, albo nie dobiegła do wc, ale pilnowała się bardzo. kuzynowi zrobiliśmy to samo, ale ze spidermanem i dodatkowo dostał takie schodki do kibelka, żeby sikał po "dorosłemu" na stojąco. obojgu też się kupiło kolorowe nakładki na kibelek.
w sumie na każde dziecko działa coś innego- trzeba próbować. jedne jak się zawstydzi to się weźmie za siebie, a inne właśnie zacznie lać na potęgę. wkońcu się nauczy.

Kochane ja sie powoli zegnam z Wami, u mnie juz prawie 19.00
Moj jutro nie idzie do pracy to siadzimy sobie zaraz i jakis film wlaczymy. Ja jestem przed okresem a do tego przeziebiona wiec sie czuje podle.
Moze sobie strzele jakas herbatke z rumem to mi sie polepszy :) W sumie mam jeszcze miesiac do staranek to mozna poszalec

Bunia ja tez uwielbiam wczesną wiosnę i jesień:))
Ale sandalków nienawidze i nawet w lecie musze mieć podkolanka bo inaczej poprostu mam poczucie że mam brudne stopy i mi niewygodnie...

Zresztą też często miałam zapalenie pęcherza:((

Kochane ja sie powoli zegnam z Wami, u mnie juz prawie 19.00
Moj jutro nie idzie do pracy to siadzimy sobie zaraz i jakis film wlaczymy. Ja jestem przed okresem a do tego przeziebiona wiec sie czuje podle.
Moze sobie strzele jakas herbatke z rumem to mi sie polepszy :) W sumie mam jeszcze miesiac do staranek to mozna poszalec

szalej szalej- ja to np. też chciałabym się piwka zimnego napić, ale jest bania, bo nie wiem czy nie mam już fasoleczki. i tak od 15 miesięcy- do połowy cyklu tak, ale nie mam smaka a potem to nie wiem czy mogę, :-D

monia- ja raczej nie narzekam na pęcherz. co prawda kiedyś miałam problemy z nerkami, ale przeszło. ja jestem z tych co nienawidzą butów i skarpetek. i kiedy się da to chodzę w sandałach, a po domu to nawet w zimie nie założe skarpetek bo umrę moje stopy to taki regulator temperatury. jak mi za ciepło to łażę boso, albo je zamoczę w zimnej wodzie i wszystko mi pasi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki dziewczyny Mati mi się coś przymierzał żeby nasikac do przyczepy od auta to się go zapytałam, czy chce nocnik. Pokiwał, że chce i sam po niego poleciał, usiadl i siedzi. Zobaczymy czy coś tam będzie za chwilke. Oby bylo bo chce wyjśc z nim na dwór.

Marylka - jak mi przez miesiąc nie załapie to może spróbuje zamówić u ciebie te ceratkowe majtki, chociaż ja nie umiem sobie wyobrazić zastosowania ich :sorry2:

bunia - tego też próbowałam, ma super majtki z ulicą sezamkowa i z carsami itd, podobaja mus ie, lubi w nich chodzić i lubi tez do nich sikać :-D:-D:-D ... sam sobie też wybierał nocnik i nakladke na kibelek :sorry2:

Edit:
No wstał i nie ma nic, jeszcze rozlozyl smiesznie rączki an boki pokazuje , że ni ma. :rofl2:

szalej szalej- ja to np. też chciałabym się piwka zimnego napić, ale jest bania, bo nie wiem czy nie mam już fasoleczki. i tak od 15 miesięcy- do połowy cyklu tak, ale nie mam smaka a potem to nie wiem czy mogę, :-D
Bunia Ty musisz teraz uwazac, jak cos odbijesz sobie zimne piwko po 9 miesiacach :)
Ja tez mam zimne piwko ale gardlo mnie boli :(
No to ja uciekam Kochane papa

ewa hahahah faktycznie, u Ciebie jest cholera wie która godzina :P
to co? dobranoc

No raczej dobry wieczor ale juz blisko dobrej nocki:-) ja jestem czasowo 8 godzin do przodu od Was.

Milego dnia do jutra Kochane

reklama
choleeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocica mi wpierdzieliła paczkę chipsów!!!!!!!! a teraz sobie pipka smacznie śpi. ja pitoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! jaka ona dziwna. to już wyższy poziom bezczelności. ostatnio zeżarła mi pół paczki żytniego chlebka (nie chowałam przed kotami, bo jakoś myślałał że tego nie jedzą), wyżarła też suchą karmę psu (nie tylko z miski mu zeżarła, ale z opakowania też- rozgryzła je, siadła w nim i wpierdzielała ), a teraz wchodzę do pokoju, a na ziemi rozwalona paczka chipsów paprykowych (mega ostrych) i jakieś okruszki tylko zostały!!!!!!!!! pokonała mnie dzisiaj. dodam, że chipsy były na szafce i były zamknięte!! co za cholera z tej kocicy!!!!! się głupia cieszy pewnie
a żeby nie było, że koty głodzę, to mają 3 pełne miski żarcia!!!!!!! w jednej mięsko z obiadu, w drugiej mokrą karmę i w trzeciej suchą. i jeszcze miskę z mlekiem kuciapy mają!!!!!!!! wykończą mnie- w sumie to głównie kocica. cwaniara jedna paskudna świnia nie kot

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry