reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc :-)

U mnie na wykresie totalny spadek, więc moja nadzieja pękła jak bańka mydlana, złapałam dołka. Idę się zwinąć w kłębek i posmutać trochę.

Miłego dnia kochane
nie no nie smuć sie jeszcze nic nie wiadomo a poza tym ja mam zakaz złych myśli i ty tez

Hej,

sorbuś, chodziło mi, że mamy takie same suwaczki...

ale parno u nas, dobrze, że mam klimę w pokoju. Biedna wisieńka pewnie się męczy w samochodzie bez klimy.
mama, no jak podziwiasz dziś tą swoją kuchnię ??? a Dominikowi pewnie skóra zejdzie z tych rąk. U mnie nocka też taka sobie. Zęby znów idą i skończyło się na paracetamolu, bo nie byłoby spania.

Kinga, co ty tak wpadasz jak po ogień ?

Marylka, szejka życzę i siedzę jak na szpilkach, kiedy testujesz ? jednak w sobotę ?
dzięki no ja tez dziś na niego czekam :) postaram sie w sobote chyba że nie wytrzyma to w piątek ale na 90 % w sobote no chyba że @ przyjdzie to wcale :(
niby masz rację, ale jednak mimo wszystko środowisko w jakim się wychowujemy w duży sposób nas kształtuje a więc mając już na starcie przep***lone, traktujemy pewne sytuacje, problem i wydarzenia w taki a nie inny sposób. Mamy już jakieś predyspozycje do życia....

[/QUOTE]
no dobra może masz troche racji ale grunt to sie nie poddawać i walczyćć i mieć nadzieje i jeszcze raz walczyć i mieć nadzieje :)

Dołączam do zimnolubnych osób!!
Jaewa ja chcę do Ciebie!!!!!

ja powyżej 25 st nie funkcjonuję!! Gorąco mi i duszno i slabo i ruszac się nie chce!!! Naszczęście w pracy okno od zachodu więc da się przeżyć, za to droga autobusem do domu to masakra!!

sergeevna nieciekawia z tymi zmianami:(( A powiedz masz prawko?? Bo może warto autko dla siebie jakies male kupić i byś była niezależna...

pieroooooooona jo że wiedziała że my sie dogadamy xD

no przecież

brzuch mnie boli znowu. chyba nie wytrzymam do wtorku z testowaniem może w piątek spróbuję. może wyjdzie chociaż jakiś cień drugiej kreski jeśli się faktycznie udało. a jak będzie 1 tylko, to się przestanę wkręcać i cierpliwie poczekam. bo mam tylko jeden test to nie będę mogła robić. a w sobotę po egzaminach pewnie pójdziemy popiwkować, a nie chciałabym zaszkodzić ewentualnej fasolce.

no to badylinka monia i bunia życzę wam troszkę chłodniejszej temperaturki
a tym co lubią ciepełko życzę dużo dużo słońca:-)

witaj pralinko

lecę na zakupy później poczytam co naskrobałyście miłego przedpołudnia

No ja jestem zdecydowanie cieplolubna :tak: ale wolę, jak jest ciepło i słoneczko schowane za chmurkami :tak:

sergeevna nieciekawia z tymi zmianami:(( A powiedz masz prawko?? Bo może warto autko dla siebie jakies male kupić i byś była niezależna...

No właśnie nie mam :dry: Ale jestem na początkowej drodze do zdobycia "prawka" :tak: I zamierzam jeszcze w tym roku zdać :tak:

dzięki iwonko z badyliną mieszkamy w sumie niedalego, to jakby tak na naszym terenie było jakieś 17 stopni to obie byśmy były zachwycone!!!!!!

Marylka - tylko jak go wezmę w majtkach na plac zabaw to nie wiem czy to nie jest tak głupio, wiesz dzieci się bawią a tu nagle takie siki, już widzę miny innych matek. Zjedzą mnie tam.
Przedchwilką miałam taką sytuacje... Mati cos dziwnei się kręcił i się go pytam czy chce siku. No to mi ładnie pokiwał główka , na nocnik nei chciał i zaprowadził mnie do łazienki. Grzecznie bez oporu usiadł i co? .... NIC , siedział tam chyba 20 minut, zdązyłam umyc zeby, pomalować się, umyć zęby jemu, poczytać książeczke, ponaklejaliśmy naklejki i zszedł. Nie ma żadnego siku, noi chciałabym wyjśc już z domu, ale czekam na to jego siku. Biega mi właśnie po domu bez majtek. Może jak zleje się po nogach to mu to coś da do myślenia.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry