B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no kobito masz super synamama -rano oczywiście z nocnika nici, ale ma założone majtusie no i trzyma na siłe, żeby nie sikać eeeh ... przed wyjściem z domu posadzę go ponownie i pójdzie w ruch nowa książeczka z naklejkami, to mu dam, żeby się zajął i może sie zapomni i nasika.Brać go na plac zabaw w majtkach ? ... z jednej strony boje sie tego, że nasika do piasku albo na zjeżdżalnei z drugiej strony jak będzie miał raz majtki a raz pampersa to robię mu gompke z mózgu a dwa to on cwaniak i czeka cały czas na ten moment założenia pampersa.
Teraz lata po koju z helikopterem, ogląda " Ola i jej zoo" - czy jakoś tak i męczy śniadanie, ale wie , że jak nie zje to nigdzie nie pójdzie ( bo on generalnie jest też niejadkiem)... tym razem zaparłam się i nie poddam się. Musi załapac puki jest ciepło i mi szybko schnie pranie. On miał takie momenty, że na prawde było super, za każdym razem pięknie wołał, ale on ma takie regresy i nagle jak ręką odjął wszystko zapomina. Kiedys mówił prosze i dziękuje. No a teraz tylko papla po swojemu.
Ja własciwie wiem, że Mati ma czas jeszcze na mówienie, staram się nei wywierać na niego presji, ale widze właśnei ze wszystkie jego frustracje wynikaja z braku mówienia i mi go szkoda, a mnie też pzrez to nieraz nerwy puszczają.
Widzę za to, że on jest bardzo uzdolniony pod innym kątem. Świetnei sobie radzi na placu zabaw, na torach przeszkód, widac , że ma zacięcie budowlane i mechaniczne ( no jak to chłopak). Robi takei cuda z klocków lego, że dużo osób jest w szoku i potrafi się długo nad nimi skupić. Ładnei się bawi z innymi dziećmi, lubi i potrafi się dzielić. Nikogo nigdy nie bije, nie gryzie i nie pluje. Potrafi ładnie przeprosić, ucałować i utulać. Wie , że nie wolno robić krzywdy zwierzątkom, lepiej się zajmuje chomikiem niż jego 4,5 letni kuzyn. Rozumie , że trzeba trzymać bardzo delikatnie. Generalnei jest bardzo fajny i pocieszny........... no ale przez ten jego brak mówienia ręce mi opadają. Staram się go stymulowac na różne spososby, on lubi książeczki, dużo czytamy, ciągle pokazuje mi palcem na obrazki i musze mówić nazwy. Wygląda to tak jakby on wszystko kodował w główce, ale ma jakąs blokade.
hahaha w moje imieninywitam w ten upalny dzień :-)
już umyta teraz tylko z spem muszę wyjść i jadę sobie kupić jakieś krótkie spodenki a potem znó nauka byle by do 27 czerwa wtedy ostatni egzamin i wakacje od szkoły
widzisz jakiego masz silnego tate jeszcze bedzie wnuki do przedszkola odprowadzacMama dobrze, ze pojechaliśmy do tej gminy. K z linijką na mapę i okazało się, ze tam jest 6 mm co odpowiada 6m. Więc jaja by były jakbyśmy do starostwa złożyli wniosek o pozwolenie z wrysem domy na 12m. co za ofiara na to patrzyła, a niby tak się fachowcy znają. Jak to wujek K powiedział, jak sami nie zadbacie to mieć nie będziecie.
Marylka tata w domu od piątku, miał przez dni podawane 7 kroplówek (21 w sumie). Kolejna dawka za 3 tygodnie, idzie 21.06. Lekarz dał cień nadziei, na zatrzymanie, wyleczyć się nie da, ale można przedłużyć na kilka lat jak chemia zadziała. Będzie miał robione wyniki po tej co przeszedł i po następnej i zobaczymy czy są takie same czy nie.
Słaby jest, ale mama go goni, wczoraj był w mieście i rowerem zobaczyć na działce. Wiesz nawet jak zdrowego zamkniesz na miesiąc w domu i nie będzie się ruszać normalnie to opadnie z sił a co dopiero chory. Także mam ciągle nadzieję…
Tak samo na to, ze nie dostanę @... brzuch trochę czasami boli… i pić się chce (może przez upały), ale boję się myśleć, że może się udało bo się zawiodę jak będzie inaczej.
hej IWONKA :-)
Witaj Bunia, wpadnij do mnie, u mnie teraz zima:-)
to faktycznie nieciekawie z ta zmianaale w koncu bedzie ranna zmiana wiec si
i pewnie,ze o Tobie mysle!! [FONT="]
[/FONT]![]()
a powiedz mi to 3 minutowe odchudzanie to tak przez tydzien potem 2,3, dni przerwy i znowu tydzien i znow przeraw i tydzien czy inaczej?? [FONT="][/FONT]![]()
[FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT]![]()
I będę miała tak dalej, jeśli się nie zamienię... 
Przerwy są po to, żeby się trochę organizm uspokoił kiedy zaczynasz zbyt mocno chudnąć albo... zwyczajnie ci się nie chce
Nie ma obowiązku przerywania ćwiczeń, chyba, że masz ochotę albo waga leci w dół jak głupia