Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jaewa - ciężko mi o tyle że znamy się z B od 10 lat i jest jedynym facetem który po rozstaniu naprawdę stał się moim przyjacielem i nigdy nie miał mi za złe tego że odeszłam. Był przy mnie zawsze kiedy było mi źle, pomógł mi napisać pracę inżynierską i ogólnie świetnie się zawsze rozumieliśmy. A teraz taka tragedia. Co prawda wszyscy wiedzieli że tak się to skończy - miała raka w zaawansowanym stadium. Po prostu jeszcze chyba do mnie nie dotarło do końca :-(

oby tylko nie było deszczu więcej i powodzi, bo naprawdę smutne to co słyszę w tv i tym bardziej, że jakby coś się działo to też mogę byc zagrożona...Jaewa dzięki)
Nie wiem czy tak szybciej bo mam tylko 1 jajowód i juz jakiś czas się staramy
Ale nei chcę siępoddawać więc ciągle walczymy!
I strasznie fajnie że mogę sobie tu popisac czasem)
SERGEEVNA- hejka a wczoraj pisalam-gdzie jesteś??? i prosze dzis sie zjawilasnajnowsze faslki t Sorbus i Wisieńka,ale to wiesz-obie maja 7 tydz-sa po becie a Sorbus po wizycie a na dniach kolejne testowania;-)
A tak niestety, ale w domu jestem gościem
Bez sensu... 
Kurczę, aż milo na serduchu jak się człowiek dowiaduje, że ktoś o nim myśli

... tym razem zaparłam się i nie poddam się. Musi załapac puki jest ciepło i mi szybko schnie pranie. On miał takie momenty, że na prawde było super, za każdym razem pięknie wołał, ale on ma takie regresy i nagle jak ręką odjął wszystko zapomina. Kiedys mówił prosze i dziękuje. No a teraz tylko papla po swojemu. 

Niektóre dzieci mając 3 nic ci nie powiedzą a ty dwulatka się czepiasz
Moja siostrzenica zaczęła gadać jak miała lat 4 i Gucio jej dał logopeda i inne głupoty mojej siostry
Po prostu dziecko musiało psychicznie dojrzeć do mówienia i tyle
Tak samo jest z sikaniem do nocnika - nic na siłę
Karola woła siusiu w przedszkolu a w domu nie usłyszałam ani razu że chce siku - chyba że jak ja idę to ona idzie ze mną i też nie zawsze robi
Sam musi dojrzeć do decyzji odpampersowania i mówienia i wściekanie się tylko tobie wrzodów na żołądku dostarczy a nie żadnych efektów
A są dzieci co on 8 miesiąca sikają i kupkają na nocnik i gadają jak 6 latki i jest jedna zasada! NIGDY NIE PORÓWNUJ SWOJEGO DZIECKA Z INNYM BO KAŻDE ROZWIJA SIĘ WE WŁASNYM TEMPIE!!