Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorbuś co do wkręcania sobie różnych wałków to ja jestem mistrzem... typ rozmyślacza to ja nr 1...
często na zapas i niepotrzebnie się martwię, myśle na wyrost. Ale musisz jakoś się nauczyć to ograniczać, wiem, wiem, nie łatwe. ale dbaj o siebie!! teraz podwójnie :-)

SORBUS- n ma czerwone jak rak te rece i Go szczypia ,swedza i w ogole..mama - a czemu on sie tak budzi ?? może mu się coś złego śni i nie moze biedny spać - czy to te rączki az tak bo bola - budulek
JAEWA- duuuuzo kawy!!Witaj Mama, biedna niewyspana pewnie jestes, moze kawka z rana sie przyda?:-)
BADYLINKA- On sobie tak spalil w sobote i to bylo mega slonce-pierwszy taaaaki goacy dzienmama - dzień dobry! No mówiłam że lato do dupy i słońce powinno się zakryć o!!

LORELAIN- ja mysle ,ze dzis kroplówka z kawy sie przydaMama no to pije kawusie z tobą bo jakaś też dzisiaj jestem niedospana![]()
jak poszla lekcja z nocnikiem??BIBINKA- czesc sistra-ja mysle ze @ juz nie przyjdzie;-)zdrowkaaaaaaaaaaa dla Ali-mam nadzieje,ze inhalacja pomogąwitam babeczki!!!:-)u mnie 23 st w cieniu
mama,badylinka,jaewa,sorbuś,szczęśliwa,marylka,lor witajcie!
wisienka kochana jesteś
wpadłam tylko ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM,bo dziś weny brak,humoru brak,Ala ciągle niedomaga,@ brak i mam wszystkiego dość...
paaaaaaaaaaa...

MARYLKA- n kurcze-smarowalam ich kremem i myslalam ze to na opalanie a to nawilzajacy po opalaniu i tak go pieklo-wczoraj kupilam bepanten w piance i im robie i krem z filtrem 50!! i pamietaj -bedzie dobrze,jak sie teraz nie uda to bedziemy razem marcoweczki;-)oj to nie dobrze a jakim filtrem go smarujesz w dzień ?? że i tak sie spalił ???
MLODAM- ukocham Go jak wroci z ogroduszczęśliwa cieszę się że dziś Ci lepiej, 3mam kciukasy abyś się szybko wykaraskała z tej cholery ;-) a co tam u lekarza jak ostatnioo byłąs? przeprasiam ale nie doczytam w tym natłoku ;-)
mama bidaczek, ukochaj od ciocimoże czymś-jakiśm żelem po opalaniu chłodzącym posmaruj, w avonie jest fajny. ja mysle ze ten poniedziałkowy rajd to dzis w nocy odespie juz do konca
hihihi
lorelain to powodzenia w układaniu w szafkach. ja niestety nie mam gdzie upychac tych ciuchów... jestesmy na wynajętym i za wiele nie mamy szafek, a moze klamotów za dużo...
hej Marylka i Kinga, Bibinka!!!!
a Wy odespijcie w koncu i bedzie si:-)
dasz rade kochana choc nie mówie że będzie łatwo ale jaka będzie radość jak juz siądziesz na netaKinga, bibi, marylka - hjeloł!!!!
marylko - ja się boje co to będzie jak np będę musiała wyjechać na dzień lub dwa..... teraz to mam 24/7 dostęp do neta ale cholera wie co będzie potem :> już się boje
ewa - no właśnie mogę być <obyobyobyobyobyobyoby!! &&&&&&&&&&&&&&&> więc wole dmuchać na zimne
nie ma nikogo u nas z IRL?
myślicie że jak pójdę do Irlandzkich mamusiek i zacznę u nich pisać to mnie pogonią?![]()
no wiem wiem ale tak mnie dziś cos jakby walneło w łep młotem, chyba jakismarylka nie shizuj ;P będzie dobrze! co kolwiek się stanie ;-)
ja słoneczko też lubię bardzo iwogóle latoa na słońce najlepiej sparować się i dzieci kremami z filtrem aby nie poparzyć delikatnej skóry :]
kochana dzięki za miłe słowa i Ty tez musisz myśleć pozytywnie no i sie nie stresuj bo puźniej dziecie będzie sie też stresowac musisz byc happy całe 9 m-cyjaewa - wiem ze masz racje wszyscy na okolo mi to do łowy tłuka - tylko ze ja sama nie bardzo nad tym umiem panowac - wiem ze bedzie dobrze -ale mam do tego stopnia schizy ze moja córka dzis pojechaa na wycieczke pierwszą z przedszkola i normalnie stresuje sie jakby nie wiadomo ci jej tam mieli robic- ehh głupia jestem i kiedys mnie to wykończy
te moje zamartwiania chyba wynikaja z mojego dzieciństwa - jestem półsierota - mój ukochany tatus zmarł jak miałam 8 lat a wychowywała mnie mama alkoholiczka - zero poczucia bezpieczeństwa i praktycznie zero miłości - choc ona twierdzi co innego - zaczeła się leczyc ostatnio i wymaga ode mnie ze poświece jej cała uwage a jak jej wypominałam pare spraw to znowu kupiła se wódke i niby nie miedzy wierszami twierdzi ze to moja wina bo smaiałm jej powiedziec co mnie boli wrrrrrrrrrrr - spaprała mi psychike na całe zycie - bo ja teraz jestem wystraszona i przewrażliwiona na każdym punkcie -- ufff ale się wywnetrzyłam
badylinka - pewnie ja po tempce w ogóle nie zauwazylam ani owulki ani ciaży - zresztą objawów ciażowych nie mam absolutnie zadnych - trochę mnie bola piersi ale to tez zaczeło sie po 3-4 tyg od zaplodnienia
marylka prosze mi sie tu nie stresowac - ty dusza i pełen optymizm tego forum - o nier co to to nie - kochana mozna myslec tylko pozytywnie - ( do siebie tez te słowa kieruję ) - nie ma mmiejsca na tym forum na czarne bezpodstawne mysli
te moje zamartwiania chyba wynikaja z mojego dzieciństwa - jestem półsierota - mój ukochany tatus zmarł jak miałam 8 lat a wychowywała mnie mama alkoholiczka - zero poczucia bezpieczeństwa i praktycznie zero miłości - choc ona twierdzi co innego - zaczeła się leczyc ostatnio i wymaga ode mnie ze poświece jej cała uwage a jak jej wypominałam pare spraw to znowu kupiła se wódke i niby nie miedzy wierszami twierdzi ze to moja wina bo smaiałm jej powiedziec co mnie boli wrrrrrrrrrrr - spaprała mi psychike na całe zycie - bo ja teraz jestem wystraszona i przewrażliwiona na każdym punkcie -- ufff ale się wywnetrzyłam
badylinka - pewnie ja po tempce w ogóle nie zauwazylam ani owulki ani ciaży - zresztą objawów ciażowych nie mam absolutnie zadnych - trochę mnie bola piersi ale to tez zaczeło sie po 3-4 tyg od zaplodnienia

W taką pogodę tylko się byczyć 

dziewczyny 3majcie sie
ja uciekam
pewnie jeszcze do was kiedyś wpadnę na chwilkę
pozderki!i buziaki