Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sorbuś co do wkręcania sobie różnych wałków to ja jestem mistrzem... typ rozmyślacza to ja nr 1...
często na zapas i niepotrzebnie się martwię, myśle na wyrost. Ale musisz jakoś się nauczyć to ograniczać, wiem, wiem, nie łatwe. ale dbaj o siebie!! teraz podwójnie :-)

SORBUS- n ma czerwone jak rak te rece i Go szczypia ,swedza i w ogole..mama - a czemu on sie tak budzi ?? może mu się coś złego śni i nie moze biedny spać - czy to te rączki az tak bo bola - budulek
JAEWA- duuuuzo kawy!!Witaj Mama, biedna niewyspana pewnie jestes, moze kawka z rana sie przyda?:-)
BADYLINKA- On sobie tak spalil w sobote i to bylo mega slonce-pierwszy taaaaki goacy dzienmama - dzień dobry! No mówiłam że lato do dupy i słońce powinno się zakryć o!!

LORELAIN- ja mysle ,ze dzis kroplówka z kawy sie przydaMama no to pije kawusie z tobą bo jakaś też dzisiaj jestem niedospana![]()
jak poszla lekcja z nocnikiem??BIBINKA- czesc sistra-ja mysle ze @ juz nie przyjdzie;-)zdrowkaaaaaaaaaaa dla Ali-mam nadzieje,ze inhalacja pomogąwitam babeczki!!!:-)u mnie 23 st w cieniu
mama,badylinka,jaewa,sorbuś,szczęśliwa,marylka,lor witajcie!
wisienka kochana jesteś
wpadłam tylko ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM,bo dziś weny brak,humoru brak,Ala ciągle niedomaga,@ brak i mam wszystkiego dość...
paaaaaaaaaaa...

MARYLKA- n kurcze-smarowalam ich kremem i myslalam ze to na opalanie a to nawilzajacy po opalaniu i tak go pieklo-wczoraj kupilam bepanten w piance i im robie i krem z filtrem 50!! i pamietaj -bedzie dobrze,jak sie teraz nie uda to bedziemy razem marcoweczki;-)oj to nie dobrze a jakim filtrem go smarujesz w dzień ?? że i tak sie spalił ???
MLODAM- ukocham Go jak wroci z ogroduszczęśliwa cieszę się że dziś Ci lepiej, 3mam kciukasy abyś się szybko wykaraskała z tej cholery ;-) a co tam u lekarza jak ostatnioo byłąs? przeprasiam ale nie doczytam w tym natłoku ;-)
mama bidaczek, ukochaj od ciocimoże czymś-jakiśm żelem po opalaniu chłodzącym posmaruj, w avonie jest fajny. ja mysle ze ten poniedziałkowy rajd to dzis w nocy odespie juz do konca
hihihi
lorelain to powodzenia w układaniu w szafkach. ja niestety nie mam gdzie upychac tych ciuchów... jestesmy na wynajętym i za wiele nie mamy szafek, a moze klamotów za dużo...
hej Marylka i Kinga, Bibinka!!!!
a Wy odespijcie w koncu i bedzie si:-)
dasz rade kochana choc nie mówie że będzie łatwo ale jaka będzie radość jak juz siądziesz na netaKinga, bibi, marylka - hjeloł!!!!
marylko - ja się boje co to będzie jak np będę musiała wyjechać na dzień lub dwa..... teraz to mam 24/7 dostęp do neta ale cholera wie co będzie potem :> już się boje
ewa - no właśnie mogę być <obyobyobyobyobyobyoby!! &&&&&&&&&&&&&&&> więc wole dmuchać na zimne
nie ma nikogo u nas z IRL?
myślicie że jak pójdę do Irlandzkich mamusiek i zacznę u nich pisać to mnie pogonią?![]()
no wiem wiem ale tak mnie dziś cos jakby walneło w łep młotem, chyba jakismarylka nie shizuj ;P będzie dobrze! co kolwiek się stanie ;-)
ja słoneczko też lubię bardzo iwogóle latoa na słońce najlepiej sparować się i dzieci kremami z filtrem aby nie poparzyć delikatnej skóry :]
kochana dzięki za miłe słowa i Ty tez musisz myśleć pozytywnie no i sie nie stresuj bo puźniej dziecie będzie sie też stresowac musisz byc happy całe 9 m-cyjaewa - wiem ze masz racje wszyscy na okolo mi to do łowy tłuka - tylko ze ja sama nie bardzo nad tym umiem panowac - wiem ze bedzie dobrze -ale mam do tego stopnia schizy ze moja córka dzis pojechaa na wycieczke pierwszą z przedszkola i normalnie stresuje sie jakby nie wiadomo ci jej tam mieli robic- ehh głupia jestem i kiedys mnie to wykończy
te moje zamartwiania chyba wynikaja z mojego dzieciństwa - jestem półsierota - mój ukochany tatus zmarł jak miałam 8 lat a wychowywała mnie mama alkoholiczka - zero poczucia bezpieczeństwa i praktycznie zero miłości - choc ona twierdzi co innego - zaczeła się leczyc ostatnio i wymaga ode mnie ze poświece jej cała uwage a jak jej wypominałam pare spraw to znowu kupiła se wódke i niby nie miedzy wierszami twierdzi ze to moja wina bo smaiałm jej powiedziec co mnie boli wrrrrrrrrrrr - spaprała mi psychike na całe zycie - bo ja teraz jestem wystraszona i przewrażliwiona na każdym punkcie -- ufff ale się wywnetrzyłam
badylinka - pewnie ja po tempce w ogóle nie zauwazylam ani owulki ani ciaży - zresztą objawów ciażowych nie mam absolutnie zadnych - trochę mnie bola piersi ale to tez zaczeło sie po 3-4 tyg od zaplodnienia
marylka prosze mi sie tu nie stresowac - ty dusza i pełen optymizm tego forum - o nier co to to nie - kochana mozna myslec tylko pozytywnie - ( do siebie tez te słowa kieruję ) - nie ma mmiejsca na tym forum na czarne bezpodstawne mysli
te moje zamartwiania chyba wynikaja z mojego dzieciństwa - jestem półsierota - mój ukochany tatus zmarł jak miałam 8 lat a wychowywała mnie mama alkoholiczka - zero poczucia bezpieczeństwa i praktycznie zero miłości - choc ona twierdzi co innego - zaczeła się leczyc ostatnio i wymaga ode mnie ze poświece jej cała uwage a jak jej wypominałam pare spraw to znowu kupiła se wódke i niby nie miedzy wierszami twierdzi ze to moja wina bo smaiałm jej powiedziec co mnie boli wrrrrrrrrrrr - spaprała mi psychike na całe zycie - bo ja teraz jestem wystraszona i przewrażliwiona na każdym punkcie -- ufff ale się wywnetrzyłam
badylinka - pewnie ja po tempce w ogóle nie zauwazylam ani owulki ani ciaży - zresztą objawów ciażowych nie mam absolutnie zadnych - trochę mnie bola piersi ale to tez zaczeło sie po 3-4 tyg od zaplodnienia

W taką pogodę tylko się byczyć 

dziewczyny 3majcie sie
ja uciekam
pewnie jeszcze do was kiedyś wpadnę na chwilkę
pozderki!i buziaki