reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja zlapalam jakas grype, moj sie tez zarazil i teraz takie dwa zdechalki w domu siedzimy.
U nas zima ale jak na Australie zimno...W nocy tylko 9 stopni :-) dogrzewany sie grzejnikami :-D

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]Dominik znow sie budzil w nocy chyba 4 czy 5 razy,ma popalone to rece od slonca i masakra w nocy.....ide nadroic.
zycze Wam wszystkim slonecznego i milego dnia:rofl2:

oj pomiałabym sobie zimę..... kurde jak ja nienawidzę lata!!!!!
9 stopni to dla mnie RAJ!

też jestem podziębiona od jakichś 3 dni chodzę taka bleeeee. Tzn wczoraj już było dobrze a dzisiaj znowu mi dowaliło :/

szczęśliwa dobrze ze juz ci lepiej - bo nie ma to jak przeziębienie w srodku lata - umęczy jak nie wiem :-(

badylinka - ja mam cały czas normalna 36,6 tempke czasem 36,8

mama - a czemu on sie tak budzi ?? może mu się coś złego śni i nie moze biedny spać - czy to te rączki az tak bo bola - budulek

a moje samopoczucie super fizycznie - psychicznie średnio zawsze miaąłm skłonności do zamartwiania a teraz mam 10 razy bardziej ehhh :-(

witam sie i ja [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]Dominik znow sie budzil w nocy chyba 4 czy 5 razy,ma popalone to rece od slonca i masakra w nocy.....ide nadroic.
zycze Wam wszystkim slonecznego i milego dnia:rofl2:
Witaj Mama, biedna niewyspana pewnie jestes, moze kawka z rana sie przyda?:-)

oj pomiałabym sobie zimę..... kurde jak ja nienawidzę lata!!!!!
9 stopni to dla mnie RAJ!

też jestem podziębiona od jakichś 3 dni chodzę taka bleeeee. Tzn wczoraj już było dobrze a dzisiaj znowu mi dowaliło :/

Ja tez nie lubie ciepla...tylko ze teraz to zima a latem ech.....powyzej 40 stopni zdechnac idzie To kuruj sie tam, ja mam jakas aspiryne rozpuszczalna z wit C i jakby mi przechodzi ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sorbek - dobrze że fizycznie jest dobrze, psychicznie zawsze można sobie nastrój jakoś poprawić ^^
czyli mówisz żeby się tą temp nie do końca przejmować? <patrzy z nadzieją w oczach niczym kocisko ze Shreka>

mama - dzień dobry! No mówiłam że lato do dupy i słońce powinno się zakryć o!!

ewa - kuruj się, łatwo powiedzieć jak ja nie wiem co i jak w sensie czy @ raczy przyjść czy jednak nie więc na wszelki wypadek jedynym moim kurantem jest mleko z miodem i masłem :P

a moje samopoczucie super fizycznie - psychicznie średnio zawsze miaąłm skłonności do zamartwiania a teraz mam 10 razy bardziej ehhh :-(

Sorbus ja tez mam sklonnosci ogromne do zamartwiania sie a potem okazuje sie ze tylko sobie niepotrzebnie nerwy szargalam bo wszystko jest ok. Nie ma co martwic sie na zapas bo tylko zaszkodzisz fasolce... Sprobuj myslec pozytywnie. Wiem ze latwo powiedziec ale postaraj sie, mi to czasami pomaga, mam w tym praktyke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewa - kuruj się, łatwo powiedzieć jak ja nie wiem co i jak w sensie czy @ raczy przyjść czy jednak nie więc na wszelki wypadek jedynym moim kurantem jest mleko z miodem i masłem :P

Masz racje zupelnie zapomnialam ze Ty juz przeciez mozesz byc zafasolkowana:-) Ja dopiero zaczynam za miesiac:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry