reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mlodam - samopoczucie lepsze niż wczoraj :):)
Czesc Lor :***
Kochane ja zmykam ogranąć mieszkanko jak nie wyrusze na miasto to do was zajrze później buziolki:**

reklama
hej Lorelain :) Tak cieplo macie w Gliwicach? :szok: To pewnie moja rodzinka tez ledwo zipie :-) A Ty jak moge zapytac w ktorej czesci Gliwic mieszkasz?

hej Lorelain! ja tez mam nadzieje, ze będzie pozytywny! i bardziej owocny niż wczoraj ;-)
dziś muszę podziałać popołudniu w domku, jakieś pranie, sprzatanie. ;-)

hah!!! Jestem jak Hiszpańska Inkwizycja - nikt się mnie nie spodziewał, a przynajmniej nie o takiej godzinie ;p

Szczęśliwa
- dobrze że już się lepiej czujesz ^^
JoL - kciuki zaciśnięte!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jaewa - rozmowa zahaczyła o naszą przyszłość dlatego trochę mi przykro bo się okazało że mamy zupełnie inne wizje...
sorbuś - jak się czujesz Kochana? Emocje trochę opadły? Marcóweczka... czy ja wiem. Tzn dziękuje za wróżbę ale po wczorajszej rozmowie z moim nic nie wiadomo. Na ten cykl chyba już straciłam nadzieję - temp 36.66.... trochę szatańsko

hej Lorelain :) Tak cieplo macie w Gliwicach? :szok: To pewnie moja rodzinka tez ledwo zipie :-) A Ty jak moge zapytac w ktorej czesci Gliwic mieszkasz?

Na sikorniku ;-)

hej Lorelain! ja tez mam nadzieje, ze będzie pozytywny! i bardziej owocny niż wczoraj ;-)
dziś muszę podziałać popołudniu w domku, jakieś pranie, sprzatanie. ;-)

oj mnie czeka to samo, tzn prania juz nie musze, ale mam sterte do wyprasowania i sterte juz wyprasowaną którą musze pochować do szafek.

Szczęśliwa[/B] - dobrze że już się lepiej czujesz ^^
JoL - kciuki zaciśnięte!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jaewa - rozmowa zahaczyła o naszą przyszłość dlatego trochę mi przykro bo się okazało że mamy zupełnie inne wizje...
[http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F4.gif[/IMG][/URL]

Badylinka kochana my tez z poczatku mielismy inne wizje, potem poszlismy na ustepstwa jedno z drugim i teraz nam ze soba dobrze :) Nie martw sie to tylko przejsciowe. On pojdzie do pracy, przemysli i sie pogodzicie:-) Najwazniejsze ze sie kochacie a to klucz do szczescia, trzymam kciuki za Was i nie stresuj tam sie niczym

Oby wszystko się poukładało...

Musi sie poukladac...ech faceci czasami mysla inaczej niz my, oni juz maja jakis taki swoj dziwny punkt widzenia bo przeciez sie roznimy nie tylko fizycznie ale budowa mozgu tez...Czytalam ta ksiazke kobiety sa z wenus a faceci z marsa i ona duzo wyjasnia polecam...A o do ich charakterkow wcale ich nie tlumacze ale wiem ze czasami jak sa wsciekli mowia rzezy ktorych by nie chcieli powiedziec ale specjalnie to robia zeby zrobic na zlosc :) Glupie ale prawdziwe. Wiec usmiechnij sie dzisiaj z rana bo przesylam Ci pozytywne fluidy z drugiej polkuli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oooooooo no właśnie czuje że mnie coś pozytywnego kila ^^
dziękuje Ci bardzo za ten pozytyw z rańca. Przyda się na pewno.

btw - ta pogoda to by mogła jednak wyluzować trochę... to jest chore żeby o godzinie 8.30 było tak gorąco!!!

Mam pytanie do zagranicznych forumek - jest może ktoś z IRL?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry