reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobranoc Agnieszka ^^

z naszej kłótni wyszła poważna rozmowa, pobeczałam się właśnie jak bober :(
zobaczymy co dalej będzie...

dziewczyny z 2012 zaczęły pisać - ciekawe jak szybko nas dogonią :P

reklama
Sorbek i Wisieńka ogromniaste gratulacje jeszcze raz :-):-):-):-):-):-):-):-)

Was nadrobic to nie lada wyczyn. Siedzę tu ponad godzinę i komp się buja, jakby chciał a nie mógł :crazy: no ale teraz ładnie idzie, a tu i tak za niedługo muszę zmykac stąd.
Padam na pyszczek po pracy, jestem cała pogryziona przez komary - eh, nawet spokojnie nie da się pracowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś idę z OFF-em do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tymczasem zmykam spac, bo rano pewnie pobudkę moi mi zafundują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mam sprawę małą do załatwienia, a później mam nadzieję, że znajdę dla Was czas

Dobranoc Słoneczka

cześć gadułki kochane , tylko z rana można was nadrobić :-D,
mama - tem mój test leży cierpliwie w szafce , i korci ale z drugiej strony strach że znów nic z tego , wiec może poczekam do końca tygodnia jak @@@ się nie pojawi to na sto % fasolka i zrobię test ( no chyba że ciekawość wygra ze strachem ,) woli to za silnej nie mam , ale dużo zajęć w ciągu dnia że czasu braknie myśleć o tym .

Czesc kochane :)
Nadrobiłam pare stron ale i tak mam wrażenie ze jestem do tyłu :(
Dziś czuję się lepiej :) tzn katar mam dalej ale mniej kaszle a dla mnie to ogromna ulga :) i przespałam całą noc bez żadnego duszenia się :) wiec może sie poprawi :)
U mnie juz tak grzeje słoneczko że szok :)
wczoraj pisał do mnie mój kumpel (ten co mamy od niego mieszkanko) odwiedzi nas za niedługo :):) ciesze sie bo to mój ulubiony sąsiad zawsze traktowałam go jak brata którego nigdy nie miałam:)

Witam :-)

My dzisiaj na nogach od 5 ... zawiozłyśmy M do pracy a na 8 musimy odstawić autko do mechanika ... wrócimy sobie na piechotkę :tak: jak znalazł będzie godzinny poranny spacerek ;-)

Dziewczynki, nie chce zapeszać, ale dziś 'zaliczyłam' kolejny skok temp :-):-):-) Może wreszcie tym razem będzie to prawdziwa owu, a nie tylko ściema ... trzymać &&&&&&&

Maggy, fotki super ... oj jak mi się marzą takie wakacje :rofl2: ale to za 2 latka, jak już drugi maluszek podrośnie ;-)
Ewcia, śliczne brzusie !!! i takie duuuuże :tak: mój 'kompakt' nawet zza biustu nie wystawał ... ale ale wygodny był niesłychanie :rofl2:
burza, &&&&& za cierpliwość ... bo to, że we właściwym czasie będą 2 krechy nie wątpie :-):-):-)
szczęśliwa, cieszę się, że już się lepiej czujesz :tak: u nas też grzeje strasznie ... przed 6 wyszłam w długim rękawie i myślałam, że padnę :baffled:
pysia, mimo wszytsko ... miłego dnia w pracy :tak:

Czesc Jol:):)
Ja wyszłam rano z pieskiem i szok ze już tak ciepło ...może zrobie sobie jakiś spacerek później :):) chociaż nie najlepiej sie czuje jak jest tak gorąco :(

szczęśliwa, nie dziwię Ci się, że nie najlepiej się czujesz w takie upały ... ja chodziłam w ciąży z Zuzu podobnie jak Ty (termin na 02.01) i lata też nie wspominam najlepiej :baffled: ale i tak się cieszę, że końcówka ciąży przypadła na jesień/zimę :tak:

Witam z rana. Wcale sie nie mylilam - mialam pobudke tuz po 7ej :\
5 godzin snu, bo tak sie w nocy zasiedzialam przed kompem, ze poszlam spac o 2ej eh eh eh :) i teraz mi sie oczy kleja

No ale zaraz wstaje, ogarne sie i zmykam na chwile z domu....
Jol, dzieki :)

reklama
jol - naprawde :) ja mam termin miedzy 31.12.2010 a 01.01.2011 :):) nioo dobrze właśnie ze koncówka nie bedzie w takie upały bo bym sie wściekła :) a mnie sie marzy popływać nad wode pojechać na cały dzień a tu klapa poprostu wwiem ze bym nie wytrzymała:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry