reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No też jestem bardzo ciekawa jaki tym razem bedzie brzuch i jaka duża dzidzia...
Już teraz to dosyć mocno mnie brzusio pobolewa i idę się położyć, ogólnie to mam mdłości i walczę ze spaniem. Jutro koniecznie nospę muszę kupić.

Właśnie przyczaiłam dziki pod balkonami bo my mamy 100 m do lasu i grasują w poszukiwaniu żarcia świnie jedne dzikie :))) Dobrze że na 2 piętrze mieszkam...

Wisieńko najważniejsze to że są upragnione dwie kreseczki :tak:
Rozumiem że po wizycie suwaczek się na bb pojawi :rofl2:
...a ćmę zabij :cool2:
Dobranoc:)
Badylinka nie kłocić się proszę:)
Ewcia masz towarzystwo pod oknem:))
Nika dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam 30 stron od południa ;-)

ELLETH- widzialam ,ze jesteś [FONT=&quot]
c012.gif

jak u Was z dzialaniem??pewnie pisalas a ja nie doczytalam:sorry2:mąż zrobil badanie???
[/FONT]

8 lipca wybieram się do ginka, obiecał, ze będę mieć wyniki, ale prosił, zeby mu dać wolną rękę, więc zostawiam, nie pytam nic. W sumie to w tym miesiącu mamy sporo stresów i spraw do załatwienia, więc starania schodzą na dalszy plan.

witam was kochane:-) Tak tak beta odebrana i wychodzi, ze 7 tydzień.

Jeszcze raz gratuluje :-)

no leć - ja z tasiemców to tylko "Majkę" oglądam. a jakie pięęęęęęęeeekne imię ma jej córeczka- Basia

Jak moja teściówka ;-)

Zmęczyłam się tm czytaniem (czytałam godzinę), lecę spać, bo mężul już śpi - wymęczony po dzisiejszych gibankach:-D

Domyślam się ale co zrobisz...czasami trzeba się troszkę posprzeczać inaczej życie byłoby zbyt maślane.
Prześpij się spokojnie i jutro będzie git ;-)

dlatego ja na przykład nie rozumiem zupełnie par które się NIGDY nie kłócą i jeszcze się tym szczycą, jacy to oni nie są wspaniali bo się nigdy nie kłócą..... haha nie wierze w takie związki...

dlatego ja na przykład nie rozumiem zupełnie par które się NIGDY nie kłócą i jeszcze się tym szczycą, jacy to oni nie są wspaniali bo się nigdy nie kłócą..... haha nie wierze w takie związki...

Tez nie wierzę w takie związki. My z M. się kłócimy czasem nawet bardzo ostro, a wydaję mi się, ze związki bez kłotni to takie w których nie ma emocji i jest ludziom wszytsko jedno.

reklama

Ja też nie wierzę.
Czasami kłócę się z moim M ale to normalne...:)

No nic uciekam pod prysznic a potem do łóżka przytulić się do męża.Dobranoc i kolorowych życzę...:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry