Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WISIEŃKA- a kuchni nie wstawialismy jeszcze-mze dzis Tomi mi wstawi;-)a luxferki to jest koszt 1500 zl wiec nie szybko-moze na jesien;-)a remoncik opijesz koktailem truskawkowymmama mi chodziło o kuchnię, GDZIE ZDJĘCIA KUCHNI HĘ:-)I czym ja teraz obleje remoncik, mleczkiemSalon swoją drogą rewelka, a kiedy luxwerki?????

LOR- wrocilam z ogrodu,teraz pokapiemy dzieci i siade na dobre do bb.a rododendron chce kupic w tym m-cu-zbaczymy;-)Josephine - o matko, jak ty młodziutko wyglądasz... jak nastolatka
mama - co robisz jeszcze w ogródeczku? ... sadziłaś juz rododendrony bo mi teraz pięknie kwitną i do tego piwonie, uwielbiam piwonie.
małapralinka - jak kiciuś? dalej bierze leki?
SOL- no to nieciekawie sie porobilo,dobrze ze to w domku i fajnie ze Karola wybawina. trzymaj sie dzielniemama - jestem jakby nieprzytomna dzisiajDwa razy omdlałam sobie na kanapie na szczęście i nigdzie z domu nie wychodzę a ponad pół dnia w wyrku spędziłam :-( mam ochotę iść spać i się nie budzić.
marylka - kciuki zaciśnięte
Witam się ze wszystkimi - gaduły pierońskie - 30 stron![]()
![]()
Karola już dzisiaj do przedszkola poszła i wybawiła się jak nigdy ponoćOj brakowało jej przedszkola
A ja się czuje wypluta :-( Idę zrobić co mam zrobić i spadam :-(

BURZA- a kiedy planujesz ten test robić??? &&&&&&&&&&&&&& zacisniete