reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny witam i pomóżcie
ściągnęłam te piękne "buźki" i jak dalej zainstalować na mozilli bo mam je na Explorer???

oj lopciu ja nie pomogę. sama muszę używać explorera bo zwykle miałam operę, a na niej buźki nie działały. i teraz explo używam tylko na BB

reklama
Dziewczynki cos mi net pomalu chodzi...
Ide sie czym zajac, zeby nie miec dzisiaj duzych wyzutow sumienia;-)
Tymczasem milego wieczorku Wam zycze
Buziaki:-)

mama mi chodziło o kuchnię, GDZIE ZDJĘCIA KUCHNI HĘ:-)I czym ja teraz obleje remoncik, mleczkiem:-DSalon swoją drogą rewelka, a kiedy luxwerki?????
WISIEŃKA- a kuchni nie wstawialismy jeszcze-mze dzis Tomi mi wstawi;-)a luxferki to jest koszt 1500 zl wiec nie szybko-moze na jesien;-)a remoncik opijesz koktailem truskawkowym:-D
Josephine - o matko, jak ty młodziutko wyglądasz :eek: ... jak nastolatka :-D

mama - co robisz jeszcze w ogródeczku? ... sadziłaś juz rododendrony bo mi teraz pięknie kwitną i do tego piwonie, uwielbiam piwonie.

małapralinka - jak kiciuś? dalej bierze leki?
LOR- wrocilam z ogrodu,teraz pokapiemy dzieci i siade na dobre do bb.a rododendron chce kupic w tym m-cu-zbaczymy;-)
mama - jestem jakby nieprzytomna dzisiaj :sorry: Dwa razy omdlałam sobie na kanapie na szczęście i nigdzie z domu nie wychodzę a ponad pół dnia w wyrku spędziłam :-( mam ochotę iść spać i się nie budzić.

marylka - kciuki zaciśnięte :-D

Witam się ze wszystkimi - gaduły pierońskie - 30 stron :dry: :-p

Karola już dzisiaj do przedszkola poszła i wybawiła się jak nigdy ponoć :-D Oj brakowało jej przedszkola :sorry: A ja się czuje wypluta :-( Idę zrobić co mam zrobić i spadam :-(
SOL- no to nieciekawie sie porobilo,dobrze ze to w domku i fajnie ze Karola wybawina. trzymaj sie dzielnie:tak:
hej z wieczorka witam się , pogoda super a samopoczucie jakieś dziwne , muli mnie i boli a @@@ nadal nie ma .po prostu super ,no i cucuny są za duże jak na moje ( ale akurat z tego to stary się cieszy ) . . trochę boję się zrobić tego testu ,,,
BURZA- a kiedy planujesz ten test robić??? &&&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak::tak::tak:

Jak mi się nic nie chce.... Muszę jeszcze jechać do sklepu kupić młodemu(Pan kot) jakieś lepsze jedzonko, bo na razie to co ma to zostawia lekko przetrawione gdzie popadnie...:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry