reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja uciekam pod prysznic i do wyrka- w tv nic ciekawego nie ma, małżyk też miauczy bo chce kompa.'

dobranoc dziewczyny fajnie się z wami pisze

Aguś - czuje sie lepiej i mam wrażenie ze kaszle mniej ..... a co do antybiotyku to nie chce sie zaraz takimi rzeczami faszerować jak moge najpierw wypróbować domowe sposoby..... a po 2 kurde boje sie brać antybiotyki .....

mama witaj. Wiesz zauważyłam właśnie że dzieciaczki mają Twoje tak datę urodzeń, że gdyby patrzeć matematycznie to następne powinno się urodzić 29. 06 . Ciekawe, ciekawe.....;-)
margolcia-ciekawe,ciekawe-ja licze,ze teraz sie uda w nadchodzacym cylku czyli wychodzi marzec,ale 29 moze byc [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

AGNIESZKA- witaj

LOPOP-dzialaj,ja dzialam po @ ktory ma przyjścć za 6 dni i potem Clo i MUSI sie udać:tak:

BUNIA,ASMI -[/FONT] [FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

mama no ja myślę że się uda szybciej, ale jakby co to czerwiec też nie jest złym miesiącem:-).. Oczywiście moje kciuki zaciśnięte na najbliższą owulkę i testowanie!!!!!mocno mocno;-)

jestem już - kurcze miała być wcześniej ale zeszło mi trochę zamówiliśmy pizze i się obzarłam jak fix

Co do gina - mama wam napisała wszystko - ja tylko dodam ze na necie wyczytałam i to samo mi gin powiedział ze w literaturze nie ma opisanych przypadów wpływu tego leku na płód bo po prostu nikt nie robi testów na kobietach w ciąży - tak naparwde wszystko moze pomóc i wszystko zaszkodzić - jestem dobrej myśli i wiem ze bedzie dobrze za 10 dni mam iść obejrzec sobie zarodek bo narazie mam pęcherzyk i ciałko żółte :tak:
6 tydz i 5 dzień

ide Majcie położyć i wrócę do Was zaraz

dzięki za Wasze kciuki i pozytywne myśli i w ogóle za wszytko kochane jesteście

mama pierwsza do mnie napisała - co tam na wizycie - wzruszyłam się :tak: wczesniej niż moja przyjaciółka nawet - ehh super że jesteście

zaraz sobie suwaczek zrobie :tak:

Ostatnia edycja:
margolcia, mama - bo to głupi buc :crazy: ... podnosi dzisiaj na mnie głos z byle powodu a dodatkowo wku***a mnie jego palenie papierosów grrrrrrrrrr , w ogóle mam dzisiaj dzień do bani... mogę wam jeszcze coś ponarzekać?

reklama
mama no ja myślę że się uda szybciej, ale jakby co to czerwiec też nie jest złym miesiącem:-).. Oczywiście moje kciuki zaciśnięte na najbliższą owulkę i testowanie!!!!!mocno mocno;-)

mama &&&&&&& za owocne działania niech się szybciutko uda:)

margolcia,lopop- dziekuje Wam bardzo i ja tez zacieram rece,zeby Wam sie udalo [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] i moze razem bedziemy chodzily z brzuszkami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry