reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain- widze ze tez nie w humorku jestes.. witam w klubie.. a papierosow tez nie cierpie! jak ktos pali to niech sobie wyjdzie na zew. .... wrrrrrrr:angry:

reklama
mamcia - ode mnie też całe stado &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pozytywnej energii na staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lor - olej buca. Weź sobie jakąś miłą kąpiel na uspokojenie

o matko dziewczyny ale z Was śpiochy! ^^

chociaż tak po prawdzie to też bym poszła już spać....

SORBUS- [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

LORELAIN- narzekaj ,bedzie Ci lzej a my wysluchamy

MAGGY- a gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Lorelain- widze ze tez nie w humorku jestes.. witam w klubie.. a papierosow tez nie cierpie! jak ktos pali to niech sobie wyjdzie na zew. .... wrrrrrrr:angry:

No co ty , on nie pali w mieszkaniu, nawet na balkonie mu nie wolno bo oknem dym by wleciał,ale tak czy siak mnie wkurza, bo wydaje na nie kasę za którą wole kupić coś Mateuszowi i jak przychodzi do domu to tez wali petami a ja jak go czuje to mnie aż mdli, burak jeden.

mama - no żeby nei było to ja też oczywiście trzymam kciuki :sorry2::-):-):-) .... no więc skoro mogę ponarzekać to :
1) wkurza mnie to , że żyje w takim zawieszeniu, nie wiem co będe robić w przyszłym miesiącu, nawet nie potrafię okreslić kiedy będe się starać o dzidziusia
2) wkurza mnie to ze chciałabym się starać o dzidziusia a ciagle musze sie wstrzymywac a instynkt podpowiada mi co innego
3) wkurza mnei to,że Mati się mnei nei słucha, ciągle sika w majtki NIC nie chce mówić :(:(:(:(

Ostatnia edycja:
No i jestem:tak::tak: Musialam zniknąć na chwilkę bo tato zadzwonił a on jak sie rozgada z Pati to dłuuuugggoooo i znów muszę nadrabiać

LOR pewnie poszło o pierdołę:sorry2:

MAGGY fajnie że jesteś:tak::tak:

MAMA ja Ci mówię że będziemy marcóweczki

Ja tak na poważnie staram się od dwóch miesięcy, na razie nic z tego choć jeszcze parę dni temu byłam przy nadziei...może do trzech razy sztuka. Mam pytanie do bardziej doświadczonych czy stosowałyście/stosujecie testy owulacyjne i czy jest między nimi jakaś różnica w dokładności (bo w cenach są duże)? Co polecacie?

Kochane ja nie wyrobie z tym netem nie moge wejść na bb a jak wejde to tak muli ze szok :( wiec zajrze jutro do was kochane
Buziaczki kolorowych senków:***

Ja tak na poważnie staram się od dwóch miesięcy, na razie nic z tego choć jeszcze parę dni temu byłam przy nadziei...może do trzech razy sztuka. Mam pytanie do bardziej doświadczonych czy stosowałyście/stosujecie testy owulacyjne i czy jest między nimi jakaś różnica w dokładności (bo w cenach są duże)? Co polecacie?

ja stosowałam i myślałam ze są do bani ale okazało się ze jednak nie bo dokładnie wtedy zaszłam - kupowałam za 1 zł na allegro

Aga to spróbuj domowych metod najpierw a później jak kaszel nie minie to ku ten antybiotyk ale wcześniej zapytaj się farmaceutki czy możesz go brać i koniecznie podkreśl że jesteś w ciąży:))
Zdrówka życzę,szybko się kuruj:)
Lorelain jak też nie na widzę papierochów.Mój na szczęście długo już nie pali i co najlepsze od jakieś czasu w ogólne nie pije już alkoholu.Zrezygnował tak po prostu.
Maggy hejka co u Ciebie?

reklama
nika, agnieszka - hej :)

Lor- wiem, ze ciezko...ale wez gleboki oddech.. zrob goraca kapiel... jutro siadz na spokojnie i porozmawiaj z Nim... szkoda Twoich nerwow.. na sile i w nerwach nic nie zrobisz.. jeszcze tylko pogorszysz wszystko.. takie jest moje zdanie...
jutro.. na spokojnie .. i bedzie dobrze :) a rzucic palenie kazdy moze :) ja palilam prawie paczke dziennie (az wstyd sie do tego przyznawac :( ) ale rzucilam z dnia na dzien.. czytalam duzo w necie nt. raka, ogladalam zdjecia pluc.. fuj!!!! i kupilam tabletki niquitin.. do tego jadlam przez pierwsze dni marchewke pocieta na dlugosc papierosow :) i pomoglo.. nie pale 3.5 roku i papierosow nie cierpie! na szczescie moja polowka nie pali :)
glowa do gory! przyjdzie i czas na Twojego!! :)

mama- spedzilam te 3 dni w poblizy wysepki comino ... tam jest tak pieknie.... wstajesz rano.. robisz kawke/ herbate ... i patrzysz na wschod slonca.. jak sie odbija w morzu... i te lodzie wokol... ech... az chcialoby sie tam zostac.. :)
musialam odpoczac, bo za duzo stresu w pracy mam... poza tym... nie pamietam kiedy mialam urlop :)

sorbek - testy owu za 1zl??? no piekna cena... u mnie za ok 30 zl.. ta sama cena co za test ciazowy.. wiec odpuszczam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry