reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maggy no i ciążowe też kupowałam za 1 zł i mi pięknie wyszły teraz pozytywnie a wtedy co robiłam na zmiane z tymi droższymi negatywnie także plecam - sprzedający się nazywa mojaowulacja :tak: jak to jakaś kryptoreklama to prosze mnie wyciąć

dziewczyny idę spać nie dam rady - za dużo emocji chyba bo mnie głowa rozbolała nawet :-(

jutro więcej z wami popiszę :)

dobranoc

Kochane ja nie wyrobie z tym netem nie moge wejść na bb a jak wejde to tak muli ze szok :( wiec zajrze jutro do was kochane
Buziaczki kolorowych senków:***

SZCZĘŚLIWA dobrej nocki:tak::tak:

a za czym polujesz w IKEA? .... ja muszę kupić dwie pułki na ścianę :dry:

LOR ja poluje na komodę;-) Od wczoraj jest wiiielka wyprzedaż i ta komoda co by mi pasowała jest przeceniona 500 koron na 95 korony więc się opłaca

zaproszenia wysłane i wiadomości też. Jeszcze ktoś chętny:-D
MARGOLCIA ja też mogę

MAGGY fajnie że odpoczęłaś:tak::tak:

Maggi - no jasne , że można rzucić tylko tego trzeba jeszcze chcieć i w tym problem :dry:

a jak można nauczyć dziecko mówić i nauczyć sikania do kibelka? :confused:

sorbuś dobranoc i kolorowych...:)

Agus - powiem Ci tylko tyle, ze Ty ze swoim aparatem zdzialalabys tam cuda... cuda cudenka..
ja mam zwykly aparat.. i fotki chyba wyszly super :D chyba, bo jeszcze ich nie zgralam na kompa. jak to zrobie, to wstawie kilka... :)

Na pewno bym uwieczniła to miejsce :tak: Jak zrzucisz fotki to wklej kilka plisss chętnie obejrzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny tyle tu piszecie że też potrzebuję streszczenia ;-)
Gratulacje dla świeżo upieczonych przyszłych mam :-)

SORBUŚ pchelki na noc ciężaróweczko:-D:-D

LORELAIN - co do mowy to Pati też miała cięzko - nie chciała nawet powtarzać prostych słow:baffled: Mówiła mama tata i to wszystko, jej językiem był język migowy:rofl2::rofl2:
a teraz nawija od rana do wieczora jak karabin maszynowy:-D:-D a co sikania to jak rano wstanie to pierwsze co zrób to sadzaj na nocnik - u nas to zadziałało

reklama
U mnie też robienie siku do kibelka przyszło z dnia na dzień,próbowałam wszystkiego i nic aż pewnego ranka się obudził i zaczął wołać siku i szedł do toalety:)
A z mową jest już różnie mówi po polsku ale więcej po angielsku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry