-Lorelain-
Fanka BB :)
WISIEŃKA odebrala wyniki i jest w 7 tyg.ciąży!!!
Jeszcze raz gratulacje!
No ja puki co to jeszcze się nawet nie zaczęłam staraćWitajcie
Jestem tu całkiem nowa, ale do tego tematu bardzo pasuję, bo też chciałabym zostać mamą w 2011. Mam pytanie czy zostały tu jakieś starające się jeszcze czy już wszystkie są oczekujące na pociechę?
Pozdrawiam

hej kochane powiedzcie bo juz mam mały mętlik robić teściora w piątek czy sobote?? wolała bym niby w sobote bo pewniej a poza tym @ może przecież przyjść po południu czy cuś ale z drugiej strony chciała bym miec już pewność , choć i tak myśle że nic z tego
sorka że tak marudze i że w kółko o sobie![]()
Ja Ci oczywiście napisze wstrzymaj sie do soboty, bądź cierpliwa etc. .... ale znając mnei to ja bym pewnie już testowała w piątek ;-);-);-)
Mama dziekuje;-)
Wiadomosc wyslana...
Swoja droga to ja o naszej Buni mysle caly czas, bo ja cos w kosciach czuje te 2 krechy;-)
Ja cosik wcale sie nie czuje na Bejbika...
A powiedzcie uzywala ktoras z Was testow owulacyjnych??
Bo ja mam mozliwosc dostac od znajomej ktora juz nie potrzebuje, nie zdazyla uzyc;-)
I sie zastanawiam czy warto
Nie znam się na testach, ale jak dają to bierz... co ci szkodzi

WitamDziewczyny przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i nie wiem czy dam radę więcej:-( Przepraszam i mam nadzieję że będzie mi wybaczone
Jestem padnieta po najeździe na IKEA a i tak nie kupilam tego co chciałam bo NIE MAWykupili i dostawa będzie w czwartek. Także jeszcze raz muszę jechać
MARYLKA - testuj w sobotęTrzymam kciuki;-)
![]()
a za czym polujesz w IKEA? .... ja muszę kupić dwie pułki na ścianę

Mama - wiesz co, kurcze dzisiaj miałam znowu telefon i zaproponowano mi jeszcze prace w innej agencji nieruchomości... normalnie mam taki mętlik w głowie , że chyba za niedługo sfiksuje