reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA odebrala wyniki i jest w 7 tyg.ciąży!!!

Jeszcze raz gratulacje!

Witajcie
Jestem tu całkiem nowa, ale do tego tematu bardzo pasuję, bo też chciałabym zostać mamą w 2011. Mam pytanie czy zostały tu jakieś starające się jeszcze czy już wszystkie są oczekujące na pociechę?
Pozdrawiam
No ja puki co to jeszcze się nawet nie zaczęłam starać :-D:-D:-D

hej kochane powiedzcie bo juz mam mały mętlik robić teściora w piątek czy sobote?? wolała bym niby w sobote bo pewniej a poza tym @ może przecież przyjść po południu czy cuś ale z drugiej strony chciała bym miec już pewność , choć i tak myśle że nic z tego :(

sorka że tak marudze i że w kółko o sobie :(:(:(

Ja Ci oczywiście napisze wstrzymaj sie do soboty, bądź cierpliwa etc. .... ale znając mnei to ja bym pewnie już testowała w piątek ;-);-);-)

Mama dziekuje;-)
Wiadomosc wyslana...

Swoja droga to ja o naszej Buni mysle caly czas, bo ja cos w kosciach czuje te 2 krechy;-)

Ja cosik wcale sie nie czuje na Bejbika...
A powiedzcie uzywala ktoras z Was testow owulacyjnych??
Bo ja mam mozliwosc dostac od znajomej ktora juz nie potrzebuje, nie zdazyla uzyc;-)
I sie zastanawiam czy warto

Nie znam się na testach, ale jak dają to bierz... co ci szkodzi :sorry2:

WitamDziewczyny przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i nie wiem czy dam radę więcej:-( Przepraszam i mam nadzieję że będzie mi wybaczone
Jestem padnieta po najeździe na IKEA a i tak nie kupilam tego co chciałam bo NIE MAWykupili i dostawa będzie w czwartek. Także jeszcze raz muszę jechać

MARYLKA - testuj w sobotę:tak::tak: Trzymam kciuki;-)

a za czym polujesz w IKEA? .... ja muszę kupić dwie pułki na ścianę :dry:

Mama - wiesz co, kurcze dzisiaj miałam znowu telefon i zaproponowano mi jeszcze prace w innej agencji nieruchomości... normalnie mam taki mętlik w głowie , że chyba za niedługo sfiksuje :baffled:

reklama
dziewczyny wyslalam troche zaproszen na Nk ( na priwie) ale niektore maile sie nie chcialy wyslac, wiec te ktore nie dostaly a sa zainteresowane : prosze o podanie kontakty do znalezienia na nk prywatna wiadomoscia :)

Wiśnia - no właśnie czuje że świeżynki :D

buńka - rób bete!!!

ja głodna nie jestem ale jak przeszłam koło gara w kuchni to MUSIAŁAM! Objadam się właśnie djuweczem z.... uwaga uwaga tadaaaam z papryką - której nienawidzę :D

dupa a nie betę! nima kaj zrobić

mieszkam we wsi!!!!!!!!!

a do miasta 15km- wiem, rowerem się mogę kulnąć, ale na wyniki się czeka tydzień jak nie są ze skierowaniem. to po jaką cholewcię? za tydzień to ja se testa zrobię

to kaj mieszkosz wsioku jak ni mosz kaj bety zrobić ha?
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif

ale sie usmialam!!

LORELAIN-to Ty rozchwytywana jestes:-D:-Dale pracowalas juz w nieruchomosciach troszke i wiesz o co kaman wiec dobrze przemysl...ale fajnie,ze masz z czego wybierać:tak::tak:
[/FONT]

Josephine - wysłałam zaproszenie na NK ;-) ... na imię mam Małgosia jakby co :-)

Mama - problem w tym,że ciężko wybrać :dry: .... tez jestem zdziwiona , że tak dzwonią :confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry