Po prostu nie nadążam z czytaniem bo ciągle ktoś do mnie dzwoni albo
cóś, jak mówi moja babcia.:-)A wy tu nadprodukcj i 10000000000 % planu wykonujecie . Połowę się zapomina w trakcie czytania. Ale juz niedługo będę na L4 i będe na bierząco.
Bunia usmiałam się z kawałów do rozpuku.
Maggy cieszę się, ze wróciłaś
Pralinka ja słyszałma o tych testach rózne rzeczy ale spróbować nie zaszkodzi nie są bardzo drogie, więc czemu nie:-)
Marylko Trzymam za ciebie kciukasy i dziękuję ci bardzo:-)
Dla wszystkich slę fluidki żeby fasolki wyszły z ukrycia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mama czy ty juz po remoncie, czy były fotki bo nic nie wiem , może nie doczytałam bo zastało mi na wieczór 10 stron, a za pół godzinki mam gości z małą Zuzanką
Rozkoszna jest
Jesli chodzi o moje samopoczucie to powiem wam , ze jest dobrze. Mam apetycik aż miło i zachcianeczki. Rano mnie zamdliło bo w lodówce ostro pachnioało papryką. W tym upale w aucie już gorzej bo mi się w głowie kręci jak wychodzę z niego i słabawo mi. Mdli mnie tez czasem. Musze ciągle pić co wiąże się z siusianiem co pół godziny a w mojej pracy kibelek to rarytas. Siuskam w ogóle dużo:-)Nie jestem zmeczona, rozdrazniona, płaczliwa. Piersi troche pobolewają. No i mam OKROPNIE wydęty brzuch. Jest duży po prostu. Miże to bliźniaki

Dziewczyny czy robic już suwak czy czekac na wizytę u gina. Poradzcie mi
Staraczki kochane przyjmijcie radę Starajcie się co drugi dzień, mi się tak udało i będę to polecać . Amen
Idę pościerać kurze i wrócę. Zemściło się wczorajsze lenistwo
Sorbuś ciesze się razem z Tobą. Gratulacje