reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama dzieki za info;-)

Sorbus no to spokojnych przyszlych miesiecy zycze:-)
Ani sie nie obejzysz jak zleci i urodzi sie zdrowe, piekne dzieciatko:-)

Dziewczyny, nie stresujcie sie, czasem i jeden cykl wystarczy

reklama
Po prostu nie nadążam z czytaniem bo ciągle ktoś do mnie dzwoni albo cóś, jak mówi moja babcia.:-)A wy tu nadprodukcj i 10000000000 % planu wykonujecie . Połowę się zapomina w trakcie czytania. Ale juz niedługo będę na L4 i będe na bierząco.
Bunia usmiałam się z kawałów do rozpuku.
Maggy cieszę się, ze wróciłaś
Pralinka ja słyszałma o tych testach rózne rzeczy ale spróbować nie zaszkodzi nie są bardzo drogie, więc czemu nie:-)
Marylko Trzymam za ciebie kciukasy i dziękuję ci bardzo:-)
Dla wszystkich slę fluidki żeby fasolki wyszły z ukrycia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mama
czy ty juz po remoncie, czy były fotki bo nic nie wiem , może nie doczytałam bo zastało mi na wieczór 10 stron, a za pół godzinki mam gości z małą Zuzanką
Rozkoszna jest

Jesli chodzi o moje samopoczucie to powiem wam , ze jest dobrze. Mam apetycik aż miło i zachcianeczki. Rano mnie zamdliło bo w lodówce ostro pachnioało papryką. W tym upale w aucie już gorzej bo mi się w głowie kręci jak wychodzę z niego i słabawo mi. Mdli mnie tez czasem. Musze ciągle pić co wiąże się z siusianiem co pół godziny a w mojej pracy kibelek to rarytas. Siuskam w ogóle dużo:-)Nie jestem zmeczona, rozdrazniona, płaczliwa. Piersi troche pobolewają. No i mam OKROPNIE wydęty brzuch. Jest duży po prostu. Miże to bliźniaki
Dziewczyny czy robic już suwak czy czekac na wizytę u gina. Poradzcie mi:tak:
Staraczki kochane przyjmijcie radę Starajcie się co drugi dzień, mi się tak udało i będę to polecać . Amen
Idę pościerać kurze i wrócę. Zemściło się wczorajsze lenistwo

Sorbuś ciesze się razem z Tobą. Gratulacje

Ostatnia edycja:
Rób suwaczaka! :D
potem najwyżej zmienisz datę ale niech już będzie i nastraja pozytywnie :D

fluidozarazków już nałapałam i wcieram sobie - mam nadzieję że coś poradzą...
u nas było sekszenie 3dni pod rząd a jakieś 2/3dni przed owu przerywany...... tak jakoś wyszłoodpoczywaj i czuj się tak świetnie jak najdłużej ^^

WISIENKA dobrego samopoczucia życzę przez całą ciążę:tak::tak:
SORBUŚ SUPER WIADOMOŚCI - CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ

BADYLINKA - super nowe suwaczki:tak::tak: Trzymam kciuki

MALAPRALINKA a Ty jak się dziś czujesz? Mam nadzieję że dochodzisz do siebie:-)

Witam:-) Widzę, że dziś popularne były na obiad jajka sadzone:-p U mnie na obiadek również z kalafiorem i innymi warzywkami:tak:
iwonka, ja też poproszę truskawek:tak:
mama, super, że już prawie po remoncie. Teraz będzie czas na zasłużony relax i jak będzie milej starać się maleństwo:tak:
bunia, ja w udanym cyklu miałam dużo białego śluzu przed i po @:tak:
marylka, kciuki zaciśnięte na sobotę:tak:
Wisienka, 7 tc :-):-):-) ale pięknie. To już duża dzidzia;-) Kiedy wstawiasz suwaczek?

reklama
WISIEŃKA- mi tez ginek mowil ,ze co 2gi dzien i tak mamy 2-ke i teraz tez tak bedziemy dzialac:tak:a jesli chcesz zobaczyc fotki salonu to na str 1921-chyba ze Sol edytowala posty to moze byc wczesniej;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry