reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asmi - dziękuje! :)

maran - mnie wg różnych mądrych wyliczeń w internecie wychodzi że owu była 1/2 czerwca...
chciałabym przetrzymać się do poniedziałku bo cykle mam w okolicach 33/35 dni ale zawsze jest co najmniej 1 dzień różnicy.

reklama
PRALINKA- telefn zapisalam i na pewno wysle:tak::tak:a c do testow to jak masz mozliwość dostac to sprobuj-pewnie tylko dokladnie przeczytaj jak dzialaja:tak:

MARAN- no z ta cierpliwością to roznie bywa,fakt;-)

ASMI- zycze zeby sie cykle unormowaly i zeby sie szybko pokazaly II krechy na teście:tak:

NIKA- [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c012.gif

WISIEŃKA-ZROBILAS JUZ CIAZOWY SUWACZEK???

SOL- GDZIE JESTEŚ[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Nie ma za co:-)

Ja w poprzednim cyklu miałam owu koło 15 dnia. Tak powiedział mi gin na wizycie, więc mam nadzieję że w tym cylku też tak było.

Mama tez juz sobie Ciebie do pamieci wpisalam;-)
I bede bardzo wdieczna za relacje:-)

No to ja dzisiaj Jej pisze zeby mi je jednak poslala. Jak jet okazja to czemu nie sprobowac, prawda??;-)

A mnie oprocz moich grzybow i ropy i wszystkiego.. (matko! W zyciu takich rzeczy nie lapalam) to dzisiaj chyba mnie zapalenie pecherza zlapalo..:-(

A jeszcze odnosnie wcozrajszego "dopadania"
To wiecie co mi Meza powiedziala??
Ze nie wolno bo ja chora jestem i jeszcze mi sie cos stanie:szok:
Jak ma cos zle byc to On woli poczekac:crazy:

wiadomość od SORBUS:
Jest pecherzyk i cialko zolte-to 6 tydzien i 5 dzien,gin mowi zeby sie nie martwic i za 10 dni przyjść,lek nie powinien miec wplywu na dziecko,ale za jakis czas zleci specjalistyczne usg.

Sorbus- NA PEWNO WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE I URODZISZ ZDROWE DZIECKO!!!!
Teraz mozesz sbie wydziergac piekny ciązwy suwaczek
[FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

[/FONT]

reklama
SORBUŚ SUPER SUPER SUPER!!!!!
Widzisz, nie ma się co martwić - dzidzia sobie na pewno poradziła mimo tego leku fu fu fu ^^

matko ale ten dzień leniwie mija.... powinnam się uczyć do egzaminu a tu dupa :P na zmianę forumuje i dziergam :P

zmieniłam sobie suwaczki żeby się bardziej zmotywować do czekania z testem :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry