reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie
Jestem tu całkiem nowa, ale do tego tematu bardzo pasuję, bo też chciałabym zostać mamą w 2011. Mam pytanie czy zostały tu jakieś starające się jeszcze czy już wszystkie są oczekujące na pociechę?
Pozdrawiam
Witaj! :-)
Ja się staram - od 1 kwietnia. I mam nadzieję, ze w tym cyklu się uda... ;-);-)

reklama
ja doczytałam :)
wisienka 7 tydzien no to świetnie, więc wówczas jak mówiłaś o podniesionej temperaturze i innych objawach to ja byłam taka pewnw, że Ty zafasolkowana jesteś a tu testy tak psociły i już zwątpiłam a jednak udało sie za pierwszym razem :) ciesze sie niezmiernie a ja termin jest na 30 stycznie to moze i w lutym malenstwo sie narodzi, skoro takie niesmiałe :)
A ciekawe, który to tydzien u sorbusia ??
mama no to super, że remoncik skończony... napewno sie zmęczyłaś, napracowałaś, ale masz już z głowy i teraz możesz sie tylko cieszyć efektami swojej pracy... a jak Cie znam to pewnie wszystko jest perfeck :)

ja nie przestaje trzymać kciukasów za testujące i starajace sie

no i witam wszystkie, z którym jeszcze dziś nie pisałam/ nie czytałam

czesc wszystkim!
witaj tonya - mnostwo jest starajacych sie a nawet takich, ktore ejszcze staran nie zaczely : np. jak ja :) zaczynam dopiero w grudniu 2010 - styczniu 2011 zeby miec dzicie na koniec 2011 :)
napisz pare slow o sobie!!!

Jestem juz- moje starsze dziecie odebrane,potem pojechalismy na lody,po drodze zgarnelam Toma bo wrocil i zajechalam do apteki po bepanten i cos ochronnego dla dzieci i 60 zl poooszlo:sorry2:

teraz pije kawe i padam ze zmeczenia:crazy:czuje sie pokonana:sorry2:

WISIEŃKA- bardzo prosze ,na moje wsparcie mozesz liczyc [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif

MARAN-masz racje-jest perfekt [/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
ale padam a jeszcze trzeba doczyscic [/FONT] [FONT=&quot]
e015.gif
[/FONT] [FONT=&quot] i okna umyć

[/FONT] [FONT=&quot]
h020.gif
a potem prysznic [/FONT] [FONT=&quot]
v020.gif
i juz na nic wiecej nie starczy sily,ale pękam z dumy ,ze dalismy rade tyyyle zrobic z dziecmi na karku
a jutro zrelaksuje sie w ogrodzie bo jade po 5 krzaczkow [/FONT] [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
o ja pierdziu:szok:

Nie dam rady nadrobic, tyle stron...
Mam nauczke, juz wiem ze z ranca z kawusia to trzeba do Was;-)

Dziendoberek Wszystkim
Cos waznego dzisiaj slychowac??
Testowal dzisiaj ktos??

hej kochane powiedzcie bo juz mam mały mętlik robić teściora w piątek czy sobote?? wolała bym niby w sobote bo pewniej a poza tym @ może przecież przyjść po południu czy cuś ale z drugiej strony chciała bym miec już pewność , choć i tak myśle że nic z tego :(

sorka że tak marudze i że w kółko o sobie :(:(:(

Witam Dziewczyny!

Wisieńko jak się czujesz?

Tonya ja 19.05 zaczęłam pierwszy cykl starań.

Dawno mnie nie było, a tu tyle napisane. Nie nadrobię tego choćbym chciała, a w pracy nie mam czasu tu zaglądać.

marylka nie trać nadziei :) zrób w piatek a jakby co to zawsze możesz powtorzyć jak @ nie przyjdzie a test byłby negatywny... ja robiłam w 15dniu od owulki i wyszedł pozytywny 2 ciemne krechy więc spokojnie... a sama widzisz, że test nie zawsze pokaże prawde od razu czego przykładem sa wisienka i sorbuś trzymam kciukasy i przesyłam pozytywne wibracje :* będzie dobrze bo ja chce mieć taka marylke fajną na luty :)

MARYLKA- ja zrobilabym w sobote:tak:i nie smecisz kochana-kazda ma nieraz taki dzien-tule Cie;-)

MALAPRALINKA- ja tez dzis nie nadążam i nie ma szans na nadrobienie a z newsów to Wisieńka odebrala bete i jest w 7 tyg! teraz czekamy na info od Sorbusia bo wlasnie jest na wizycie i zobaczymy ktory u Niej termin,poza tym sporo dziewczyn szykuje sie do testowania:-)

reklama
Marylko jesli wytrzymasz to zrob w sobote;-)

Bunia, te kawaly rewelacyjne sa...
A jesli chodzi o testowanie Maryli to ja pewnie dowiem sie ostatnia bo w sobote od 7 do 23 mnei w domu nie bedzie:-(

Mama dzieki;-)
Wlasnie w miedzyczasie staram sie czytac i doczytalam ze okolo 18 czy cos wizyta:-)
To teraz czekamy...

Ja dziiaj bylam na poczcie, wkoncu doszly moje pilniki i takie tam *******ki do robienia paznokci:happy2:
A jeszcze ze upal to psiaka do fryzjera juz umowilam - idziemy w czwartek:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry