reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agnieszko zdjęcia były robione jakieś 2 miesiące temu teraz nie robię już zdjęć bo się w obiektywnie nie zmieszczę hihi:-p a poza tym tuszuje wszystko tunikami itd itp a nie wiem jak w kostiumie mam wyjsc na wakacjach

Agnieszko zdjęcia były robione jakieś 2 miesiące temu teraz nie robię już zdjęć bo się w obiektywnie nie zmieszczę hihi:-p a poza tym tuszuje wszystko tunikami itd itp a nie wiem jak w kostiumie mam wyjsc na wakacjach

Iwonka no co Ty gadasz :confused:
Kochana 2 miesiące to jeszcze nie tak dawno,na zdjęciach jest ok :tak:
Żebyś Ty widziała te baby na wózkach to byś od razu wskoczyła w strój kąpielowy i na plaże biegła się wygrzewać :tak:

witam was kochane:-) Tak tak beta odebrana i wychodzi, ze 7 tydzień.
mama dzięki za wprowadzenie:-)dzieki tobie czuję, że na mnie czekacie
zapmarta miałysmy w planach wspólny poród i udało sie:-)
mama, zapmarta wam szczególnie za wsparcie dziękuje, wzruszyłam sie:zawstydzona/y:
Iwonka truskawki kupiłam koło bloku po 7,50 ale na drodze widziałam za 5
agnieszka ty to masz dobrze z tą chudością, na szczęście na razie się tym nie przejmuje
Isana witaj słonecznie
To tyle z ostatniej strony ide teraz poczytać:-D
kochana ja tez czekałam tylko jakoś sie dziś wkręcić tu nie umiem :(:(:(:(:( i fajowo że macie z zapmartą ten sam termin:) ciekawe czy płeć też będzie taka sama ???

Iwonka no co Ty gadasz :confused:
Kochana 2 miesiące to jeszcze nie tak dawno,na zdjęciach jest ok :tak:
Żebyś Ty widziała te baby na wózkach to byś od razu wskoczyła w strój kąpielowy i na plaże biegła się wygrzewać :tak:

no dziękuję dziękuję ale wiesz jak ja ważyłam kiedyś 50 kg a teraz 74 to jest różnica nie swoje się czuję

wisienko ciesze sie a widzisz taka pewna byłaś że fasolki nie ma a tu taka niespodzianka

bunia to zalewać mnie akurat nie zalewa ale jak się podcieram po sikaniu to za każdym razem na papierze jest ślisko.

u mnie dzisiaj na obiad będą placki ziemniaczane..... głodna nie jestem ale placki lubie to sobie zjem :D
a tak to cały dzień nic innego nie robie tylko pije...

Iwonka jest dobrze :tak:
marylka no właśnie ciekawa jestem czy Marta z Wisieńką będą miały tą samą płeć :confused::-D
Badylinka placki ziemniaczane powiadasz...poczekaj za chwilę u Ciebie będę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry