reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczynki!:-) Mowie wam, ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!! Komp mi wariuje, juz 3 raz pisze tego posta, 2 razy mi wcielo, a tyle sie napisalam, buuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ogole to musze go wymienic na nowszy, bo Internet tez mi bardzo wolno chodzi.
Godzinke was czytalam a i tak nie nadrobila od wczoraj polnocy, ciagle jestem jakies 10 stron w tyle!!!:-(
Tak wiec pisze w skrocie:

Bunia i Badylinka- widze, ze obie za m.w. tydzien testujecie- mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!
Zeby byly piekne II krechy!!!!!!!!!!! O takie:

:happy::happy::happy::happy::happy:
:happy::happy::happy::happy::happy:

....tak ma byc, nie inaczej!!!!!!!!!!! OK?

Agnieszka- wiem, jak sie czujesz, ja mam akurat 2 dzien @ i czuje sie fatalnie, ledwo wstalam dzis z lozka, ja niore Ibuprom 1 tabletke i mi pomaga, mozesz tez oprocz tabletki wypic kawke- to ponoc wzmaga dzialanie przeciwbolowe- sprawdzilam na sobie! Glowa do gory! Jutro bedzie lepiej!:-)

Mama- to ty jestes pracowita jak pszczolka!:-D Ale efekty beda na pewno niesamowite! Zobaczysz, jak juz bedzie po wszystkim!
My z moim M. jestesmy dopiero na etapie szukania wlasnego mieszkanka- ach, tak bym juz chciala remontowac, urzadzac...:-)

Wisienka i Sorbek- jak samopoczucie? Jak tam wasze fasolki sie dzis czuja? Ktory to tydzien dokladnie?

Pozostale dziewczyny- witam cieplutko! Niestety nie mam szans wszystkiego nadrobic, przeczytac, za duzo i za szybko piszecie....:tak:
Ale wszystkim staraczkom zycze owocnych staranek i milego testowania! Nie moge tez siedziec z wami zbyt dlugo na BB, bo musze tez m.in. szukac ofert mieszkanek,a to troche czasu zajmuje, no i pozatym obowiazki domowe, mezus...itp same wiecie..
Sorki za bledy, ale sie spiesze, zeby mi sie udalo wyslac eam tego posta, zanim moj komp znowu czegos nie zmajstruje.

Milego dnia!!!!!!!!!

Ps. Wisienka, no to gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 tydzien, no no...!:-):-)
A wiecie juz moze ktory to tydzien u sorbusia?

Ostatnia edycja:
Dziękuję:)
Przypuszczam że jak poczują zapach świeżutkich truskaweczek to paczka do mnie już nie dojdzie :dry: i będę musiała obejść się smakiem a nie ma to jak polskie truskaweczki :-D

powiem Ci że trafiłam bardzo aromatyczne i słodkie za 5 zł :-) a co jest najlepsze truskawki nie tuczą wiec można je jeść i jeść :-)

Agnieszka- wiem, jak sie czujesz, ja mam akurat 2 dzien @ i czuje sie fatalnie, ledwo wstalam dzis z lozka, ja niore Ibuprom 1 tabletke i mi pomaga, mozesz tez oprocz tabletki wypic kawke- to ponoc wzmaga dzialanie przeciwbolowe- sprawdzilam na sobie! Glowa do gory! Jutro bedzie lepiej!:-)

Kawy wypiłam dziś już 3.Ja leczę się paracetamolem albo ibuprofenem.Teraz jest już lepiej.Nie lubię gdy @ jest u mnie brrr:-/

reklama
ja juz wszystko garnelam,teraz poodkurzam i jade po Zuze...mam nadzieje,ze wieczorkiem popisze sobie z Wami spokojnie:tak:
IWONKA- ja w ndz.kupowalam truskawki ,ale placilam 9 zl za kg:dry:

MARY-BETH- witaj spiochu;-);-);-);-)
WISIEŃKA zaraz bedzie na bb:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry