Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem Ci że trafiłam bardzo aromatyczne i słodkie za 5 zł :-) a co jest najlepsze truskawki nie tuczą wiec można je jeść i jeść :-)
Ja taka chudzinka jestem że mnie nie zaszkodzi kilka kilo do przodu
Ja jem wszystko,o każdej porze,nie liczę kalorii i nic nie tyję 
Iwonka a dla mnie to nie ma znaczenia że tucząJa taka chudzinka jestem że mnie nie zaszkodzi kilka kilo do przodu
![]()
no dla mnie ma znaczenie bo d..sko urosło strasznie i brzuszek też już nie jest płaski muszę schudnąć bo w końcu zacznę się toczyć :-)Iwonka a dla mnie to nie ma znaczenia że tucząJa taka chudzinka jestem że mnie nie zaszkodzi kilka kilo do przodu
![]()
aga, u nas duszno, klimę w pokoju mam, tylko ja się tak szybko męczę, że szok.
a my z wisieńką mamy ten sam termin porodu: 30 stycznia !!!!!!

No mnie też by się parę kilo przydało ale jest jak jest i się nawet cieszę że jestem taka szczupła bo jak widzę te wielkie baby jeżdżące na wózkach a tłuszcz wylewa im się ze spodni i bluzki to składam ręce do Boga i dziękuję mu za to że jestem jaka jestemAga, ja mam dokladnie tak samo... A chcialabym przytyc tak z pare kilo....eh
no dla mnie ma znaczenie bo d..sko urosło strasznie i brzuszek też już nie jest płaski muszę schudnąć bo w końcu zacznę się toczyć :-)
[FONT="]aga, u nas duszno, klimę w pokoju mam, tylko ja się tak szybko męczę, że szok.
a my z wisieńką mamy ten sam termin porodu: 30 stycznia !!!!!!