reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aga, u nas duszno, klimę w pokoju mam, tylko ja się tak szybko męczę, że szok.

a my z wisieńką mamy ten sam termin porodu: 30 stycznia !!!!!!

reklama
powiem Ci że trafiłam bardzo aromatyczne i słodkie za 5 zł :-) a co jest najlepsze truskawki nie tuczą wiec można je jeść i jeść :-)

Iwonka a dla mnie to nie ma znaczenia że tuczą :-D Ja taka chudzinka jestem że mnie nie zaszkodzi kilka kilo do przodu :-D Ja jem wszystko,o każdej porze,nie liczę kalorii i nic nie tyję :dry:

Iwonka a dla mnie to nie ma znaczenia że tuczą :-D Ja taka chudzinka jestem że mnie nie zaszkodzi kilka kilo do przodu :-D Ja jem wszystko,o każdej porze,nie liczę kalorii i nic nie tyję :dry:
no dla mnie ma znaczenie bo d..sko urosło strasznie i brzuszek też już nie jest płaski muszę schudnąć bo w końcu zacznę się toczyć :-)

Marta może dlatego że w ciąży jesteś?
I pewnie na burzę wieczorem się zbierze...

30 stycznia ładna data porodu :tak:
Oj w styczniu forum będzie miało jeszcze większe powodzenie,radzić będziecie jedna za drugą a Ja laptopa to do łóżka będę brała zamiast mojego M :-D

no i jestem nie idę drzemać, bo się boję, że w nocy nie usnę, za to małżyk poległ. on nie ma problemu ze spaniem- przykłada głowę do poduszki i już słychać chrapanie. ale teraz mi się lepiej siedzi, bo sobie wiatraczek włączyłam i jest mi dobrze

pisałyście o tym śluzie- ze mnie się leją potoki ale myślałam, że to od tej lutki, bo biorę ją dowcipnie na noc i rano jak się budzę, to muszę dół z piżamy do prania wrzucać, bo jestem zalana (sorki za szczegóły).

ale super wieśći- to u wisienki już 7 tydzień no proszę- faktycznie nieśmiała fasolka (fistaszek)

Aga, ja mam dokladnie tak samo... A chcialabym przytyc tak z pare kilo....eh
No mnie też by się parę kilo przydało ale jest jak jest i się nawet cieszę że jestem taka szczupła bo jak widzę te wielkie baby jeżdżące na wózkach a tłuszcz wylewa im się ze spodni i bluzki to składam ręce do Boga i dziękuję mu za to że jestem jaka jestem:)
no dla mnie ma znaczenie bo d..sko urosło strasznie i brzuszek też już nie jest płaski muszę schudnąć bo w końcu zacznę się toczyć :-)

Iwonka nie przesadzaj,dobrze wyglądasz.Na zdjęciach prezentowałaś się super:)

[FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif

SUPER!!! ja brykam po Zuzke!!
[/FONT]

reklama
witam was kochane:-) Tak tak beta odebrana i wychodzi, ze 7 tydzień.
mama dzięki za wprowadzenie:-)dzieki tobie czuję, że na mnie czekacie
zapmarta miałysmy w planach wspólny poród i udało sie:-)
mama, zapmarta wam szczególnie za wsparcie dziękuje, wzruszyłam sie:zawstydzona/y:
Iwonka truskawki kupiłam koło bloku po 7,50 ale na drodze widziałam za 5
agnieszka ty to masz dobrze z tą chudością, na szczęście na razie się tym nie przejmuje
Isana witaj słonecznie
To tyle z ostatniej strony ide teraz poczytać:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry