Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki dzierwczyny za wsparcie jestescie kochane no zobacze z tym testem jeszcze zależy o której wstane no i jeszcze mam 3 dni oby @ nie przylazła wczesniej
Ja mam taki problem, że mam nieregularne cykle więc nie wiem kiedy mam się spodziewać @. 28 dzień cyklu przypada 15.06, ale ostatni miałam 36 dniowy. Teraz jestem na lekach,więc może przyjdzie wcześniej. A najlepiej jak w ogóle nie przyjdzie. Czego i Tobie Badylinko życzę.:-)
Trzymaj się cieplutko Marylko będę trzymać kciuki by nie przyszła @!
babylinka ja też nie mogłam wytrzymac tak mnie korciło, ale sie zawzięłam i czekałam do 31.05. tak jak sobie załozyłam, ale ciężko mi było i ciagle o tym myślałam... miałam czekac do 3 czerwca, ale, że wiedziałam, iż owulka była nie 19/20 a 15/16 maja więc zrobiłam i tak szybciej niż wynikała by mi to z kalkulatora... Kobiety to są niecierpliwe taka nasza natura
Swoja droga to ja o naszej Buni mysle caly czas, bo ja cos w kosciach czuje te 2 krechy;-)
Ja cosik wcale sie nie czuje na Bejbika...
A powiedzcie uzywala ktoras z Was testow owulacyjnych??
Bo ja mam mozliwosc dostac od znajomej ktora juz nie potrzebuje, nie zdazyla uzyc;-)
I sie zastanawiam czy warto
WitamDziewczyny przeczytałam tylko 2 ostatnie strony i nie wiem czy dam radę więcej:-( Przepraszam i mam nadzieję że będzie mi wybaczone
Jestem padnieta po najeździe na IKEA a i tak nie kupilam tego co chciałam bo NIE MAWykupili i dostawa będzie w czwartek. Także jeszcze raz muszę jechać