reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i klapa bo emoty mam zainstalowane w innej przeglądarce i teraz mi błędy wysyła, trudno..
wolę jednak firefox :] bezproblemowo jest bynajmniej.

Wisieńko to trzymam kciukasy za poniedziałek:)

Właśnie wyczytałam w necie że od jutra ma przyjść fala upałów nad Polskę :szok: najpierw powódź a teraz upały :szok:

Hejka, jestem tu znowu, ale na chwilę:-)
Sorbus- gratuluję kochana!!!!!!!!!:-):-):-)
Wisienka- to masz fajne samopoczucie, dobrze, że nie masz cały dzień mdłości ani wymiotów, jak niektóre dziewczyny, bleeee...;-)
Tonya- witam cie bardzo serdecznie w naszym gronie!!!!!!!!!!! Ja jestem na BB dopiero od kilku dni, bardzo tu jest fajnie, mówię ci, a dziewczyny- suuuuper przemiłe, dowcipne (zwłaszca bunia dzisiaj):-D ja nawet jeszcze nie zaczelam staranek, dopiero za kilka miesięcy, m.w. tak jak josephine, może trochę wcześniej, jak się uda...- pisz więcej!

Acha, jeszcze nie doczytałam was do końca, więc idę nadrobić.

NIKA- taki ze mnie zbój [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif

KINGA- a dziekuje-to c mielismy na ten weekend zaplanowane to zrobilismy:tak:jak chcesz zobaczyc efekt t cofnij sie do str 1921;-)

WISIEŃKA- tak Tom sie usportawia [/FONT] [FONT=&quot]
a075.gif
oglada mecz w TV;-)

JA PWOLI SPADAM-TAKZE KARALUCHY!!! :))
JUTRO JADE PO SPZYWCZE ZAKUPY ,ALE WLECE RANO SIE PRZYWITAC:tak:
SPIJCIE SLODKO SLONKA MOJE-MAMA CALUJE W CZÓLKO [/FONT] [FONT=&quot]
d010.gif
[/FONT]

mama dobranoc i kolorowych...:)
Wisienko a mam pyt.w czasie ostatniego miesiąca nie miałaś żadnych podejrzeń że mogłabyś być w ciąży no wiesz zwiększony apetyt,senność itd.brak miesiączki wiadomo,testy negatywne też ale czy miałaś inne objawy?
Isana witam ponownie:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry