reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
żebym ja to wiedziała :dry: pewnie przed okresem jest

a ja piję i piję i napić się nie mogę :eek: suszy mnie jak pierun. napiłabym się reddsa (mam w lodówce :-) ) ale nie wiem czy mogę- a nuż się udało? dylematy że ja pierdziu :confused:
ahhh Ci faceci :dry: pewnie za dobrze mu...czasami dziady tak mają ale my kobiety musimy być silniejsze i nie dać się im także buniu głowa do góry ;-)

Nie długo testujesz mam nadzieję że ujrzysz swoje 2 kreseczki:)

reklama
właśnie- chyba za dobrze ma, nie wie czego się doczepić i czepia się pierdół :dry: co za bałwan.

a mam takie pytanko- co jeśli jajeczko było zapłodnione, ale parę dni później np. zginęło i sie wogóle nie zagnieździło? co się wtedy dzieje? spóźnia się @ czy przychodzi jakby nigdy nic? teoretycznie pytam, bo ja nie wiem czy moje jajeczko wogóle doczekało się jakiegoś plemniorka :eek:

a pozatym dziękuję wam dziewczynki :-D z wami wszystko szybciej przechodzi. pewnie gdybym z wami nie popisała to bym siedziała i ryczała dalej i wmawiała sobie, że G mnie nie kocha, albo że ja jego, że nigdy nie będziemy mieć dziecka.... i takie tam.... ach- co ja bym bez was zrobiła :sorry:

ech- cicho sie zrobiło, to ja też uciekam. włączę sobie tv i obejrzę film. a co- jak małż ma focha to niech śpi. ja sie meczyć nie muszę :-p a pozatym dziwnie się czuję jakoś. pewnie znowu mi się wydaje. im bliżej terminu @ tym bardziej się nakręcam. a potem będzie dołek i kolejna rozpacz :eek: piersi zaczęły mnie boleć- tak samo jak przed @ tak z boku. wydaje mi się, że gdyby się udało to bym coś czuła, wiedziała... taka dupa (ale dziś monologi walę ;-) ) co jakiś czas mnie kłuje w podbrzuszu, ale to tez może być od lutki (od dupka miałam cały wachlarz dolegliwości). sama nie wiem- te czekanie dobija masakrycznie. u mnie to takie góry i doliny :dry: raz mam nadzieję, żeby za chwilę mieć dołka :baffled:

no nic uciekam, bo was zamęczę ;-) dobrej nocy życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BUNIA- jak jajeczko nie spotka plemniczka to jest normalny @ -obumiera po 12-24 godzin i po ptokach:-(ale u Ciebie pewnie spotkali sie w pol drogi i teraz po polączeniu sie sadowia gdzie trzeba
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

moje dzieciaki spia

[FONT=&quot]
r020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a010.gif
[/FONT]

Troszkę mnie nie było bo musiałam dzieciakom zrobić kolacje ... za chwilkę zniknę jeszcze na kąpanie

Matko, ale mnie stopy bolą :-(

Chciałam tylko życzyć Wam kochane kobietki kolorowych snów i żeby nam tydzień szybko zleciał, a potem, żeby był piękny, słoneczny łikend !!! :-)

bunia - możliwe chociaż powinno pod operą działać :dry: Ale chodzi mi o to że po samych studiach ratownika medycznego nigdzie cię nie zatrudnią - musisz mieć wcześniej lub później skończone pielęgniarstwo bo oficjalnie w Polsce nie ma takiego zawodu jak ratownik medyczny i żeby zajmować tą posadę bo w praktyce jest to trzeba mieć wykształcenie pielęgniarskie plus ratownik medyczny - wiem bo kolega zrobił ratownika a jak chciał się zatrudnić to go wyśmiali i wysłali na pielęgniarstwo :-p Teraz jeździ karetką ale skończył dwa kierunki już. Niestety kierunek ten powstał a nie dają żadnej informacji że jest on jako dodatkowy dla lekarzy czy pielęgniarek bo sam w sobie daje tyle że możesz pomagać obstawiać masowe imprezy jako pomoc doraźna i tyle :dry:
mama - no miałam nadzieję że będzie ok a Karola mi przed chwilą zaczęła gorączkować :dry: Tak więc jutro siedzi na dupie w domu - może pojutrze pójdzie do przedszkola. Super wam to wyszło :-D

Spadam bo mi ktoś tu marudzi :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry