reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama efekt koncowy super :) było warto sie pomęczyć...
bibinka sol zdrówka dla Waszych dziewczynek
bunia tule Cie kochana i walcz o marzenia :*
witam reszte moich koleżaneczek i ide Ale do snu położyć... będę jeszcze, ale później...

reklama
Hejka Kobitki. Jestem w końcu! wrócilismy do domku. Cieszę się, bo w domku najlepiej. Fajnie było ale fajnie się wraca. U mnie wszystko w porządeczku. Objawów praktycznie brak. Chyba częściej siuśkam i budzę się w nocy a wstaję jak skowronek i spać nie mogę. Zastanawiam sie czy jestem w ciązy tak normalne mam samopoczucie.:-)
mama piękności, gratki i jak mówi mój syn szacun za ciężką harówkę :-)My dziś cały dzień na dworze. Dotleniłam się. Martwię się tylko, ze tak grzeje bo jak ja jutro w pracy wytrzymam w tym upale. W autku dochodzi do 65 stopni. :szok:
Lor piekne emotki ja tez chcę!!!!:-)
bunia tulę cie mocno!
Bibinko pozdrawiam cię kochana mam nadzieję, ze córcia już zdrowsza:tak:
Sol Hej. Mój kumpel zapisał się na to ratownictwo bo chce jeździć karetką. Czyli co G... mu to daje????:szok:
maran witam i wracaj szybciutko
Wśród dobrych wiadomości ziarenko goryczy, babcia znowu w szpitalu. Serduszko juz nie pracuje jak nalezy a w płucach ma wodę. Dusiła się okropnie. Płakać się chce jak się patrzy jak ona znika w oczach. :-(Mam nadzieję, ze będzie z nami jak najdłużej ale zdaję sobie sprawę , ze nie jeste dobrze...

Hej kobietki:-):-)

MAMA no suuuuuper Wam to wyszłoSOL ,BIBINKA zdróweczka dla dziewczynek

BUNIA tak to z tymi facetami

AGNIESZKA u mnie słoneczkowięc całe popołudnie spędziliśmy na plaży

LORELAIN to będziesz mieć ciekawy tydzień

SOL,MARAN,AGNIESZKA- dziekuje!!! no warto bylo sie pomeczyc

[FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

ale teraz oboje padamy:sorry2:

wlasnie dostalam sms'ka od Mlodam-wracaja jutro z nad morza i wlecą do mnie na kawke rano
[FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT][FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

nika hejka:)
mama to będziesz miała gości,super:)Pozdrów Ją od nas:)
Wisieńko przykro mi z powodu babci,serce się łamie jak oglądamy człowieka cierpiącego.
Moja teściowa zawsze powtarza że Panu Bogu starość się nie udała i Ja się z nią zgadzam,3maj się kochana:)
A jutro z rana ruszasz na betę?

Mama bardzo ładnie wam wyszło podobaja mi sie tez Twoje firaneczki:tak:
Wisienka przykro mi z powodu babci oby wrociła do zdrowia i poznała jeszcze Twoje dzieciatko .
Sol zdrowka dla twojej gwiazdeczki
Agnieszka zdjecie super gdzie byliscie na wycieczce?
Hello Maran:-)

AGNIESZA klify robią wrażenie:tak::tak:
MAMA na pewno jesteście zmęczeni ale efekt jest za....ty:tak::tak: Jak będę urządzać salon to wiem to kogo się zgłosić;-)
MARAN hejka:-)
WISIENKA masz rację - nie ma jak w domciu:cool2: A objawów ciążowych możesz nie mieć, ja nie miałam i mam nadzieję że teraz też tak będzie:tak: Tego Ci życzę :happy2: I zdróweczka dla babci :))

AGNIESZKA- ladne to zdjecie na blogu i piekne miejsce na wycieczki [FONT=&quot]
100.gif

NIKA,WISIEŃKA- witam i pozdrawiam i dziekuje[/FONT] [FONT=&quot]
102.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
jak Wam minal dzien???bo jak u mnie to widać na fotkach:tak:;-);-);-);-)
[/FONT]

Ale wam dobrze mama :-)Macie super poranne ploteczki
nika witaj!
mama ja na pewno bardziej się obijałam niż ty:-)Obiadek u teściowej, luz blus kalifornia. Szkoda, ze juz koniec weekendu. Jutro idę na betę! Boję się . Jaka ja jestem głupia , ciągle sie boję, ze sie okarze , ze nie jestem w ciązy.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA no ja się na pewno nie napracowalam tak jak Ty;-) U nas weekend minął pod znakiem błogiego lenistwa nad morzem:-D:-D
WISIENKA na pewno Ci trudno w TO uwierzyć bo nosisz Małego Konspiratora/Konspiratorkę:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry