F 

Fleur
Gość
lorelain   ja jeszcze  w Pl myslałam zeby pójsc na pielegniarstwo  ale jakos  w inna strone poszłam    wiec spróbuje  tutaj  kto wie moze jeszcze bede pigułą ;-)

Ja tu wymyslam diety dla siebie aty mi tu z czekoladka wyskakujesz ;-)ale ok od ciebie mama zawsze a jak masz moze z nadzieniem truskawkowym ?FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke;-)
AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)
LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 

) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!
 ) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!

Marcin był dzieciak jak nie wiem co a jak się Karola urodziła to stał się dużym dzieckiem - ojcem
 Marcin był dzieciak jak nie wiem co a jak się Karola urodziła to stał się dużym dzieckiem - ojcem 
 A jutro jesteśmy umówione to o 8 ma po nas przyjechać i jedziemy do lekarza na kontrolę. Jak się lekarka zgodzi to jutro albo pojutrze Karola pójdzie już do przedszkola - zależy o której się dostaniemy. Spadam się zająć tym żywiołakiem
 A jutro jesteśmy umówione to o 8 ma po nas przyjechać i jedziemy do lekarza na kontrolę. Jak się lekarka zgodzi to jutro albo pojutrze Karola pójdzie już do przedszkola - zależy o której się dostaniemy. Spadam się zająć tym żywiołakiem