reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lorelain ja jeszcze w Pl myslałam zeby pójsc na pielegniarstwo ale jakos w inna strone poszłam wiec spróbuje tutaj kto wie moze jeszcze bede pigułą ;-)

FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke:tak:;-)

AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)

LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)
Ja tu wymyslam diety dla siebie aty mi tu z czekoladka wyskakujesz ;-)ale ok od ciebie mama zawsze a jak masz moze z nadzieniem truskawkowym ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke:tak:;-)

AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)

LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)

eeeeeeee mądra kobita jesteś, dasz rade sama ! ... to na prawdę nic trudnego i zrób krok po kroku tak jak ci napisałam i na pewno się uda

Agnieszka - a tło też zmieniasz czy zostaje czarne?

Coś bym zjadła i nie wiem na co mam ochote

Fleur - ja nie mam predyspozycji do bycia pielęgniarkom, brzydziłabym się sprzątać po wymiocinach, pomocy w kąpaniu, sikaniu etc

Ostatnia edycja:
Zaraz mi sie oberwie wstawiłam posta jeden za drugim ale nie idzie go wykasowac przepraszam:zawstydzona/y:

poszłam do łazienki, a ten złośliwiec przylazł i mi kompa wyłączył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz wielce zmęczony i się położył w sypialni. nie mogę z nim. strzeli focha, dowali się o byle co (nawet o to, że sobie wody nalałam a nie soku :confused: ) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!:eek::eek: nie mam już na to siły. naprawdę, jeśli z clo nic nie wyjdzie (przede mną jeszcze tylko jeden cykl) to to oleję- nie będę robić dziecka z takim bucem :no::no: ja mu mówię, że ma wydorośleć, to będziemy mieć dziecko, a on walnie, że jak dziecko będzie to on się zmieni- pierd***le taki interes. i tak wątpię, czy wogóle kiedykolwiek będę mieć swoje dziecko :-:)-(

i z nerwów sr**czki dostałam :baffled:

Spijemy Sol, to może się nie skapnie

bunia - przytulam cie bardzo bardzo mocno
[FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] .... jutro bedzie lepszy dzień !

Ostatnia edycja:
FLEUR- a prosze bardzo- czestuje z nadzieniem truskawkowym;-)mowisz i masz:tak:

LORELAIN- mowisz,ze dam rade
[FONT=&quot]
a015.gif
[/FONT]

poprobuje,ale to jak polze dzieci,normalnie sie ciesze,ze Zuza jutro idzie do przedszkola bo po tym weekendzie chce odpocząć-chetnie Ja pozegnam na te kilka godzin

[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

Fleur - ja nie mam predyspozycji do bycia pielęgniarkom, brzydziłabym się sprzątać po wymiocinach, pomocy w kąpaniu, sikaniu etc
Lorelain ale ta praca nie polega na tym bywaja rozne sytuacje , ale to zalezy jak tez specjalizacje wybierzesz
Mama dziekuje :-)
Buniu trzymaj sie tak to jest z naszymi facetami .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia - ktoś mi kiedyś powiedział "Najpierw rodzi się dziecko a potem rodzice" I wiesz co? To prawda :-D Marcin był dzieciak jak nie wiem co a jak się Karola urodziła to stał się dużym dzieckiem - ojcem :-p
Fleur - nie opierniczę a upomnę i powiem tak - pigulara=farmaceuta :-D Pigularą ja jestem :-D A pielęgniarki to siostrzyczki :-p
Lor - w łeb za upijanie ciężarnej :-D
aga - u mnie słoneczko śliczne i ma tak być do przyszłej soboty i do 31 w cieniu. Tylko jutro po południu ma pokropić.

Karola już przyjechała, babcia zapomniała Karoli butelki przywieźć :dry: A jutro jesteśmy umówione to o 8 ma po nas przyjechać i jedziemy do lekarza na kontrolę. Jak się lekarka zgodzi to jutro albo pojutrze Karola pójdzie już do przedszkola - zależy o której się dostaniemy. Spadam się zająć tym żywiołakiem :-p

reklama
a na dodatek nie umią mi się poprawnie zainstalować te emotikonki od Loralain :dry: kilka razy próbowałam i nic. oby jutro było lepiej, bo dzisiejszego dnia mam dość. Grzesiek jak pisałam wcześniej walnął focha, a teraz słyszę jak chrapie w sypialni. co za typ :dry:

sol a niechby już miał wydorośleć dopiero przy dziecku. tylko czy ja te dziecko wogóle będę mieć? do du** dzisiaj dzień mam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry