reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry kochane :) niestety nie nadrobie tych 30 stron coście wczoraj naklikały :( u mnie gorąco jak nie wiem i już jestem zmęczona i nic mi sie niechce :(

reklama
witam babeczki!!!:tak::-)u mnie 23 st w cieniu:-D
mama,badylinka,jaewa,sorbuś,szczęśliwa,marylka,lor witajcie!
wisienka kochana jesteś:zawstydzona/y:

wpadłam tylko ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM,bo dziś weny brak,humoru brak,Ala ciągle niedomaga,@ brak i mam wszystkiego dość...

paaaaaaaaaaa...

Witaj Bibinka, Witaj Maryla:-)
Szkoda Bibinka ze Ty tylko tak na chwilke...ja dzisiaj tez nie mam zbytnio humoru a moj siedzi i gra na kompie i ma taka fajna przejeta mine ech z tymi facetami czasami ja nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]Dominik znow sie budzil w nocy chyba 4 czy 5 razy,ma popalone to rece od slonca i masakra w nocy.....ide nadroic.
zycze Wam wszystkim slonecznego i milego dnia:rofl2:
oj to nie dobrze a jakim filtrem go smarujesz w dzień ?? że i tak sie spalił ???

dziewczynki a wy mi tu prosze nie chorować

bibinka kurcze biedyn Alutek tak mi jej szkoda ona ostatnio tyle choruje bidulka i co z twoją @ ????

ja już mam schizy bo dziś z łuszka sie 30 min zwlekałam żeby nie wstać robiłam wszystko bo bałam sie że @ przyszła i nie hciałam jej widzieć :( czyli czas na kaftan :(:(:(:( do tej pory trzymalam sie nieźle ale dziś mi zaczyna odbijać :(

a ja tam wole lato bo mam wtedy urodzinki i więcej klientów ale najlepiej zeby było tak z umiarem a jak jusz ma prażyć to nad możem najlepiej :)

szczęśliwa cieszę się że dziś Ci lepiej, 3mam kciukasy abyś się szybko wykaraskała z tej cholery ;-) a co tam u lekarza jak ostatnioo byłąs? przeprasiam ale nie doczytam w tym natłoku ;-)
mama bidaczek, ukochaj od cioci :tak: może czymś-jakiśm żelem po opalaniu chłodzącym posmaruj, w avonie jest fajny. ja mysle ze ten poniedziałkowy rajd to dzis w nocy odespie juz do konca :sorry2: hihihi
lorelain to powodzenia w układaniu w szafkach. ja niestety nie mam gdzie upychac tych ciuchów... jestesmy na wynajętym i za wiele nie mamy szafek, a moze klamotów za dużo...:-p
hej Marylka i Kinga, Bibinka!!!!

Kinga, bibi, marylka - hjeloł!!!!
marylko - ja się boje co to będzie jak np będę musiała wyjechać na dzień lub dwa..... teraz to mam 24/7 dostęp do neta ale cholera wie co będzie potem :> już się boje :P

ewa - no właśnie mogę być <obyobyobyobyobyobyoby!! &&&&&&&&&&&&&&&> więc wole dmuchać na zimne ;)

nie ma nikogo u nas z IRL?
myślicie że jak pójdę do Irlandzkich mamusiek i zacznę u nich pisać to mnie pogonią?

marylka nie shizuj ;P będzie dobrze! co kolwiek się stanie ;-)

ja słoneczko też lubię bardzo iwogóle lato:) a na słońce najlepiej sparować się i dzieci kremami z filtrem aby nie poparzyć delikatnej skóry :]

reklama
jaewa - wiem ze masz racje wszyscy na okolo mi to do łowy tłuka - tylko ze ja sama nie bardzo nad tym umiem panowac - wiem ze bedzie dobrze -ale mam do tego stopnia schizy ze moja córka dzis pojechaa na wycieczke pierwszą z przedszkola i normalnie stresuje sie jakby nie wiadomo ci jej tam mieli robic :zawstydzona/y: - ehh głupia jestem i kiedys mnie to wykończy
te moje zamartwiania chyba wynikaja z mojego dzieciństwa - jestem półsierota - mój ukochany tatus zmarł jak miałam 8 lat a wychowywała mnie mama alkoholiczka - zero poczucia bezpieczeństwa i praktycznie zero miłości - choc ona twierdzi co innego - zaczeła się leczyc ostatnio i wymaga ode mnie ze poświece jej cała uwage a jak jej wypominałam pare spraw to znowu kupiła se wódke i niby nie miedzy wierszami twierdzi ze to moja wina bo smaiałm jej powiedziec co mnie boli wrrrrrrrrrrr - spaprała mi psychike na całe zycie - bo ja teraz jestem wystraszona i przewrażliwiona na każdym punkcie -- ufff ale się wywnetrzyłam

badylinka - pewnie ja po tempce w ogóle nie zauwazylam ani owulki ani ciaży - zresztą objawów ciażowych nie mam absolutnie zadnych - trochę mnie bola piersi ale to tez zaczeło sie po 3-4 tyg od zaplodnienia

marylka prosze mi sie tu nie stresowac - ty dusza i pełen optymizm tego forum - o nier co to to nie - kochana mozna myslec tylko pozytywnie - ( do siebie tez te słowa kieruję ) - nie ma mmiejsca na tym forum na czarne bezpodstawne mysli

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry