reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dołączam do zimnolubnych osób!!
Jaewa ja chcę do Ciebie!!!!!

ja powyżej 25 st nie funkcjonuję!! Gorąco mi i duszno i slabo i ruszac się nie chce!!! Naszczęście w pracy okno od zachodu więc da się przeżyć, za to droga autobusem do domu to masakra!!

sergeevna nieciekawia z tymi zmianami:(( A powiedz masz prawko?? Bo może warto autko dla siebie jakies male kupić i byś była niezależna...

Kochana zapraszam serdecznie i wszystkie ktore nie lubia ciepla :)
Monia za to pamietaj w moje lato ja laduje sie do Ciebie :-D

reklama
no przecież

brzuch mnie boli znowu. chyba nie wytrzymam do wtorku z testowaniem może w piątek spróbuję. może wyjdzie chociaż jakiś cień drugiej kreski jeśli się faktycznie udało. a jak będzie 1 tylko, to się przestanę wkręcać i cierpliwie poczekam. bo mam tylko jeden test to nie będę mogła robić. a w sobotę po egzaminach pewnie pójdziemy popiwkować, a nie chciałabym zaszkodzić ewentualnej fasolce.
nie no wytrzymaj kobito bo potem będziesz zła a tak za 6 dni wyjda dwie piękne grube krechy bo twoje też może być nieśmiałe i może teraz nie wyjść

Marylka - tylko jak go wezmę w majtkach na plac zabaw to nie wiem czy to nie jest tak głupio, wiesz dzieci się bawią a tu nagle takie siki, już widzę miny innych matek. Zjedzą mnie tam.
Przedchwilką miałam taką sytuacje... Mati cos dziwnei się kręcił i się go pytam czy chce siku. No to mi ładnie pokiwał główka , na nocnik nei chciał i zaprowadził mnie do łazienki. Grzecznie bez oporu usiadł i co? .... NIC , siedział tam chyba 20 minut, zdązyłam umyc zeby, pomalować się, umyć zęby jemu, poczytać książeczke, ponaklejaliśmy naklejki i zszedł. Nie ma żadnego siku, noi chciałabym wyjśc już z domu, ale czekam na to jego siku. Biega mi właśnie po domu bez majtek. Może jak zleje się po nogach to mu to coś da do myślenia.
hmmmm no to nie wiem a jakbys mu na normalne majtki założyła takie ceratkowe to jakby sie zsikał to by zostało mu w majtach i by sie nie rozlało po śligawce u mnie teraz schodza jak nie wiem co :)

kasiu kurcze już 3-ci raz Ci odpisuje i ciągle zapominam ale spokojnie bo ja mam non stop takie rzeczy jak chcesz to możemy poczekać na Natalke i wtedy zamówisz rozmiarki :0 bo 74 to ona sie utopi teraz :)

SERGEEVNA- dziekuje:tak::-D:-D:-Dna to licze,ze waga zacznier mega spadac:tak::tak::tak:to niefajnie,ze to juz tyle czasu na ta zmiane:sorry2:
ZAPMARTA- no podziwiam ta kuchnie i w szku jestem jak niewiele trzeba,zeby dom zmienil diametralnie wyglad-kolor na scianach:tak::tak:

LOR- ja nie zakladalam pampersa juz wcale(jedynie na noc) i jak sie posiusial w te pierwsze 2 dni to nie robilam grandy ani zadnych kar tylk SPOKOJNIE(10 wdechow wczesniej wzielam) powiedzialam-widzisz ,masz mokro bo zrobiles w majty a robimy do ubikacji,przebralam i nie byl tematu...bo jak bedziesz krzyczala,albo go smieszysz przy innych to ze stresu bedzie Ci sikal w majty-wytrwalosci,cierpliwosci i bedzie si-mama Ci to mowi:tak:

MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!

Kochane lece po te zakupy-wlosy wysuszylam i golnie gotwa jestem i jeszcze do ogrodniczego jade to juz wogle apogeum szczescia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uwaga-pisze podanie:

ZWRACAM SIE Z UPRZEJMĄ PROŚBĄ O WLNĄ PRODUKCJE BO NIE JESTEM POZNIEJ W STANIE NADRBIC GADULY WY MOJE!!!

No to jedziemy z Domisiem [FONT=&quot]
f055.gif
[/FONT]

Marylko dzięki, raczej już po ptokach, bo tempka spadła do lini podstawowej. Teraz tylko modlę się, zeby nie przyszła dziś tylko tak jak powinna przyjść w sobotę, bo mi to moje plany zepsuje. No cóż następny cykl jeszcze próbuje z ziołami ojca Sroki, a 12 rocznicowy na clo.
Co do pogody to ja z tych umiarkowanych. Takie 18-20 stopni to dla mnie w sam raz :)

Jaewa spoko:) Mi taka wymiana pasi:))

Lorelain - nie mam co prawda dziecka ale mój siostrzeniec niedawno był "uczony" na nocnik.
Kupili mu z wielka pompa dorosle majtki:)) Zsikal się w nie z milion razy:-) Ale zawsze po spaniu, przed spaniem i przed każdym wyjściem sadzali go na nocnik i jakoś udało mu się pojąć jak się sika:))
Na spacery tez chodził w majtkach i jak się zsikał to poprostu szli do domu się przebrać...
Teraz już zazwyczaj woła ale to po kilku miesiącach. A i twardo nie zakladali mu pieluchy... Raz pamiętam byl u siostry w lublinie i nie mieli nic na przebranie to siedzieli i suszarką suszyli ciuchy bo musieli autobusem wrocić:) A jak woła to już ostatnia chwila i trzeba szybko ściągać - raz mój mąż go w piwnicy wysadzał:) bo my na 3 piętrze a on juz w slkepie wołał:))
A ostanio hit to to że sam się zamyka w kibelku i sam sika:) i tylko krzyczy żeby nie podglądać:-)

ja to uwielbiam wczesną wiosnę- jak nie pada ale jest chłodno. no i jeeeeeeeeeeeeesieeeeeeeeeeń pewnie dlatego że w jesienne dziecko jestem. mi zawsze jest za ciepło. już od wiosny, do późnej nawet jesieni chodzę w sandałach, bo jak mam stopy odkryte to umiem wytrzymać. nawet jak leje to popierniczam w sandałach. ludzie sie na mnie dziwnie patrzą, jak oni pod parasolami w płaszczach, a ja latam w sandałach i krótkim rękawku ale mi jest dobrze. za to mój Grześ uwielbia słońce. jak jeździmy nad wodę to on leży na kocu, a ja z jeziora nie wychodzę- nie tylko dlatego, że jest wtedy chłodniej, ale też w wodzie czuję się taaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaa lekka, a jak z niej wyjdę to jak godzilla

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry