reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamo - chyba nic nowego się nie stało, oprócz moich schizów..........
i już dupa...wkręcam sobie czy nie? Miksowałam na naleśniki i jak dostałam mlekiem w nozdrza to myślałam że padne.... świeże mleko a waliło mi jak największy skis na świecie :/

niech już będzie ten głupi 17 bo ja tu ocipieje...

reklama
mama ale ci zazdroszczę tego ogrodu - normalnie mówie ci
( z ważnych dla mnie rzeczy to dzwoniłam do tego dobrego gina i mówił zeby sie nie martwić - ma tez teraz taka pacjęntke i jest ok - nie podaje sie tych leków bo nie wiadom jaki maja wpływ na dziecko ale on mysli ze bedzie ok także jestem juz super spokojna no moze nie super ale spokojniejsza :-D)

tak poza tym gadamy o pierdołach raczej o Iwonki egzaminie czytałas :tak: zdolniacha

cześc Agnieszko

badylinka - ja mam nadzieję ze to nie schizy tylko dzidziuś

Ostatnia edycja:
u mnie właśnie jest po burzy i wyszło słonko powietrze nie jest juz takie ciężkie :-)

badylinka mi to też wydląda na fasolkę która nie lubi mleka :-p

u mnie właśnie jest po burzy i wyszło słonko powietrze nie jest juz takie ciężkie :-)
u nas rano popadało jedynie. Teraz to znowu jest parno i słonko praży :)

Znikam obiad czas robić.
Miłego popołudnia moje koleżanki!!!! ;)
wpadnę do was jeszcze kiedyś na pewno:>

Kinga no to miłego popołudnia życzę

skoro msr'y zaliczone to ja lecę teraz siedzieć nad rachunkiem kosztów i współczesną teoria rachunkowości kolejne bleeeeeeeeeeee nudy a potem praca
miłego popołudnia dziewczynki

Ostatnia edycja:

Iwonka a u mnie ciągle pada:(
Nie dawno wróciłam z miasta to zmokłam jak kura :dry:
Byłam obczaić to i tam bo oprócz pracy,domu,rodziny,fotografii zajmę się troszkę także handlem.Mam już plany teraz będę działać:)
Iwonka to od kiedy masz wakacje?Koniec nauki już czy jeszcze jakieś egzaminy Cię czekają?

reklama
streściłyśmy mamie co se działo a ta zas uciekła

Agnieszka a u ciebie jaka temperatura teraz ??

Pa Kinguś

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry