Misia, gratuluję zdanego egzaminu! I powodzenia na następnych!:-)
Aga, to faktycznie z tymi @ masz nieciekawie, więc to może być prawda, że zaraz po odstawieniu tabletek występuje wzmożona (i często prawidłowa) owulacja, a potem wszystko może się rozregulować, dlatego niektórzy gin. radzą nawet, żeby z robieniem dzidziusia nie zwlekać po odstawieniu, tylko od razu się starać- np mój gin. mówi, że nie muszę czekać ani nawet miesiąca, ale wiem, że inni są zdania, że trzeba odczekać 3, a nawet 6 miesięcy, powiedziałam o tym mojemu ginowi, ale on twierdzi, że panuje taki "mit", że niby organizm musi się oczyścić po tabletkach, a wg niego tak nie jest, bo hormony z dzisiejszych tabletek wcale nie gromadzą się w organizmie- i tak naprawdę nie wiadomo, komu wierzyć???
Krolawa.Fal, lepiej to skonsultuj z lekarzem, tak jak dziewczyny radzą, bo ja odkąd biorę tabletki zawsze mam @ jak w zegarku, co do dnia i pory dnia nawet (i to tak już ponad 6 lat) i nigdy mi się jeszcze nie zdażyło przy tabsach, żeby mi się @ spóźniała, a jeśli by tak było, to na pewno bym to sprawdziła, może zanim dostaniesz się do lekarza, zrób sobie na wszelki wypadek test ciążowy w domu- a nuż jesteś w ciąży???

- lepiej, żebyś wtedy jak najszybciej odstawiła tabletki. Daj znać, co się okaże. Czekamy!!!!!!!!
Ufff, ale u nas dzisiaj gorąco i parno, teraz zaczyna grzmieć- będzie burza.... A ja taka samiuteńka w domu, bo mój M. wraca dopiero w nocy albo jutro, chyba się pod łóżko schowam....