reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam!
Niestety nic nie przeczytałam bo siedzę na jednym półdupku - bolą te szwy cholerne:szok: przy moim ekspresowym porodzie (na porodówce tylko 2,5 godziny z czego partych w sumie 25 minut) to te szwy to najgorsza rzecz z sn;-)

jak się ogarniemy z Michalinką to porobimy fotki i wrzucę - na razie wyślę do Koriander sms-a ze zdjeciem i mam nadzieję, że uda się to wkleić w odpowiedni watek
Badaicka pewnie wymiary przekazała to nie będę powtarzać - bardzo dziekuję za gratki i kciuki

jestem zakochana w swojej córce

zmykam na razie

heheh dziołszeczko, jakby mnie tak przeczyszczać nie zaczęło jak zaczęło, to może bym się skusiła na cokolwiek, a tak chyba jednak poprzejmuje się tymi bólami, nie spałaszuję nic bo mnie skręci ;-) także enjoy za mnie też ;-P

hm to może zgadajmy się na jakiś konkretny dzień, będziemy ścigać się tylko co do godziny
co powiecie na 13tego ^^?
Ok moze byc 13 nawet 23 ;)mi juz wszystko jedno;)

No i zakupiłam kolejne 2 kilo truskawek, właściwie to już się nimi przejadłam, ale żeby później za nimi nie tęsknić.... :-)

Widzę, że zdania podzielone co do decyzji pozostania w szpitalu, ale wiecie co, jakby mi ktoś powiedział, że wrócę dobrowolnie do domu to bym sama nie uwierzyła... Ale to jednak zaskoczenie kiedy nagle masz samodzielnie zdecydować o dacie urodzin dziecka... Kusiło mnie trochę dlatego, że akurat mój lekarz miał dyżur, ale z drugiej strony po oxy są większe bóle, poza tym wiem, że on mi to zaproponował tylko dlatego, że wie, że jestem trochę zniecierpliwiona i spanikowana, żeby sytuacja z poprzedniej ciąży się nie powtórzyła (dziecko owinięte pępowiną)... gdyby nie to to by na pewno mnie od razu odesłał do domu... Umówiliśmy się, że najpóźniej za tydzień w czwartek za tydzień pójdę na wywołanie, a tyle to jeszcze przeżyję....

ewela28- genialny kawał, spłakałam się ze smiechu :-D:-D
Andzia- fajnie, że jesteś, czekamy z niecierpliwością na fotki

qrwa mac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oparzyłam sie o otwarta kuchenke - piecze jak cholera Zobacz załącznik 254955 smutny_.gif

Gdyby znieczulenie było darmowe to z miła checią ,ale nie w kręgosłup.

Wogole ta cisza na bb mnie przeraża:szok: , czuję,ze cos kombinujecie. Zdec tez sie nie odzywa,pewnie na porodówce lezy cichaczem :dry:

Wiedzialam,ze cos sie kroi, patrze,a tu sms od ewelinamariusz,ze lezy w szpitalu , boszee kiedy ja bede lezec ????

Ostatnia edycja:
hoho widze ze humory wam dopisuja :-D Oj jak sobie mysle jak cicho i blogo bylo jak malutka w brzuchu siedziala to nie wiem ktore z nas sa w lepszej sytuacji ;-)

Ja dzis zaliczylam babybluesa, mala przechodzi chyba skok wzrostowy bo placzliwa i glodna jak wilk, ja sie zalalam lzami razem z nia :-(
Dziewczyny na porodowce, przyjcie dzielnie, kurcze nawet polowy czerwca nie ma a juz ponad 40 czerwcowek sie rozpakowalo :cool2::cool2:

Gosiagro, kreatork
a malusie sa przesliczne! Wracajcie szybko do sil, i piszcie jak wam mijaja dni :-)

Kajdusia kuuuurcze podziwiam cie, ale ja tez bym wolala zaczac naturalnie, strasznie sie balam ze mi beda w koncu musieli wywolywac... Mam nadzieje ze sie zdrowo i szybko u ciebie akcja rozkreci, nie mozemy sie doczekac zeby zobaczyc Malgosie :-)

Andzia wracaj do sil, na BB bedzie czas!:-D Kurde a ja mam sredniowieczna komorke wiec pewie twoje foto nie dojdzie :sorry2::zawstydzona/y:

ewus pewnie nas nie bedzie teraz czytala, ale nalezy jej sie chyba medal za to ze tak ladnie donosila chlopaczkow :tak:

Trzymajcie sie dwupaki, ciekawe na kogo teraz wypadnie :confused::blink:

Witam serdecznie wszystkie czerwcówki te 2w1 jak i te już szczęśliwie "rozdwojone"
troszke póżno się pojawiam na forum ale lepiej póżno niż wcale:sorry: mimo wszystko mam nadzieje że mnie przyjmiecie w wasze grono.Ja postaram się jak najczęściej zaglądać na forum i pisać.Będe raczej się zaliczać do tych ostatnich z terminem - 29 czerwca.To moja trzecia ciąża ta nieplanowana czyli nasze wielkie zaskoczenie.teraz postaram się poczytać troszke przynajmniej ostatnie posty żeby w miarę być na bieżąco

U mnie w szpitalu jest darmowe a i tak pewnie nie wezme chyba że naprawde nie będe dawała rady:eek:Przy poprzednich porodach wszystko szybko szło jak teraz tak będzie to nie wezme bo znieczulenie jednak może opóżnic akcje:confused:
sykepleier-dołączaj dołączaj jak z końca miesiąca to chociarz pomarudzisz z nami kiedy to wkońcu się zacznie

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mam kreche na nodze - czerwone oparzonko :szok:

U mnie lało jak zcebra , uspokoiło sie naszczescie juz,ale takiej ulewy z wiatrem to juz dawno nie było ...

Widzę agast jest dostepowa - kobito jak tam zyjesz???;-)

Do góry