Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MOj je o jedno mleczko mniej ale za to po 180 ciagnie a wnocy 210 wiec mysle ze nie za duzo moze woli czesciej a mnieju nas wygląda tak:
6 rano 150ml mleka
9-10 120ml mleka
12 obiadek caly sloiczek
14 120ml mleka
16 deserek
17 120ml mleka
19,30 180ml kaszki
no i jeszcze soczek albo woda miedzy czasie
czy nie zaduzo?????????
dodam ze jak mala niejest glodna nie tknie butli
Ja od 4 dni daje malemu pol lyzeczki kaszki manny do zupki i nic mu nie jest i tak sie zastanawiam jak dlugo mam mu tak to dawac bo codziennie gotowac lyzeczke kaszki jest troche meczace)))
Ja od 4 dni daje malemu pol lyzeczki kaszki manny do zupki i nic mu nie jest i tak sie zastanawiam jak dlugo mam mu tak to dawac bo codziennie gotowac lyzeczke kaszki jest troche meczace)))
2 miesiące nibyJa od 4 dni daje malemu pol lyzeczki kaszki manny do zupki i nic mu nie jest i tak sie zastanawiam jak dlugo mam mu tak to dawac bo codziennie gotowac lyzeczke kaszki jest troche meczace)))
Ja kupuje teraz wszystkie kaszki holleA ja mam takie pytanko odnośnie kaszek - czy widziała któraś w Polsce kaszkę owsianą bez mleka?
Bo jak przystało na pełną inteligencję u mnie, okazuje się że te kupy, co to się skarżyłam jakiś czas temu, to jednak uczuleniowe są. Głupia matka nie pomyślała i dawała dziecku kaszki na mleku krowim! A przecież Misia nie toleruje laktozy :-( Słoiczki wszystkie sprawdzam i czytam, a kaszkę jak idiotka podawałam z mlekiem. Zdobyłam już jedną ryżową, do której się dodaje mleko modyfikowane, ale ona jest paskudna strasznie. Mam też ryżową (która w większych ilościach zapiera) i kukurydzianą (która tu jest stosowana jako lek na biegunki...!). A Misia kocha owsianą. Widziałyście coś takiego? Da się dostać?