reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej a ja musze sie pszyznac ze mnie te upaly nieprzeszkadzaja i wcale mnie niemecza :confused: az sie sama dziwie bo przedtem to dwadziesciapare stopni a ja umieralam a teraz prawie 40 a ja nic normalnie sie czuje i wogole :szok:

:szok:Żabko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :tak: ja dalej niż do pobliskiego sklepu sama się nie wypuszczam :no: mi aż słabo jak są takie temperatury :zawstydzona/y: ale z drugiej strony to dobrze że Ci nie przeszkadzają - masz trening przed wyjazdem do mamy :-D:-D

reklama
:szok:Żabko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :tak: ja dalej niż do pobliskiego sklepu sama się nie wypuszczam :no: mi aż słabo jak są takie temperatury :zawstydzona/y: ale z drugiej strony to dobrze że Ci nie przeszkadzają - masz trening przed wyjazdem do mamy :-D:-D
w sumie masz racje nawet o tym niepomyslalam :-D ale tam ponoc sa temperatury miedzy 20 a 30 a nie 40 stopni wiec spoko tymbardziej ze bedziemy w domku na plazy wiec bryza morska nas ochlodzi :-) i bedzie blisko do popluskania sie :-D

ja pamiętam że wciąży było mi zimno więc pewnie taka temperatura byłaby teraz ok.
kiedy ruszasz do mamci w maroko?? dobrze pamiętam??? a mówiłaś że mama w Kanadzie mieszka?

ja pamiętam że wciąży było mi zimno więc pewnie taka temperatura byłaby teraz ok.
kiedy ruszasz do mamci w maroko?? dobrze pamiętam??? a mówiłaś że mama w Kanadzie mieszka?
tak mama mieszka w kanadzie ale do maroko jedzie na miesiac we wrzesniu i bedzie brala tam slub ale nikt o tym niewie hihi i my mamy byc na tym slubie i przy okazji spedzic z nimi tydzien bo ponad 10 lat sie niewidzielismy a to dobra okazja by sie zobaczyc bo do polski mama przyjechac niemoze :-( ale to dluzga historia ale i tak sie ciesze bo to beda wakacje naszego zycia :-D a jedziemy we wrzesniu czyli to bedzie jakos 6 miesiac :-)

tak mama mieszka w kanadzie ale do maroko jedzie na miesiac we wrzesniu i bedzie brala tam slub ale nikt o tym niewie hihi i my mamy byc na tym slubie i przy okazji spedzic z nimi tydzien bo ponad 10 lat sie niewidzielismy a to dobra okazja by sie zobaczyc bo do polski mama przyjechac niemoze :-( ale to dluzga historia ale i tak sie ciesze bo to beda wakacje naszego zycia :-D a jedziemy we wrzesniu czyli to bedzie jakos 6 miesiac :-)
super bo pogoda nie uciążliwa w że ty z brzuszkiem to pikuś najważniejsze będą super wspomnienia i koniecznie róbcie dużo zdjęć bo synkowi potem pokażesz że byliście razem na wczasach i to była najekonomiczniejsza Wasza wycieczka bo zajmowaliście tylko 3 miejsca, mieliście tylko 3 bilety i mało bagażu (bo pieluszek i ciuszków nie braliście)
a mama się ucieszy jak poczuje że wnusio już kopie
kochana to Ty naprawdę szmat czasu mamci nie widziałaś-przykre to co piszesz i się cieszę szczególnie mocno że się zobaczycie
ale się rozpisałam

super bo pogoda nie uciążliwa w że ty z brzuszkiem to pikuś najważniejsze będą super wspomnienia i koniecznie róbcie dużo zdjęć bo synkowi potem pokażesz że byliście razem na wczasach i to była najekonomiczniejsza Wasza wycieczka bo zajmowaliście tylko 3 miejsca, mieliście tylko 3 bilety i mało bagażu (bo pieluszek i ciuszków nie braliście)
kochana to Ty naprawdę szmat czasu mamci nie widziałaś-przykre to co piszesz i się cieszę szczególnie mocno że się zobaczycie
ale się rozpisałam

a właściwie to potem gdzie mama zamieszka poślubie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale się rozpisałam
hahah dobre :-) ja lece sie umyc i core do spania szykowac wroce za 20 minut

reklama
Do góry