hej a ja musze sie pszyznac ze mnie te upaly nieprzeszkadzaja i wcale mnie niemeczaaz sie sama dziwie bo przedtem to dwadziesciapare stopni a ja umieralam a teraz prawie 40 a ja nic normalnie sie czuje i wogole
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej a ja musze sie pszyznac ze mnie te upaly nieprzeszkadzaja i wcale mnie niemeczaaz sie sama dziwie bo przedtem to dwadziesciapare stopni a ja umieralam a teraz prawie 40 a ja nic normalnie sie czuje i wogole
![]()
w sumie masz racje nawet o tym niepomyslalamŻabko nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
ja dalej niż do pobliskiego sklepu sama się nie wypuszczam
mi aż słabo jak są takie temperatury
ale z drugiej strony to dobrze że Ci nie przeszkadzają - masz trening przed wyjazdem do mamy
![]()
tak mama mieszka w kanadzie ale do maroko jedzie na miesiac we wrzesniu i bedzie brala tam slub ale nikt o tym niewie hihi i my mamy byc na tym slubie i przy okazji spedzic z nimi tydzien bo ponad 10 lat sie niewidzielismy a to dobra okazja by sie zobaczyc bo do polski mama przyjechac niemoze :-( ale to dluzga historia ale i tak sie ciesze bo to beda wakacje naszego zyciaja pamiętam że wciąży było mi zimno więc pewnie taka temperatura byłaby teraz ok.
kiedy ruszasz do mamci w maroko?? dobrze pamiętam??? a mówiłaś że mama w Kanadzie mieszka?
super bo pogoda nie uciążliwa w że ty z brzuszkiem to pikuś najważniejsze będą super wspomnienia i koniecznie róbcie dużo zdjęć bo synkowi potem pokażesz że byliście razem na wczasach i to była najekonomiczniejsza Wasza wycieczka bo zajmowaliście tylko 3 miejsca, mieliście tylko 3 bilety i mało bagażu (bo pieluszek i ciuszków nie braliście)tak mama mieszka w kanadzie ale do maroko jedzie na miesiac we wrzesniu i bedzie brala tam slub ale nikt o tym niewie hihi i my mamy byc na tym slubie i przy okazji spedzic z nimi tydzien bo ponad 10 lat sie niewidzielismy a to dobra okazja by sie zobaczyc bo do polski mama przyjechac niemoze :-( ale to dluzga historia ale i tak sie ciesze bo to beda wakacje naszego zyciaa jedziemy we wrzesniu czyli to bedzie jakos 6 miesiac :-)
super bo pogoda nie uciążliwa w że ty z brzuszkiem to pikuś najważniejsze będą super wspomnienia i koniecznie róbcie dużo zdjęć bo synkowi potem pokażesz że byliście razem na wczasach i to była najekonomiczniejsza Wasza wycieczka bo zajmowaliście tylko 3 miejsca, mieliście tylko 3 bilety i mało bagażu (bo pieluszek i ciuszków nie braliście)
a mama się ucieszy jak poczuje że wnusio już kopie
kochana to Ty naprawdę szmat czasu mamci nie widziałaś-przykre to co piszesz i się cieszę szczególnie mocno że się zobaczycie
ale się rozpisałam
hahah dobre :-) ja lece sie umyc i core do spania szykowac wroce za 20 minutsuper bo pogoda nie uciążliwa w że ty z brzuszkiem to pikuś najważniejsze będą super wspomnienia i koniecznie róbcie dużo zdjęć bo synkowi potem pokażesz że byliście razem na wczasach i to była najekonomiczniejsza Wasza wycieczka bo zajmowaliście tylko 3 miejsca, mieliście tylko 3 bilety i mało bagażu (bo pieluszek i ciuszków nie braliście)
a mama się ucieszy jak poczuje że wnusio już kopie
kochana to Ty naprawdę szmat czasu mamci nie widziałaś-przykre to co piszesz i się cieszę szczególnie mocno że się zobaczycie
ale się rozpisałam
czekamhahah dobre :-) ja lece sie umyc i core do spania szykowac wroce za 20 minut
w kanadzie spowrotem a marokanczyk sie do niej przeprowadzi :-) bop tam mama ma mieszkanie i jest menegerem kina wiec ma dobra prace i niechce tego tracic
to super że tak się dobrze ułożyłow kanadzie spowrotem a marokanczyk sie do niej przeprowadzi :-) bop tam mama ma mieszkanie i jest menegerem kina wiec ma dobra prace i niechce tego tracic
no ale jak tam pojechala to przez pierwszy rok-dwa bylo jej ciezko i wogole ale potem zaczelo sie ukladac i teraz ma calkiem niezle :-) napewno lepiej niz w polsce by bylo ....to super że tak się dobrze ułożyło
mała nie protestowała że do łóżka już czas???