reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
A ja wczoraj zamówiłam dla moich rodziców do pl taką oto spacerówkę Wózek spacerowy QUATRO MINI + okrycie Najtaniej (1060778446) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze pomarańczowym
Jako jedna z niewielu spacerówek ma przedział wagowy do 20kg (a nie do 15 jak większość) co w naszym wypadku jest szczególnie istotne ;-)
Piszę że "dla moich rodziców" bo do ich Agilli to ten Soni pojazd w życiu sie nie zmieści...
Chodziło o coś niedrogiego a co by życie ułatwiło...
Co myślicie?

p.s. aha no i parasolke do tego tez kupiłam bo ostatnio takie upały i słońce szaleje że szok!

A ja wczoraj zamówiłam dla moich rodziców do pl taką oto spacerówkę Wózek spacerowy QUATRO MINI + okrycie Najtaniej (1060778446) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze pomarańczowym
Jako jedna z niewielu spacerówek ma przedział wagowy do 20kg (a nie do 15 jak większość) co w naszym wypadku jest szczególnie istotne ;-)
Piszę że "dla moich rodziców" bo do ich Agilli to ten Soni pojazd w życiu sie nie zmieści...
Co myślicie?

p.s. aha no i parasolke do tego tez kupiłam bo ostatnio takie upały i słońce szaleje że szok!
mary wozek bardzo mi sie podoba i napisz koniecznie jak ci sie podoba i sprawuje

Co myślicie?

super :)
:) zastanawialam sie dokladnie nad tym samym wozkiem :)
chcialam jednak kupic od razu z folią, a u tego sprzedwcy nie bylo, ostatecznie zamowilam taki: SPACERÓWKA CORRADO VERONA DE LUX - CENY HURTOWE ! (1052908306) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
ten sprzedawca nie mial aukcji z foliami, ale doplacilam i przyslal mi razem z wozkiem.
Jestem z niego zadowolona, leciutki i zgrabniutki(to tez, ze ja mialam wczesniej wielofunkcyjny - niby jeden z lzejszych - ale to zawsze wnoszenie na 2 pietro to byl problem), no a teraz niebo a ziemia :) i tez ma "nosnosc" do 20kg, oraz sporawe siedzisko :)

super :)
:) zastanawialam sie dokladnie nad tym samym wozkiem :)
chcialam jednak kupic od razu z folią, a u tego sprzedwcy nie bylo, ostatecznie zamowilam taki: SPACERÓWKA CORRADO VERONA DE LUX - CENY HURTOWE ! (1052908306) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
ten sprzedawca nie mial aukcji z foliami, ale doplacilam i przyslal mi razem z wozkiem.
Jestem z niego zadowolona, leciutki i zgrabniutki(to tez, ze ja mialam wczesniej wielofunkcyjny - niby jeden z lzejszych - ale to zawsze wnoszenie na 2 pietro to byl problem), no a teraz niebo a ziemia :) i tez ma "nosnosc" do 20kg, oraz sporawe siedzisko :)
Fajniusi :tak:
I też do 20kg..? no proszę... A pani w sklepie mi wpierała ze wszystkie spacerówki na całym świecie są do 15kg :eek::-D

Fajniusi :tak:
I też do 20kg..? no proszę... A pani w sklepie mi wpierała ze wszystkie spacerówki na całym świecie są do 15kg :eek::-D
no tez,o dziwo ;)
jesli chodzi o sprzedawczynie wozkow, to mi czasami rece opadaly, co mozna bylo sie dowiedziec u producenta, a co te panie mowily to jak bym o calkiem innych wozach rozmawiala :D ...np jak kupowalam wozek pierwszy, to sie uparlam na kola piankowe - zawsze to troche waga byla mniejsza. no i w sklepie mi chciala wmowic ze juz w calej polsce takiego wozka nie kupie bo kolka piankowe wycofano z produkcji bo sa szkodliwe dla dzieci(hmmmmm do dzis nie wiem dlaczego) :)
no i dlatego robie zakupy glownie przez internet :)

mary fajniusia ta spaceróweczka:tak:

lotka Twoja też śliczna ale nie wiem czy ona taka szeroka czy mi się na zdjęciu wydaje?? jak dostaniesz to napisz czy hjest szeroka czy standardowa:tak:

reklama
mary fajniusia ta spaceróweczka:tak:

lotka Twoja też śliczna ale nie wiem czy ona taka szeroka czy mi się na zdjęciu wydaje?? jak dostaniesz to napisz czy hjest szeroka czy standardowa:tak:
hmmm a jak to standardowa?
zmierzylam siedzisko i jest ok 38cm, mi sie wydaje szeroka, ale nie jestem pewna:)

Do góry